reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

no i doczytałam że idziecie na wesele do znajomych. według mnie jeśli koleżanka nie odzywa się przez ileś lat, a potem nagle zaprasza cię na wesele, to albo nie mają gości i szukają, albo liczą na kasę w prezencie :dry::sorry2: dziewczyny dobrze radzą żeby prezent kupić, a 400 zł na jeden dzień??:szok:my idziemy na dwa dni i dajemy 300 bo u nas też nie za bardzo z kasą...:happy2:

reklama
zaś piszę jak głupia, aż wstyd...:zawstydzona/y: ale nic, teraz będę czytać co napiszecie a potem moze wieczorkiem wpadnę... i chyba coś w tej swojej sygnaturce zmienię bo mi się znudziła...:-)

Hruda to super że wszystko z biznesem ok. :tak: a co z Twoim biodrem?? chyba nie doczytałąm... :confused:
A nie pisalam? Juz tlumacze - jak mialam 5 lat zachorowałam na docs rzadka chorobe stawu biodrowego (odwapnienie panewki biodrowej co objawia sie krotsza noga od kilku do kilkunastu cm i utykaniem), z reguly choruja na nia chlopcy az 90%, no ale padlo na mnie ( a jestem dziewczynka:-p). Po 3,5 latach udreki, glownie dla rodzicow tj. terapii, operacji, diety, wyjazdow,energoterapii, wyjadow i dla mnie czyli chodzenia w dzien w specjlanym aparacie i 3kg odwaznikow na noc na kazda noge itp itp udalo mi sie wyzdrowiec:-). Cud nad Wisla.:-) Ale lekarz mowil ze za 20 lat biodro sie odezwie. I sie skubane odzywa.:baffled:Jak za dlugo chodze...i jak sie denerwuje... i np nie umiem usiasc po turecku.
Teraz czeka mnie wymiana biodra na jakas kosmiczna fajna proteze:sorry2:. Bede zyc. :-p:tak::-)

a to na południe północna Hrudzia nie miała jechać????:confused::confused::confused::confused::confused: i nocowac u koleżanki? Czy cos mi się popierdzieliło:cool::cool::cool:
Ano ma! Ale w ten poniedzialek.
tak pisza na stronie szkoly o tym kierunku:
Absolwenci tego kierunku mogą znaleźć zatrudnienie w administracji rządowej i samorządowej, a w szczególności w wydziałach planowania przestrzennego, urbanistyki, architektury, ochrony środowiska, gospodarki terenami, gospodarki komunalnej, strategii rozwoju gospodarczego i promocji. Wiedza i umiejętności zdobyte w trakcie studiów umożliwiają też podjęcie pracy w zespołach i pracowniach sporządzających plany zagospodarowania przestrzennego oraz w agencjach rozwoju lokalnego i regionalnego.
Absolwenci mogą ubiegać się o uzyskanie urbanistycznych uprawnień zawodowych w dziedzinie planowania przestrzennego.
Bardzo sympatyczna recenzja. Jest przyszlosc:tak::-)

J przybyl juz na urlop - koniec nauki holenderskiego. Wyniki egzaminow we wtorek. We wrzesniu bedzie jechal do Holandii.

...a ja mam kupe w gaciach bo od jutra bede...przedsiebiorca!:szok::-):cool2:

Hejkum, jestem, zyję, mam sie nieźle, ale kurczaki jakoś mało czasu :sorry:
Donkat - super fajny kierunek, podoba mi się bardzo :tak: Brzmi jak studia inżynierskie?
Hruda - zdrówka życzę i małej kolejki na miejsce w szpitalu. Powodzenia szanownemu przedsiębiorcy!
Asia - 100 lat!
Agulka - jak się mają dzieciaczki - nie chorują Ci ostatnio? Działasz z inhalatorem? Jak paluszek Adasia?

Reszte gromko pozdrawiam i spadam, miłęgo wieczorku!

Donakt mama dotarła, potem pjechalismy do jej znajmej, której córka niecały rok temu się wprowadziła do nowego domku............ i kilka rozwiązań podpatrzyłam.......;-):-):-):-)..

Hrudzia to już jutro pochwalisz się nam swoją stroną. :tak::tak::tak:To J zostaje na dłużej w domciu?

Alusia miło Cię widzieć...... dawno nie byłaś...... a wesele w tygodniu też nie u nas..... wyprawiają.

Caricoa
tfu, tfuuu dzieci zdrowe jak rybki:tak:, nawet po niedzielnych morskich kąpielach przy 15stopniach wody, brrrrrrrrrrrr
Paluszek Adasia wygląda brzydko:no::no::no::no:..... czasami mam wrażenie że skóra mu pęknie i wyjdzie to co siedzi w środku:szok:

Mamy wojnę z J:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:................ właśnie wrócił z budowy, ale przed chwilą znów pojechał, zapomniał jakiś dokumentów:wściekła/y: a jutro składamy wniosek o kredyt......:tak:

Cześć :-)
ja tylko na chwilkę bo wybitnie nie mam humoru nie wiem dlaczego ale coraz częściej zdarzają mi się takie dni czuje się jakbym miała MEGA napięcie przedmiesiączkowe :wściekła/y:denerwują mnie nawet najmniejsze bzdury i nie mogę nic na to poradzić :sorry2:
w dodatku zmierzyłam się i w pasie mam już 86 cm :dry:
no ale może jutro będzie lepiej W ma wolne i i dziemy z Zuzią na dni otwarte do przedszkola pozna panie i dzieci...
jutro postaram się doczytać co u was a póki co pozdrawiam :-)

Muszę młodego wykąpać,a nie chce mi się. Jestem wydydłana na maxa,chyba za dużo roboty sobie w tym tygodniu wymyśliłam:dry: Właśnie sałatka się gotuje,a jeszcze 2 porcje do zagotowania.
Agulka trzymam kciuki za kredyt.
Hrudzia,a ja myślałam,że stara dupa jesteś i sypiesz się;-)
Alusia widać,że decyzja o powrocie do rodziców była jak najbardziej słuszna. Same plusy wypisujesz:-)

reklama
ja miałam 103 więc wszystko przed Tobą;-)
ja 104 a z Mają 98:tak::tak::tak:
Podziwiam Cię Justyna u mnie od wczoraj ogórasy giganty, bo wyrosnietę czekają aż coś z nimi zrobię, ale nie mam zamiaru.:no::sorry2:................ leń totalny a jutro jeszcze jedziemy, a w niedziele u mamy jesteśmy. Jak do poniedziałku nic z nimi nie będzie to zrobię pikle:tak:

Do góry