no i doczytałam że idziecie na wesele do znajomych. według mnie jeśli koleżanka nie odzywa się przez ileś lat, a potem nagle zaprasza cię na wesele, to albo nie mają gości i szukają, albo liczą na kasę w prezencie dziewczyny dobrze radzą żeby prezent kupić, a 400 zł na jeden dzień??my idziemy na dwa dni i dajemy 300 bo u nas też nie za bardzo z kasą...
reklama
A nie pisalam? Juz tlumacze - jak mialam 5 lat zachorowałam na docs rzadka chorobe stawu biodrowego (odwapnienie panewki biodrowej co objawia sie krotsza noga od kilku do kilkunastu cm i utykaniem), z reguly choruja na nia chlopcy az 90%, no ale padlo na mnie ( a jestem dziewczynka). Po 3,5 latach udreki, glownie dla rodzicow tj. terapii, operacji, diety, wyjazdow,energoterapii, wyjadow i dla mnie czyli chodzenia w dzien w specjlanym aparacie i 3kg odwaznikow na noc na kazda noge itp itp udalo mi sie wyzdrowiec:-). Cud nad Wisla.:-) Ale lekarz mowil ze za 20 lat biodro sie odezwie. I sie skubane odzywa.Jak za dlugo chodze...i jak sie denerwuje... i np nie umiem usiasc po turecku.Hruda to super że wszystko z biznesem ok. a co z Twoim biodrem?? chyba nie doczytałąm...
Teraz czeka mnie wymiana biodra na jakas kosmiczna fajna proteze. Bede zyc. :-)
Ano ma! Ale w ten poniedzialek.a to na południe północna Hrudzia nie miała jechać???? i nocowac u koleżanki? Czy cos mi się popierdzieliło
Bardzo sympatyczna recenzja. Jest przyszlosc:-)tak pisza na stronie szkoly o tym kierunku:
Absolwenci tego kierunku mogą znaleźć zatrudnienie w administracji rządowej i samorządowej, a w szczególności w wydziałach planowania przestrzennego, urbanistyki, architektury, ochrony środowiska, gospodarki terenami, gospodarki komunalnej, strategii rozwoju gospodarczego i promocji. Wiedza i umiejętności zdobyte w trakcie studiów umożliwiają też podjęcie pracy w zespołach i pracowniach sporządzających plany zagospodarowania przestrzennego oraz w agencjach rozwoju lokalnego i regionalnego.
Absolwenci mogą ubiegać się o uzyskanie urbanistycznych uprawnień zawodowych w dziedzinie planowania przestrzennego.
J przybyl juz na urlop - koniec nauki holenderskiego. Wyniki egzaminow we wtorek. We wrzesniu bedzie jechal do Holandii.
...a ja mam kupe w gaciach bo od jutra bede...przedsiebiorca!:-)
Hejkum, jestem, zyję, mam sie nieźle, ale kurczaki jakoś mało czasu
Donkat - super fajny kierunek, podoba mi się bardzo Brzmi jak studia inżynierskie?
Hruda - zdrówka życzę i małej kolejki na miejsce w szpitalu. Powodzenia szanownemu przedsiębiorcy!
Asia - 100 lat!
Agulka - jak się mają dzieciaczki - nie chorują Ci ostatnio? Działasz z inhalatorem? Jak paluszek Adasia?
Reszte gromko pozdrawiam i spadam, miłęgo wieczorku!
Donkat - super fajny kierunek, podoba mi się bardzo Brzmi jak studia inżynierskie?
Hruda - zdrówka życzę i małej kolejki na miejsce w szpitalu. Powodzenia szanownemu przedsiębiorcy!
Asia - 100 lat!
Agulka - jak się mają dzieciaczki - nie chorują Ci ostatnio? Działasz z inhalatorem? Jak paluszek Adasia?
Reszte gromko pozdrawiam i spadam, miłęgo wieczorku!
Donakt mama dotarła, potem pjechalismy do jej znajmej, której córka niecały rok temu się wprowadziła do nowego domku............ i kilka rozwiązań podpatrzyłam.......;-):-):-):-)..
Hrudzia to już jutro pochwalisz się nam swoją stroną. To J zostaje na dłużej w domciu?
Alusia miło Cię widzieć...... dawno nie byłaś...... a wesele w tygodniu też nie u nas..... wyprawiają.
Caricoa tfu, tfuuu dzieci zdrowe jak rybki, nawet po niedzielnych morskich kąpielach przy 15stopniach wody, brrrrrrrrrrrr
Paluszek Adasia wygląda brzydko..... czasami mam wrażenie że skóra mu pęknie i wyjdzie to co siedzi w środku
Mamy wojnę z J................ właśnie wrócił z budowy, ale przed chwilą znów pojechał, zapomniał jakiś dokumentów a jutro składamy wniosek o kredyt......
Hrudzia to już jutro pochwalisz się nam swoją stroną. To J zostaje na dłużej w domciu?
Alusia miło Cię widzieć...... dawno nie byłaś...... a wesele w tygodniu też nie u nas..... wyprawiają.
Caricoa tfu, tfuuu dzieci zdrowe jak rybki, nawet po niedzielnych morskich kąpielach przy 15stopniach wody, brrrrrrrrrrrr
Paluszek Adasia wygląda brzydko..... czasami mam wrażenie że skóra mu pęknie i wyjdzie to co siedzi w środku
Mamy wojnę z J................ właśnie wrócił z budowy, ale przed chwilą znów pojechał, zapomniał jakiś dokumentów a jutro składamy wniosek o kredyt......
luandzia1
Entuzjast(k)a
Cześć :-)
ja tylko na chwilkę bo wybitnie nie mam humoru nie wiem dlaczego ale coraz częściej zdarzają mi się takie dni czuje się jakbym miała MEGA napięcie przedmiesiączkowe denerwują mnie nawet najmniejsze bzdury i nie mogę nic na to poradzić
w dodatku zmierzyłam się i w pasie mam już 86 cm
no ale może jutro będzie lepiej W ma wolne i i dziemy z Zuzią na dni otwarte do przedszkola pozna panie i dzieci...
jutro postaram się doczytać co u was a póki co pozdrawiam :-)
ja tylko na chwilkę bo wybitnie nie mam humoru nie wiem dlaczego ale coraz częściej zdarzają mi się takie dni czuje się jakbym miała MEGA napięcie przedmiesiączkowe denerwują mnie nawet najmniejsze bzdury i nie mogę nic na to poradzić
w dodatku zmierzyłam się i w pasie mam już 86 cm
no ale może jutro będzie lepiej W ma wolne i i dziemy z Zuzią na dni otwarte do przedszkola pozna panie i dzieci...
jutro postaram się doczytać co u was a póki co pozdrawiam :-)
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
Muszę młodego wykąpać,a nie chce mi się. Jestem wydydłana na maxa,chyba za dużo roboty sobie w tym tygodniu wymyśliłam Właśnie sałatka się gotuje,a jeszcze 2 porcje do zagotowania.
Agulka trzymam kciuki za kredyt.
Hrudzia,a ja myślałam,że stara dupa jesteś i sypiesz się;-)
Alusia widać,że decyzja o powrocie do rodziców była jak najbardziej słuszna. Same plusy wypisujesz:-)
Agulka trzymam kciuki za kredyt.
Hrudzia,a ja myślałam,że stara dupa jesteś i sypiesz się;-)
Alusia widać,że decyzja o powrocie do rodziców była jak najbardziej słuszna. Same plusy wypisujesz:-)
doti80
Wrześniowe mamy'07
Luandzia, jakie przedszkole wybraliście w końcu? Ja cały czas nie mogę się zdecydować czy małego posyłać czy nie ;-)
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
ja miałam 103 więc wszystko przed Tobą;-)w dodatku zmierzyłam się i w pasie mam już 86 cm
reklama
ja 104 a z Mają 98ja miałam 103 więc wszystko przed Tobą;-)
Podziwiam Cię Justyna u mnie od wczoraj ogórasy giganty, bo wyrosnietę czekają aż coś z nimi zrobię, ale nie mam zamiaru................. leń totalny a jutro jeszcze jedziemy, a w niedziele u mamy jesteśmy. Jak do poniedziałku nic z nimi nie będzie to zrobię pikle
Podziel się: