witam!!!
oj, znow pracowity dzien
zupka sie gotuje.
trawka do polowy skoszona
dom tez polowicznie ogarniety
(ciekawe kto te drugie polowy zrobi
)
jak dobrze pojdzie, t zn jak kuzynka P wjdzie dzis ze spzitala , to jutro jedziemy a weeknd do nich do Lublina. musze wiec nas spakowac i moz ejescze cos kupic
Iza, pytalas, co takiego Julitka robila jak byla malutka? latwiej bedzie jak napisze czego nie robila: nie spala i nie byla spokojna
no i doczytałam że idziecie na wesele do znajomych. według mnie
jeśli koleżanka nie odzywa się przez ileś lat, a potem nagle zaprasza cię na wesele, to albo nie mają gości i szukają, albo liczą na kasę w prezencie dziewczyny dobrze radzą żeby prezent kupić, a 400 zł na jeden dzień??
my idziemy na dwa dni i dajemy 300 bo u nas też nie za bardzo z kasą...
nie , jednak nie idziemy. wlasnie glownie z tego powodu.
trzeba miec honor i juz;-)
J przybyl juz na urlop - koniec nauki holenderskiego. Wyniki egzaminow we wtorek. We wrzesniu bedzie jechal do Holandii.
no to fajnie, z ejest w domu. pomoze Ci
Donkat - super fajny kierunek, podoba mi się bardzo
Brzmi jak studia inżynierskie?
tak, inzynierskie.
wiecie czego sie boje, z etam beda same mlodziki, a ja jak z epoki dinozaurow
Carioca, ty sie tak nie czujesz u siebie an studiach?
sa ofiary?;-)
jak nie ma, to mozna walczyc dalej
Cześć :-)
ja tylko na chwilkę bo wybitnie nie mam humoru nie wiem dlaczego ale coraz częściej zdarzają mi się takie dni czuje się jakbym miała MEGA napięcie przedmiesiączkowe
denerwują mnie nawet najmniejsze bzdury i nie mogę nic na to poradzić
ja nie ejstem w ciazy, a tez dzis chodze wku**** na maksa. chyba mam to drugie, czego ty nie mozesz miec
Muszę młodego wykąpać,a nie chce mi się. Jestem wydydłana na maxa,chyba za dużo roboty sobie w tym tygodniu wymyśliłam
Właśnie sałatka się gotuje,a jeszcze 2 porcje do zagotowania.
kochana, zwolnij;-)
Jak do poniedziałku nic z nimi nie będzie to zrobię pikle
oj, chyba nie dozyja
ach co ja bym dała za codzienną drzemkę... Ale to ciążowe ewidentnie. Potrzebuję dużo więcej snu niż mam na niego czasu
ja nie moge ze soba wytrzymac. ciagle jestem spiaca, wiec wam-ciazowkom sie nie dziwie
Kurna drzazga wczoraj weszła mi w dłoń,a nie wyjmę jej,bo drzazga jest w prawej,a lewą mam ulomną:-(
a ja przez to, ze jestem leworeczna, a bylam w dziecinstwie przestawiona na prawa reke, to obie mam prawe
Kurcze próbuję drukować zdjęcia i albo zielone mi wychodzą albo turkusowe
nam tez sie tak dzialo, ale nie weim, jak P temu zaradzil
Dzień dobry.
Daje znak że jeszcze żyjemy
Młody śpi, kogo można było wygoniło sie na plac zabaw, M pojechał sie rozliczyć, tesciówka robi gołąbki, a11-sto latek ćwiczy moja cierpliwość
( jeszcze ja mam
) ( a swoja drogą- co za dziecko
{
bachor})
Poza tym dzisiaj wolne i mam długi weekend
eeee, cuudnie! nie jest tak zle;-)
Ja tez się witam, może wieczorem zajrzę u kuzynki.
Zyczę miłego długiego weekendu, gdybym jednak nie zajrzała............
.
milego pobytu:-)
Ja też mówię dzień doberek! Pakuję ubranka po Stasiu do wysyłki, shandlowałam na allegro, zarobiłam 250 ziko i już wydałam na sprawuneczki dla Sabinki. Tzn dla Stasiula też się coś wśród nich znajdzie
Poza tym to robię powazne podejście do treningu czystości, nie wiem czy mi ubranek wystarczy
Posadzony na nocniczku robi siusiu i nawet kupkę upchnie od święta, jak dopilnuję to chodzi cały dzień suchy, ale ni cholery nie kuma że trzeba wołać ZANIM się zrobi siusiu w majty a nie PO
oj, ja szykuej cos dla Ciebie i tak mi schodzi
a Stasiu w koncu zalapie