reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Kasia mniam mniam szczawiowa:tak:ale mi narobilaś smaka...ja dziś robie ziemniaki +jajko+mizeria:-)
Stan podgorączkowy nadal się utrzymuje więc pojadę sama z MAteuszem a Ola niech lepiej posiedzi w domku:tak:
a ty narobilas mi smaka ta mizeria :-) a powiedz mi czy moglybysmy sie spotkać?? np w piatek?? do poludnia?? napisz co o tym myslisz :-)

reklama
Alusia jeśli tylko Ola będzie zdrowa to jak najbardziej mi pasuje(myślę że jej to przejdzie):tak::tak::tak::tak::-):-):-)a gdzie by ci pasowalo i o której?

no a gdzie ty chodzisz z dziecmi?? moze na jakis plac zabaw, zebys nie miala daleko, a ja podjade autem :-) no tak kolo 10-11 mysle. u nas tu za bardzo nie ma takoch miejsc a poza tym ruch duzy

Hej ja tez jestem ;-)

Hruda, czekamy na rezultat rozmowy. Dobrze zrobiłaś że złożyłaś CV. Czasem takie niespodzianki okazują się rewelacyjne.

Kasia no szalejesz z tymi oknami. Ja po malowaniu mam umyte przez P :szok::cool2:

Anetasa, no tak to już dzień dziecka! Matko, dopiero był sylwester!

no bo o tej porze to chyba raczej nic nie jest otwarte zeby gdzies usiasc :happy2: ok wiec w piatek na placu zabaw(przy wejsciu najlepiej) o 11, moze byc??
MOŻE BYĆ:tak::tak::tak:jakby Oli się pogorszylo to najwyżej przeniesiemy to na przyszly tydzień ale myślę że nie będzie potrzeby:sorry2:

Hello
Hrudzia, pełen szacun:cool2: -takie miejsce pracy to marzenie większości kobiet- trzymamy mocno kciuki, żeby rozmowa poszła po Twojej myśli:tak::tak::tak: i może kiedyś pójdziesz w ślady swojej mamy i zobaczymy Ciebie w DDTVN;-):-)
Agulka jak sytuacja na froncie chorobowym?
Justyna, powiedz mi proszę "jak krowie na rowie":blink: jak wrzucać swoje pliki do Chomika-u mnie to trwa godzinami a wcale nie mam "słabego" neta:wściekła/y:

A ja siedzę w domku i czekam aż Młodzieży moje wstanie i spadamy na spacer bo pięknie słonko świeci (choc zawiewa) bo nie wysiedzę z małym w domu.
Kurczę dzisiaj się okazało, ze będzie reorganizacja w urzędzie i cholera wie gdzie mój wydział zostanie rzucony. A juz tak fajnie zaczynało być:(

reklama
Agulka jak sytuacja na froncie chorobowym?
(
:-:)-:)-:)-:)-( jestem załamana:-:)-:)-:)-:)-( U Adasia nadal tak wysoka gorączka, dzis dobiła do 41................ rano dzwoniłam do lekarza i niestety przypisał nam znów antybiotyk:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:....................... nie mam juz sił..... nos zawalony i lekko pokasłuje.............. czyzby nawrót choroby?????????????????//
Boże dlaczego akurat teraz................:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(

Do góry