a ty narobilas mi smaka ta mizeria :-) a powiedz mi czy moglybysmy sie spotkać?? np w piatek?? do poludnia?? napisz co o tym myslisz :-)Kasia mniam mniam szczawiowaale mi narobilaś smaka...ja dziś robie ziemniaki +jajko+mizeria:-)
Stan podgorączkowy nadal się utrzymuje więc pojadę sama z MAteuszem a Ola niech lepiej posiedzi w domku
reklama
no bo o tej porze to chyba raczej nic nie jest otwarte zeby gdzies usiasc ok wiec w piatek na placu zabaw(przy wejsciu najlepiej) o 11, moze byc??Może plac zabaw przy straży?mi pasuje obojętnie gdzie bo też mogę podjechać autem
doti80
Wrześniowe mamy'07
Hej ja tez jestem ;-)
Hruda, czekamy na rezultat rozmowy. Dobrze zrobiłaś że złożyłaś CV. Czasem takie niespodzianki okazują się rewelacyjne.
Kasia no szalejesz z tymi oknami. Ja po malowaniu mam umyte przez P
Anetasa, no tak to już dzień dziecka! Matko, dopiero był sylwester!
Hruda, czekamy na rezultat rozmowy. Dobrze zrobiłaś że złożyłaś CV. Czasem takie niespodzianki okazują się rewelacyjne.
Kasia no szalejesz z tymi oknami. Ja po malowaniu mam umyte przez P
Anetasa, no tak to już dzień dziecka! Matko, dopiero był sylwester!
monia_l
Wrześniowe mamy'07
MOŻE BYĆjakby Oli się pogorszylo to najwyżej przeniesiemy to na przyszly tydzień ale myślę że nie będzie potrzebyno bo o tej porze to chyba raczej nic nie jest otwarte zeby gdzies usiasc ok wiec w piatek na placu zabaw(przy wejsciu najlepiej) o 11, moze byc??
Hello
Hrudzia, pełen szacun -takie miejsce pracy to marzenie większości kobiet- trzymamy mocno kciuki, żeby rozmowa poszła po Twojej myśli i może kiedyś pójdziesz w ślady swojej mamy i zobaczymy Ciebie w DDTVN;-):-)
Agulka jak sytuacja na froncie chorobowym?
Justyna, powiedz mi proszę "jak krowie na rowie" jak wrzucać swoje pliki do Chomika-u mnie to trwa godzinami a wcale nie mam "słabego" neta
A ja siedzę w domku i czekam aż Młodzieży moje wstanie i spadamy na spacer bo pięknie słonko świeci (choc zawiewa) bo nie wysiedzę z małym w domu.
Kurczę dzisiaj się okazało, ze będzie reorganizacja w urzędzie i cholera wie gdzie mój wydział zostanie rzucony. A juz tak fajnie zaczynało być
Hrudzia, pełen szacun -takie miejsce pracy to marzenie większości kobiet- trzymamy mocno kciuki, żeby rozmowa poszła po Twojej myśli i może kiedyś pójdziesz w ślady swojej mamy i zobaczymy Ciebie w DDTVN;-):-)
Agulka jak sytuacja na froncie chorobowym?
Justyna, powiedz mi proszę "jak krowie na rowie" jak wrzucać swoje pliki do Chomika-u mnie to trwa godzinami a wcale nie mam "słabego" neta
A ja siedzę w domku i czekam aż Młodzieży moje wstanie i spadamy na spacer bo pięknie słonko świeci (choc zawiewa) bo nie wysiedzę z małym w domu.
Kurczę dzisiaj się okazało, ze będzie reorganizacja w urzędzie i cholera wie gdzie mój wydział zostanie rzucony. A juz tak fajnie zaczynało być
reklama
:-----( jestem załamana:-----( U Adasia nadal tak wysoka gorączka, dzis dobiła do 41................ rano dzwoniłam do lekarza i niestety przypisał nam znów antybiotyk....................... nie mam juz sił..... nos zawalony i lekko pokasłuje.............. czyzby nawrót choroby?????????????????//Agulka jak sytuacja na froncie chorobowym?
(
Boże dlaczego akurat teraz................:---------(
Podziel się: