reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Nuśka witam i życzę miłego dnia!:-) a i ciągle zapominam Ci napisać że mój tato od jakiegoś czasu z Tuśki zrobił Nuśkę:-D jak jest grzeczna i kochana to mói do niej Nusia a jak łobuzeruje to Nuśka:-D

Hej Babony!
Klavell - jesli sie uda zaprosze Cie osobiscie!:-):cool2:

Witam się o poranku z pracy!Za oknem słoneczko ale zimno :evil: moje dziecko poraz pierwszy od prawie 2 miesięcy okazało niezadowolenie że wychodzę do pracy:-) wiem że nie powinnam się cieszyć ale z ręką na sercu przyznam że było mi czasem przykro jak na pożegnanie mówiła idź Lila oć mama papa brum brum:zawstydzona/y: co w wolnym tłumaczeniu oznacza że mam sobie iść bo przyjdzie babcia :zawstydzona/y:
No to ja rozumiem twoja radosc:tak:...bo moje dziecko nadal wola tata jak widzi tate i tylko tate natomiast ja w ogole nie jestem wolana tylko rano ( wolanie o flaszke) i to: daddy!!!:baffled:Skad mu sie to wzielo???:baffled::szok:
Anetasa Dzień dobry:) Ja też witam z pracy
Witam:-)

A Stas dzis nie jzadl sniadania:szok::szok::szok: Jest zdrowy tzn nie goraczkuje i mimo ze wesol chlopak to babral w talerzyku i prawie nic nie zjadl:szok::szok::szok: Dla mnie to zupelna nowosc!

A Stas dzis nie jzadl sniadania:szok::szok::szok: Jest zdrowy tzn nie goraczkuje i mimo ze wesol chlopak to babral w talerzyku i prawie nic nie zjadl:szok::szok::szok: Dla mnie to zupelna nowosc!

Skąd ja to znam:baffled: Tuśka też od jakiegoś czasu praktycznie nie je śniadania:wściekła/y: zrobi 2 czy 3 gryzy i więcej nie chce. Dziś np zjadła banana za którym do tej pory nie przepadała. Zobaczyła go w koszyku i nie było mowy o czym kolwiek innym:no:

NuŚka, jestem :-):tak: Ale na krótko. Nie mam czasu ostatnio. Jak Maciuś nie śpi nie włączam komputera, bo i tak nie da mi przy nim posiedzieć. A wieczorami piszę pracę i czasem jakiś film obejrzę, więc już na BB czasu i siły nie starcza :no::zawstydzona/y::-(

Hruda, trzymam kciuki za rozmowę. Oby się udało :tak::-)

Maciuś śpi, obiad już prawie zrobiony (kotlety z ryby), więc mam chwilkę. Ale zaraz za naukę pewnie się wezmę, bo tu akurat nikogo nie ma :-p

No i ja jestem :-)
za oknem świeci piękne sloneczko ale ten wiatr brrrr...:wściekła/y:no i umówilam się rano z koleżanką że do niej przyjade popoludniu z dzieciaczkami a tu Ola ma jakiś stan podgorączkowy:wściekła/y:i kurde niewiem co robić? kaszlu, kataru ic niema tylko ten stan podgorączkowy acha bolal ją brzuszek ale zrobila kupke i już ją nie boli:no:chyba jednak poczekam aż D przyjedzie z pracy i on zostanie z Olą w domu a ja pojadę sama z MAteuszkiem no chyba że do 12 jej przejdzie :sorry2:

I ja się witam!!!

Hruda nie ma to jak samozadowolenie :tak: ja również mam przeczucie, że prace już masz :tak::cool2:

Majandra przyjemnej nauki!!!

Monia może nie mogła kupy zrobić dlatego ją bolał brzuszek i stąd ten stan podgorączkowy ja jechałabym z dziećmi do koleżanki :-D

Anetko Nuśka zapracowane mamusie już na posterunku :-)

Anetko czasem takie gesty ze strony Naszych dzieci to miód na serce :tak: Kuba jak wiecie zafascynowany jest dziadzią :sorry2: ale i tak po chwili zabawy z dziadkiem słyszę wołanie "mama" :cool2: i to jest moja poezja i bezgraniczna, bezinteresowna, gromna miłość do Kubusia bo kocham go nadżycie!!!!!! Wiecie, że łapie się na myślach jakby R nie było wytrzymałabym i niebrakowało by mi go tak bardzo ale życia bez Kubusia nie wyobrażam sobie!!!!

Za oknem niby słoneczko świeci, ale wiaterek zimny powiewa oby do piątku kiedy zimni ogrodnicy pójdą a sio!!! Dziś zostajemy w domu mama ma przyjechać po pracy na obiad. Ugotowałam szczawiową :-D którą podam z jajeczkiem, a na drugie ziemniaczki - wątróbka - surówka.

EDIT: Czy Wy wiecie, że oszalałam!!!! Dziś znowu myłam okno u siebie w pokoju :szok: moja firankowa kompozycja gryzła się z kapami na szybie po wczorajszym deszczu :baffled:

Ostatnia edycja:
reklama
Kasia mniam mniam szczawiowa:tak:ale mi narobilaś smaka...ja dziś robie ziemniaki +jajko+mizeria:-)
Stan podgorączkowy nadal się utrzymuje więc pojadę sama z MAteuszem a Ola niech lepiej posiedzi w domku:tak:

Do góry