reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Witam i ja wieczorową porą!Dziś kwitne dłużej w oczekiwaniu na gości przed chwilą dzwonili że są jakieś 60km od Polanicy:crazy: ale cóż nie ma tego złego przynajmniej sobie 39,5 całe obejrzę;-)
Nuśka co do kuzynki to staranka już jakiś czas temu rozpoczeli ale czy są efekty nie wiem:baffled: Ewa po tamtym poronieniu powiedziała że jak się uda drugi to powie dopiero jak minie 3 miesiąc żeby nie zapeszać:tak: i w sumie szanuję jej decyzję i wcale się jej nie dziwię też bym pewnie sama tak postąpiła. A w sprawie ząbków to u nas przynajmniej narazie nie ma z tym problemu:tak: wszystko ładnie jest wyszorowane rano i wieczorem:tak:
Agulka zdrówka dla dzieciaczków i trzymam kciuki żeby do wyjazdu się wykurowały:tak:

reklama
MAjandra a Ty nadal walczysz z "pracą "
Dziś nie. Nie chce mi się :sorry::-p:zawstydzona/y:

Dziewczyny mam pytanie odnośnie mycia ząbków bo mój Igor ładnie zawsze mył ząbki i dawał sobie umyć a teraz się buntuje i nie chce a jak jest u WAS???
Od zawsze ja myję zęby małemu, sam rzadko myje, więc raczej nie ma problemu.

A ile razy dziennie myjecie zęby dzieciom? Ja staram się po każdym posiłku, ale czasem zapominam lub po prostu jesteśmy poza domem i nie biorę ze sobą szczoteczki i pasty.

Agulka kiecka lasce stanęła na 26 i kończy się jutro tak jak moje garnitury.
Zostaliśmy u mamy,ale z powodu małego. Jak obudził się z drzemiki to z 3 dużą kupą dzisiaj. Śmierdząca, rzadka i ze śluzem. Pojechałam tylko do domu po lekarstawa i zostałąm u mamy,bo cieplej niż u nas,bo nie mam samochodu,a jakby coś się działo to tutaj na miejscu jest pogotowie,czy przychodnia. Gorączki nie miał,ale taki dziwny w oczach. Dałam mu 2 Facidofile z deserkiem. Zobaczymy jutro. Tak wymyślałąm od czego i chyb apo ogórku z octu:zawstydzona/y:

cześć a ja druga :-D jeszcze ;-)żyję

Agulka, dużo zdrowia życzę,żal mi tej Twojej Mai:-( Jak dzisiaj lepiej już?

Kasia, co to za dietka? Ja zaczęłam się ruszać, mam nadzieję że też spadnę z wagi bo jestem taki smok między wami. Juz dzisiaj zaliczyłam 40 min truchtu i po raz pierwszy udało mi siębiec bez przerwy.:tak:

Nuśka, Oskar krzyczy jak mu myję zębyi zamyka buzię i potem jest krzyk jak skończę. Sam coś tam miętosi, ale trudno to nazwać myciem.

Anetasa jak tam długo musiałaś czekać na gości?

Justyna powodzenia w aukcjach. Ja też robię wyprzedaż :-D:-D

Od wczoraj malujemy mieszkanie, już mamy ponad połowę i bardzo mi się podoba kolor do którego najpierw nie byłam przekonana (będzie zielony i beżowy). Oskar nam dzielnie "pomaga", sprząta, wyciera szmatkami i ogólnie jest fajnie :-D

I ja się witam z rana bo zaraz uciekamy do piaskownicy :-D musimy tylko poczekać na babcie jak przyjedzie ze sklepu bo sama nie dam rady nasypać piachu bo Kuba bardzo dzielnie chciałby mi pomagać, a wiecie jak wyglądałaby ta pomoc :sorry:

Carioca dieta nie dieta w zasadzie styl życia się zmienił jak pisała Hruda dużo warzyw, owoców, sałatek itp... moim podstawowym składnikiem to sałata lodowa bardzo ją lubię :tak:

Nuśka z mężem tak się dzieje od czasu konfliktu z teściami. Wczoraj mu wygarnełam, że matka go zniszczyła bo wpoiła mu w łeb matka ponad wszystko :crazy: choćbym miała stanąć na rzęsach nigdy Kubie tego nie zrobię!!!!! Kiedy się ożeni bez względu na to jakie stosunki będą mnie wiązać z jego żoną jego założona rodzina powinna być na pierwszym miejscu.

Koleżanka w ciąży poszła na zwolnienie, ale niestety nie ja wrócę do pracy tylko inna znajoma, którą zwolnili miesiąc temu :-( jest mi tak przykro bo miałam skrytą nadzieję, że będę miała miłą niespodziankę :-(

Małemu myję zęby dwa razy dziennie rano i wieczorem.

Ja tylko melduje że żyjemy i wszystko ok.Zaraz jadę z dziećmi na super plac zabaw(autobusem bo po autko jedziemy dopiero jutro) Później się odezwę i przeczytam zaleglości a narazie papatki:-)

Jak tylko pralka skończy to idziemy na spacer. Kupy jeszcze nie było to obstawiam,że będzie normalna. Może wskoczę do 2 lumpków, których wczoraj nie zaliczyłam,bo czasu mi zabrakło. A od wczoraj mam @ i wielbię za nią tabsy,bo trochę i zupełnie bezboleśnie:-)

reklama
Witam laseczki
Ja tylko na neta przybylam do domu zrobic oplaty - i melduje sie ze zyje :-p:rofl2: Korzystamy z przepieknej pogody na wsi- Stas bawi sie caly dzien w poaskownicy i na zjezdzalni ktora juz nam przuwiezlia my grillujemy i opijamy sie...pifkiem:rofl2::-p bo J juz jest z nami.

Mam nadzieje ze u Was wszystko ok!!!!!
Pozdrawiam:-):-):-)

Ostatnia edycja:
Do góry