doti80
Wrześniowe mamy'07
Cześć witam się z rana. Troszkę poczytam i spadam się myć i zbierać do życia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moze to banalna pomoc...ale czyz to nie pora na zerwanie z cycem? Kilka nocy bedzie dramat a potem luuuzik!:-)Dzień dobryPowiedzci mi kiedy moje dziecko pozwoli mi przespać chociaż trzy godziny ciagiem w nocy!!!!Maskara jestem umeczona na całego bo mały znowu świruje w nocy i jest mega wrzask jak nie dostanie cyca!!!
no, nic dziwnego. choc nie martwcie ie, jescze Natalka moze zmienic zdanie. u nas byly juz rozne okresy; do nienaiwdzenia do uwielbienia mleka
Aneta, juz po 22, a ty jescze w pracy jednak? swiecisz
Dzień dobryPowiedzci mi kiedy moje dziecko pozwoli mi przespać chociaż trzy godziny ciagiem w nocy!!!!Maskara jestem umeczona na całego bo mały znowu świruje w nocy i jest mega wrzask jak nie dostanie cyca!!!
Agulka jak to Kochana zrobiłaś???? Chodzi mi o umycie okien i powieszenie firanek i to przy dwóch "pomocnikach". Ja przy Kubie wieszałam jedną firanke i bardzo dziękuję o mało co mnie przez okno nie wyrzucił bo ciągle ruszał stołkiem na którym stałam ja go tylko odganiałam.
Dzień dobryPowiedzci mi kiedy moje dziecko pozwoli mi przespać chociaż trzy godziny ciagiem w nocy!!!!Maskara jestem umeczona na całego bo mały znowu świruje w nocy i jest mega wrzask jak nie dostanie cyca!!!
takie spacerki to super sprawa, jak sie ma takie widokiWitam sie i ja!
Jakas nie ten tego jestem...objadlam sie wczoraj na wieczor ciastek i pewne stad czuje sie jak na kacu...albo po filmie "Serce na dloni" - co za banalne NIC!
Poza tym bylismy wczoraj w sopockich lasach na spacerze i na Łysej Gorze...ale dupki z nas żołędne bo aparatu nie wzielismy:-( i J tylko 2 fotki pstryknal komorka
Moze to banalna pomoc...ale czyz to nie pora na zerwanie z cycem? Kilka nocy bedzie dramat a potem luuuzik!:-)
Oki doki - lece na snadanie!:-)
Ja też jednak poczekam na nie tyle mój urlop co mojego M Ja juz się zahartowałam jako tako na niespanie, ale mój M wstaje o 3 do pracy i nie wyobrażam sobie jego jęczenia z powodu niewyspaniaW sumie u nas nie jest aż tak jak u Gagulca, tzn. młody budzi się 2-3 razy, ale w sumie 3-4 godziny ciurkiem prześpię. To jeszcze zależy jak intensywny ma dzień. Jak ma dużo wrażeń, to śpi bardzo niespokojnie i często się budzi, i mówi przez sen Też przymierzam się do odstawienia (ile razy już to pisałam?), ale muszę mieć wtedy urlop, bo wiem, że kilka nocy będzie z głowy.