doti80
Wrześniowe mamy'07
Cześć witam się z rana. Troszkę poczytam i spadam się myć i zbierać do życia 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moze to banalna pomoc...ale czyz to nie pora na zerwanie z cycem? Kilka nocy bedzie dramat a potem luuuzik!:-)Dzień dobryPowiedzci mi kiedy moje dziecko pozwoli mi przespać chociaż trzy godziny ciagiem w nocy!!!!Maskara jestem umeczona na całego bo mały znowu świruje w nocy i jest mega wrzask jak nie dostanie cyca!!!
no, nic dziwnego. choc nie martwcie ie, jescze Natalka moze zmienic zdanie. u nas byly juz rozne okresy; do nienaiwdzenia do uwielbienia mleka
Aneta, juz po 22, a ty jescze w pracy jednak? swiecisz
Dzień dobryPowiedzci mi kiedy moje dziecko pozwoli mi przespać chociaż trzy godziny ciagiem w nocy!!!!Maskara jestem umeczona na całego bo mały znowu świruje w nocy i jest mega wrzask jak nie dostanie cyca!!!
Agulka jak to Kochana zrobiłaś???? Chodzi mi o umycie okien i powieszenie firaneki to przy dwóch "pomocnikach". Ja przy Kubie wieszałam jedną firanke i bardzo dziękuję o mało co mnie przez okno nie wyrzucił bo ciągle ruszał stołkiem na którym stałam
ja go tylko odganiałam.
![]()
Dzień dobryPowiedzci mi kiedy moje dziecko pozwoli mi przespać chociaż trzy godziny ciagiem w nocy!!!!Maskara jestem umeczona na całego bo mały znowu świruje w nocy i jest mega wrzask jak nie dostanie cyca!!!
takie spacerki to super sprawa, jak sie ma takie widokiWitam sie i ja!
Jakas nie ten tego jestem...objadlam sie wczoraj na wieczor ciastek i pewne stad czuje sie jak na kacu...albo po filmie "Serce na dloni" - co za banalne NIC!
Poza tym bylismy wczoraj w sopockich lasach na spacerze i na Łysej Gorze...ale dupki z nas żołędne bo aparatu nie wzielismy:-( i J tylko 2 fotki pstryknal komorka
Moze to banalna pomoc...ale czyz to nie pora na zerwanie z cycem? Kilka nocy bedzie dramat a potem luuuzik!:-)
Oki doki - lece na snadanie!:-)
Ja też jednak poczekam na nie tyle mój urlop co mojego MW sumie u nas nie jest aż tak jak u Gagulca, tzn. młody budzi się 2-3 razy, ale w sumie 3-4 godziny ciurkiem prześpię. To jeszcze zależy jak intensywny ma dzień. Jak ma dużo wrażeń, to śpi bardzo niespokojnie i często się budzi, i mówi przez senTeż przymierzam się do odstawienia (ile razy już to pisałam?
), ale muszę mieć wtedy urlop, bo wiem, że kilka nocy będzie z głowy.