reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

za 5 min kończą mi sie kolejna aukcje:tak: , chyba Monia cos ode mnie kupi,:szok::-D;-) hihihihiihihi i cos też sprzedałam:rofl2:

No i wygrałas Monia;-):tak::tak::tak::tak::tak::tak::-D
suuperrrr:-D:-D:-D:-D
glosik w trakcie oddawania:-)

Mateusz już drugi dzień z rzędu nie chce mi usnąć w dzień:no:i wieczorem poszedl spać dopiero o 20.30:szok:
cale popoludnie spędziliśmy na dworze Ola umyla swój rowerek a ja wyodkurzalam i umylam swoje autko bo jutro wybieramy sie do mojej mamy na osiedle:-)lubię tam jeżdzić bo tam się wychowalam i spędzilam większość swojego życia:tak:

reklama
Witam się wieczorowo!Ogarnął mnie ostatnio jakiś leń w pracy czytam co piszecie a jakoś weny na pisanie brak:eek:
Monia Tusce tez się jakoś poprzestawiało wszystko ostatnio. Zasypia o 21 i budzi się o 8:szok: z czego akurat jestem bardzo zadowolona;-) ale za to w dzień trudno ją zagonić do spania:crazy: dotychczas spała 2-3 godziny a teraz max 1,5 prześpi:baffled: no i muszę się też pochwalić że butla poszła do śmietnika Tuśka sama zrezygnowała i już nie ma mowy od kilku dni żeby wzięła butle do buzi:no: także dziecko mi chyba dorasta;-)

A mnie jutro czekają zakupy z 11-letnią chrześnicą M:baffled:, która jest pod wpływem Hanna Montana ( czy jakos tak)i High School Musical (1,2,3) A ja nie mam bladego pojęcia co tam noszą:szok::szok::szok: a oglądać to ja tego nie będę:no::no::no:
Dzisiaj mi rzucała nazwami butów jakie chce a ja:eek: pierwsze słyszę:baffled:

witam zmeczona, ale juz wykapana, wiec nowonarodzona:-)

brudem dzis dorownywalam Julitce:zawstydzona/y:chociaz nie, bo ona przed wieczorem klapnela calym dupskiem w bloto, a ja nie:-D:-D

Justyna, oprocz popularnych warzyw typu: pomidor, ogorek, marchewka, cebula, (buraki i fasole sieje tesciowie), koper, rzodkiewka, salata, kapusta, to jescze siejemy cykorie:szok:, szpinak, szparagi:szok:, kapuste czerwona, cebule czerwona, jarmuz:szok:, brokul, kalafior, poziomki, arbuzy, salate rzymska, slonecznik...chyba to wszystko;-)

to jak an nas duzo, bo do tej pory P nie mial czasu sie zajac polem, bo wiecznie pracowal, wiec tesciu sial marchew, buraki, fasole, ogorki, koper i to wszystko.
a mnie to wkurza, bo pola mamy kupe do zagospodarowania, wiec w tym roku popstatnowilismy poszalec, a P zrozumial to chyba zbyt doslownie:-D:-D:-Djuz wiekszosc jest wysiana w skrzyneczki i P doswietla je w kotlowni, lub na pieknym sloncu. niektore juz wuysial prosto do gruntu.

Kutrka poszła za 99,99zł:laugh2::tak::tak::tak:

suuuper!!:-)

Wczoraj mysłałam, że umrę. Jeszcze tak żołądek mnie nigdy nie bolał , myślałam, że mnie rozerwie w środku, leki p/b nie pomagały i chyba No-spa pomogła, ale zwijałam się z bólu 2 godziny. Może mam wrzody?

loj, a czemu? :-(cos zjadlas nie tego?

zaglosowalam, masz taka mlodziutka siostre rodzona?:szok:

Na szczepieniu oczywiście normalka, czyli CYRK NA KÓŁKACH!!!!! :crazy:

czyli faktycznie norma:-D

Donkat, ale masz smakowitego avatarka :rofl2: super!!!!

dziekuje, postanowialm wam narobic smaka:-p

Moje dziecko właśnie lata z czekoladowym zającem i udaje, że go tuli do snu i całuje go za każdym razem. A nie muszę pisać jak wygląda buzia Kubusia :sorry::laugh2:

to musi byc widok:-D:-D:eek:

ASIEK WHERE ARE YOU!!!!!!!

masz nadzieje, ze po ang szybciej zrozumie i sie zjawi?:rofl2::-D

Ale Mateusz mnie dzisiaj wkurza:wściekła/y:
Mama, mama!!!
Co synuś?
Tata... i pokazuje,że tata jedzie samochodem (osobówka z wielką przyczepą od traktora:-D)
Tak, tatus jedzie samochodem.
I to samo przez pół godziny, po czym wymyśla kolejną ambitną rozmowę:angry:

u nas sa takie rozmowy przed snem:
J: baba
ja: babcia juz spi
J: tata
ja: tata jest zajety
J: dziadzia
ja: dzidzius tez juz spi
J: mama
ja: mama cie usypia
J: am-am(pies)
ja:piesek juz dawno spi w budzie
J: Takś (jej kolega Maks)
ja: Maksio jest grzeczny i tez juz dawno spi
J: kuku (cucu-cukierek):rofl2:
JA: cukierek tez juz spi

i tak zanim usnie z kilka razy:szok:, wiec mnie sie nalezy wspolczucie:-D:-D

Dziś się w***wiłam

Ale dałam radę:rofl2:

oj, ty bys nie dala;-)
ja firanki wieszam z mala, ale okna mylam bez pomocy:happy:

Mateusz już drugi dzień z rzędu nie chce mi usnąć w dzień:no:i wieczorem poszedl spać dopiero o 20.30:szok:

ooo, czyzby juz rezygnowal z drzemki?:szok:to powinien chociaz wczesniej isc spac wieczorem-rozbojnik:-D

Monia Tusce tez się jakoś poprzestawiało wszystko ostatnio. Zasypia o 21 i budzi się o 8:szok: z czego akurat jestem bardzo zadowolona;-) ale za to w dzień trudno ją zagonić do spania:crazy: dotychczas spała 2-3 godziny a teraz max 1,5 prześpi:baffled: no i muszę się też pochwalić że butla poszła do śmietnika Tuśka sama zrezygnowała i już nie ma mowy od kilku dni żeby wzięła butle do buzi:no: także dziecko mi chyba dorasta;-)

spi krocej w dzien, bo w nocy dluzej i bilans jest ten sam:tak:tak wlasnie sypia Julitka;-)

to w ogole juz mleka nie chce?:szok:
u nas na mleko szal trwa:-D

A mnie jutro czekają zakupy z 11-letnią chrześnicą M:baffled:, która jest pod wpływem Hanna Montana ( czy jakos tak)i High School Musical (1,2,3) A ja nie mam bladego pojęcia co tam noszą:szok::szok::szok: a oglądać to ja tego nie będę:no::no::no:
Dzisiaj mi rzucała nazwami butów jakie chce a ja:eek: pierwsze słyszę:baffled:

spokojnie, dowiesz sie wszystkiego jutro na zywo:-D:szok:

zapamietaj co i jak, to nas doksztalcisz:rofl2:

Justyna, oprocz popularnych warzyw typu: pomidor, ogorek, marchewka, cebula, (buraki i fasole sieje tesciowie), koper, rzodkiewka, salata, kapusta, to jescze siejemy cykorie:szok:, szpinak, szparagi:szok:, kapuste czerwona, cebule czerwona, jarmuz:szok:, brokul, kalafior, poziomki, arbuzy, salate rzymska, slonecznik...chyba to wszystko;-)
cykorie się sieje?? a szparagi są w kopcach:baffled: co to jarmuż?? arbuz u nas dojrzeje?? A może macie folię?

Donkat to Tuśka przed zaśnięciem musi wszystkich pożegnać i cała kolejka leci tata papa i buziaczek w powietrze mama papa i buziacze i tak po kolei wszyscy na końcu lala:-D ale ja się nie wdaje z nią w dyskusje bo chyba do 24 by tak ze mną rozmawiała;-):-D

reklama
spi krocej w dzien, bo w nocy dluzej i bilans jest ten sam:tak:tak wlasnie sypia Julitka;-)

to w ogole juz mleka nie chce?:szok:
u nas na mleko szal trwa:-D

No właśnie tylko ten aspekt mi się nie podoba w tym wszystkim że co z mlekiem:baffled: narazie dostaje kaszkę na gęsto zrobioną na mleku bo najlepsze jest to że ostatnio M zrobił zapas Bebilonu bo był w rossmannie w promocji po 30zł i teraz jakoś go trzeba zużyć;-)

Do góry