justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
Asiek jeśli inicjatywa wyjdzie od niego to przebiegnie to sprawniej,a tak to będzie wojna. Po cichu marzę to sprzykrzy się to właśnie jemu i powie to glośno. Ale tak nie będzie. Za bardzo nas kocha
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Asiek jeśli inicjatywa wyjdzie od niego to przebiegnie to sprawniej,a tak to będzie wojna. Po cichu marzę to sprzykrzy się to właśnie jemu i powie to glośno. Ale tak nie będzie. Za bardzo nas kocha
A mnie bardzo urzekla...wzruszylaMatko sorki dziewczyny za tą historie jak nie macie ochoty nie czytajcie tego zestaw głupich wypocin
To gdzie pracujesz???
Właśnie pomlowałam pazury na czerwono ciekawe czy wyschnie lakier bez poprawek
Agulka właśnie mi napisała że nie wiadomo czy jutro wyjdą bo mały dziś 8 razy wymiotował:-( na domiar złego w domu sajgon bo Maja za nią płaczę:-(
Ja już teraz naprawdę się żegnam. Miłej nocy!
Tylko trzeba chcieć żeby było dobrze i trzeba się o to postarać...
u mnie w pracy pierszy dzien po urlopie minoł baaaaaaaaardzo fajnie a to za sprawą nieplanowanej premi jaką dostałam (foram wyróżnienia) i jestem bogatsza o cale 700zl
i dzięki temu zafunduję Juli sesję zdjęciowa o której już dawno marzyłam
Znow wpadam jak po ogien ale pakujemy sie.