reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Anetasa, nie wiesz jak u nich dzisiaj?

Niestety narazie nie mam żadnych wieści a sama nie chcę pisać żeby im nie przeszkadzać. Mam nadzieję że wszystko ok. My właśnie wróciłyśmy do domku na dworze choć pochmurno to ciepło jakby była wiosna:tak: mam nadzieję że tak już zostanie:tak: uciekam i chcę spróbować przekonać Tuśkę do spania a sama biorę się za sprzątnie bo wszędzie syf:crazy:

reklama
Doti =) pazurki nawet nawet wyglądają biorąc pod uwagę, że malowałam je prawie po ciemku jedynie przy świetle telewizora.

Donkat szkoda mi malutkiej =( oby dzisiejsza noc była lepsza.

No też się zastanawiam co z Agulką i Adasiem. Wczoraj na wieczór pisałam do niej odpisała, że Adaś padł wymeczony wymiotowaniem.

Mój szkrab też teraz padł, ale uparcie trzymał się do zamknięcia oczków :)

Dziś przyjeżdza do mnie mama pogadamy sobie :) R idzie dziś ciąć drzewo.

Ostatnia edycja:
Majandra dobre wieści przynosisz!!!! :) Wspaniale, że Agulka już w domu.

A teraz uśmiejecie się :) pamiętacie SailorMoon???? Czarodziejka z księżyca była moją idolką za czasów podstawówki!!! Kochałam tą bajke :) z koleżankami bawiłyśmy się w nią ja byłam oczywiście tytuową bohaterką z racji dłuuugich włosów :p oj to były czasy a TERAZ oglądam sobie ją na chomiku:D

Hej.
Widzę, że weekend w pełni i nikogo ni ma.
Dziękuję za życzenia urodzinowe wszystkim i każdej z osobna, kochane jesteście.
Dziekuję za słowa wsparcia i otuchy.

Adasko bardzo dzielny, jak pisały dziewczyny wcześniej nawet dzis usypiał przy zmianie opatrunku. Biega jak szalony choć za bardzo nie może.
Po powrocie tak mnie głowa bolała że szok. W domu piski, wrzaski a ja zasnęłam.
Załapała też jakiegos wirusa, bo brzuch mnie nawala i mam taka sraczuchę, jakbym sikała tyłkiem, wrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.
Maja dzis szlałam na dworze na hulajnodze i przefikołkowała, zdarła sobie cała lewą stronę buzi, jakiby ktos jej tarką przejechał i wargo rozwalona, ale zęby całe, zasnęła o 18 w Adasia łóżeczku.......

My z Pitu dostaniemy dokładnie 2971zł.

Więcje nie pamiętam , co komu odpisac, bo tego za dużo, a Caioca trzyamam kciuki.

Chyba lecą sie umyc i palulu, bo dopiero nerwy ze mnie spływają i kiepsko się czuje. Bzuiaki

Wszędzie filoetowe kropki,a jaa dopiero usiadłam. Oglądam 1 okiem "Chłopaki nie płaczą" S mi właśnie powiedział,żebym czasem dla niego takiego sweterka nnie robiła:-p
Taka jakaś wybombana jestem. Normalnie czuję,że ręce mam do ziemi. ech...
Młody się kula w łóżeczku. Ja szukałam co zrobić żeby z laptopa odbierać film na tv. Majandra nasz tv chyba jakiś przedpotopowy,bo nic nie mogę tam zmienić.
Byli dzisiaj moi rodzice. Na obiad mieliśmy fasolkę po bretońsku, więc w domu czad komando:-p
Agulka witajcie w domu!
Ale ambitny post mi wyszedł:dry: A Hrudzia przyjemności dla Was i po kuroniu kupuję książkę. Nie dam się kutafonowi i tyle.
Młodemu przestały wychodzić kropki. Mój dzielny Muchomorek

Witajcie.
Odsmoczkowywanie idzie nam juz super.Oliwka juz spi i dzis zasnęłą sama bez problemu,nie wołała smoka ,nie płakałą.Usnęłą sama bez kołysanek i głaskania po głowie,przytuliła tylko swoje teletubisie i pieluszkę.Jestem bardzo zadowolona bo to 3 dzień bez smoka a jest juz tak dobrze.Myślałąm że będzie gorzej to przechodzic a tu niespodzianka.

reklama
No to GRATULACJE!!!!! Oby tak dalej!!! A co zrobiłaś ze smoczkiem wyrzuciłaś???

W pierwszym dniu był obcięty,pokazałam go Oliwce i mówiłam że myszka zjadła,chodziła z tym smokiem i go rzucała o ziemie bo się wkurzała że nie mogła ssać.A w drugi dzień już poszedł w kubeł.:tak:

Do góry