reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

:crazy::crazy::crazy::crazy::crazy:naprodukowalalm sie jak glupia z calego serca i mi nie przyjelo posta:crazy::crazy::crazy::crazy:
drugi raz juz nie umiem tak sie uzewnetrznic:angry:

reklama
Agulka właśnie mi napisała że nie wiadomo czy jutro wyjdą bo mały dziś 8 razy wymiotował:-( na domiar złego w domu sajgon bo Maja za nią płaczę:-(

Ja już teraz naprawdę się żegnam. Miłej nocy!

Witam się i ja , ale chyba już nikogo nie ma:-(
Tyle dzisiaj napisałyście, że nie jestem w stanie nadrobić:szok:
tak w skrócie
CARIOCA trzymam bardzo mocno kciuki, zobaczysz uda się tyle życzliwych osób Wam dopinguje:tak::tak::tak:
Agula mam nadzieję,że Adaś bedzie lepiej sie czuł- duuuzo zdrowka i wytrwalości

Justyna ja z moim P tez miała cięzki moment o czym same doskonale wiecie, ale jakos to przetrwaliśmy. Dziecko bardzo zbliża... Tylko trzeba chcieć żeby było dobrze i trzeba się o to postarać... zastanów się nad tym, że jeśli on też jest nieszczesliwy to któregos dnia może powiedziec dość roztajemy się- bierzesz to pod uwagę??

u mnie w pracy pierszy dzien po urlopie minoł baaaaaaaaardzo fajnie a to za sprawą nieplanowanej premi jaką dostałam (foram wyróżnienia) i jestem bogatsza o cale 700zl:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
i dzięki temu zafunduję Juli sesję zdjęciowa o której już dawno marzyłam:tak::tak:

reklama
Asiu gratuluje premi :)

To koniecznie pokaż Nam rezultat tej sesji zdjęciowej :) czy wybierzesz tą kobitke, której strone Nam ostatnio pokazywałaś??

Do góry