reklama
naprodukowalalm sie jak glupia z calego serca i mi nie przyjelo posta
drugi raz juz nie umiem tak sie uzewnetrznic
Skąd ja to znam dzisiaj 3 razy nasmarowałam długiego posta i poszedł się je ***** ja się powoli żegnam i zbieram do domku. Papa!
Anetasa to Ty w pracy????
No niestety ale zaraz jadę do domku
Witam się i ja , ale chyba już nikogo nie ma:-(
Tyle dzisiaj napisałyście, że nie jestem w stanie nadrobić
tak w skrócie
CARIOCA trzymam bardzo mocno kciuki, zobaczysz uda się tyle życzliwych osób Wam dopinguje
Agula mam nadzieję,że Adaś bedzie lepiej sie czuł- duuuzo zdrowka i wytrwalości
Justyna ja z moim P tez miała cięzki moment o czym same doskonale wiecie, ale jakos to przetrwaliśmy. Dziecko bardzo zbliża... Tylko trzeba chcieć żeby było dobrze i trzeba się o to postarać... zastanów się nad tym, że jeśli on też jest nieszczesliwy to któregos dnia może powiedziec dość roztajemy się- bierzesz to pod uwagę??
u mnie w pracy pierszy dzien po urlopie minoł baaaaaaaaardzo fajnie a to za sprawą nieplanowanej premi jaką dostałam (foram wyróżnienia) i jestem bogatsza o cale 700zl
i dzięki temu zafunduję Juli sesję zdjęciowa o której już dawno marzyłam
Tyle dzisiaj napisałyście, że nie jestem w stanie nadrobić
tak w skrócie
CARIOCA trzymam bardzo mocno kciuki, zobaczysz uda się tyle życzliwych osób Wam dopinguje
Agula mam nadzieję,że Adaś bedzie lepiej sie czuł- duuuzo zdrowka i wytrwalości
Justyna ja z moim P tez miała cięzki moment o czym same doskonale wiecie, ale jakos to przetrwaliśmy. Dziecko bardzo zbliża... Tylko trzeba chcieć żeby było dobrze i trzeba się o to postarać... zastanów się nad tym, że jeśli on też jest nieszczesliwy to któregos dnia może powiedziec dość roztajemy się- bierzesz to pod uwagę??
u mnie w pracy pierszy dzien po urlopie minoł baaaaaaaaardzo fajnie a to za sprawą nieplanowanej premi jaką dostałam (foram wyróżnienia) i jestem bogatsza o cale 700zl
i dzięki temu zafunduję Juli sesję zdjęciowa o której już dawno marzyłam
reklama
Podziel się: