reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

hej
no i wróciłam po chorobowym do pracy masakra niby nic nie zrobiłam ale czuje się urobiona po uszy
i uświadomiłam sobie ze tak mało wiem i muszę sie douczyc z wielu dziedzin w sumie nie potrzebnych mi na codzien ale łąpie się że mnie pytają a ja nie wiem
szymek dzisiaj nie chciał jechac na lampy a i tam odstawiał jarząbka co za dzieciak mam juz go dosyc
B znów w pracy na nockę i zanosi się że znów będzie robił po godzinach bo jeden luek przyniósł zwolnienie eh i nici z mojego łózka piętrowego bo w takiej sytuacji nie będzie jak miał po nie jechac
ja nie licze czasu przeywania na dworze ale ważne zeby buty i rekawiczki były suche

reklama
Dziewczyny czy Wasze dzieciaki mają napady szału??? Kuba już trzecią noc z rzędu ok godz 22 ma napad szału wtedy kopie nogami i drze się przeokropnie!!!!! Jak go wezme na ręce to się szybko uspokaja a jak położe to zaś nerwy.

Dziewczyny czy Wasze dzieciaki mają napady szału??? Kuba już trzecią noc z rzędu ok godz 22 ma napad szału wtedy kopie nogami i drze się przeokropnie!!!!! Jak go wezme na ręce to się szybko uspokaja a jak położe to zaś nerwy.
Mateusz jeszcze nie mial takiego napadu szalu ale Ola jak byla mlodsza tzn. gdzieś w wieku naszych szkrabów to też tak robila

Tak w ogóle witam się z rana :) Kuba jeszcze śpi uffff

Pobudka była o 3.15 bo nie mógł odkaszlnąć :( troszke pomęczyliśmy się bo nie pozwolił sobie pomóc a awarii o 3 nad ranem nie chciałam robić bo zaraz w pokoju miałabym zaniepokojonych teściów :/ cóż to temu biednemu dziecku robimy.

To jest najgorsze, że mały nie otrafi jeszcze wydmuchać nosa :( jakby umiał wszystkie klopoty minełyby szybko. Męczymy się gruszką, a jak Kubuś zobaczy gruszke to dostaje szału. Zapytacie czy wyciągamy na siłe - nie - to jest raczej podstęp :/ najpierw ja pozwalam Kubie sobie wyciągnąć - wtedy udaje odgłos wyciaganego śpiczku - a póżniej mówię - teraz mama - niby sobie daje, ale zaraz po tym jest placz.

Kasiu jesteś niezniszczalna- do 23 czas spędzony na forum i o 7 rano znów gotowa do pisania:tak::tak::tak::tak::tak:

Kurcze nie nadrobię tych 4 dni :-( ale mam nadzieje, że nic złego się nie działo w tym czasie...

Nasz wyjazd prawie się udał, piszę prawię ponieważ na wycieczce w Libercu zostawiliśmy aparat wart 1200zl :-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-( tak to jest jak trzeba wszystko na szybkiego pakować... i jak się jest roztrzepanym:-:)-:)-(
ale stwierdziliśmy że zostały nam jeszcze 2 dni i beż sensu popsuć sobie cały wyjazd i "płakać nad rozlanym mlekiem" ludzie mają gorsze tragedie.... ale i tak żal dupę ściska:crazy::crazy::crazy::crazy:

ale tak po za tym to bylo świetnie- mamy suuuper namiary na tani nocleg jest to 7km od Karpacza sliczna okolica piękny widok z okna na góry i potok, bardzo ładne pokoje i tylko za 25zl od osoby ( Juli nie liczyli) :-)

Witam o poranku z pracy! Dziś jakoś w lepszym humorze:tak: u nas noc ok znowu nawaliło śniegu już mam tego dość:crazy: Miłego dnia życzę! No i zaglądajcie tu dziś czasem do mnie:tak:

Aż zmarznę:-D A tak serio, to nie patrzę na czas, ale myślę, że na raz ok. 30-45 minut. To zależy jak szybko Maciuś wyląduje w śniegu i będzie cały mokry:sorry2::-p

To dokładnie tak jak u mnie:tak: no chyba że jedziemy wózkiem do miasta coś pozałatwiać i przy okazji na zakupy to wtedy różnie czasem nawet do 2 godzin:tak:

Ok zgadzam się na naganę ;-) i bardzo mi miło że tęskniłaś kochana jesteś a jak mi się miło zrobiło jak to czytałam a tak się uśmiechałam:-):-):-):-):-)
Już się tłumaczę z mojej nieobecności (tzn czytałam ale juz brak siły na pisanie) a to za sprawą imprezowania :zawstydzona/y::-) w piątek goście i mała imprezka z okazji urodzin męża w sobotę ostatki czyli wieczorne spotkanie ze znajomymi a do południa szaleństwa na śniegu z Igorkiem a niedziele nie wiem kiedy zleciała

No dobra tym razem naganę Ci odpuszczę;-) ze względu na imprezowy charakter Twojej nieobecności:-)

Oj nadrobiłam w pracy :tak:ale szefostwo w komplecie więc czasu brak na pisanie :-)
Tak też myślałam że gorzej będzie z pisaniem;-)

A teraz z mniej przyjemnych rzeczy ostatnio kupiliśmy czujnik "czadu" w mieszkaniu i dzisiaj się załączył i wył przeraźliwie co oznacza że w mieszkaniu jest szkodliwe dla zdrowia stężenie więc zaczęliśmy wietrzyć i w końcu ustało na razie jest spokój na jutro wezwalismy kominiarza i będziemy sprawdzać co to :-:)baffled: a małego na wszelki wypadek zawiozłam do mamy na noc i teraz bardzo bardzo tęsknie i mi go brakuje ale jego zdrowie ważniejsze to taki malutki organizm że się bałam o niego . A my otworzymy okno w kuchni do sypialni zamkniemy dzrzwi no i w razie czego jest ten czujnik. Trzymajcie się pa pa

Igorka zdrowie najważniejsze także dobrze zrobiłaś:tak: Mam nadzieję że wszystko jednak się skończy dobrze i wszelkie usterki natychmiast Wam usuną:tak:

A i nie odpowiedziałaś mi na pytanie dotyczące Twojej mamy. Jak ona się czuję już wszystko w porządku?

:no: i nawet nie strasz mnie że takie rzeczy mogą się zdarzać ja po tych kilku dniach super zachowania mojego dziecka wogóle zapomniałam co to nerwy i mam nadzieję że ten stan jeszcze trochę potrfa:rofl2:

A ja mam dzień do dupy:-( mojej koleżanki z liceum mąż się zabił rano jak jechał do pracy.

Boże i znów pojawia się pytanie o sprawiedliwość na tym świecie. Strasznie mi przykro:-(

A co się dzieje z Donkat? Gdzie ona się ukrywa? Zdaje się że do mamy miała jechać tylko na wekend a tu poniedziałek minął i echo:eek:

Agulka Wy jutro jedziecie na ten zabieg dobrze pamiętam? A jeśli tak to kiedy wracacie do domu zdążymy Ci złożyć życzenia czy przyjmujesz przedwcześnie od nas w tym roku?

reklama
Asiu teraz to wystarczy liczyć na uczciwość ludzi ") może wlaściciele ośrodka odeślą zgubę lub chociaż dadzą znać, że znaleźli. Wypełnialiście ankiete z adresem zamieszkania???? Jeżeli tak to jest nadzieja.

Ale rzeczywiście szkoda :( takiego sprzetu.

Do góry