reklama
Dzień dobryAsiu, mozesz mi podać namiary na nocleg, który tak pięknie reklamujesz)))
Pewnie że moge powiem tylko że dostaliśmy pokój 5 osobowy w sobote przynieśli nam cały gar ciepłego rosołu a w niedziele pomidorówkę - baaardzo gościnni Państwo
oto link na ich stronke Kostrzyca - Agroturystyka JĘDREK - oferta i ceny za pokoje
Dodam tylko ze jest 1 kuchnia i 4 łazienki wszystko ładnie wyremontowane
Ostatnia edycja:
Witam.
Asiu no to kurcze pecha mieliście z tym aparatem, ale dobrzez że wyjazd sie udał , wspomnienia zostaną w sercu.
U nas noc do 4:30 piękna a potem masakra, młody nie chciał usnąć a i MAja płakała bo jej coś złego się śniło, więc mielismy spacerki. Mały zasnął dopiero po 6 a i Maja została w domciu bo nie wyspana i przez 3 dni ( chyba) mnie nie będzie to chciała zostać. Teraz po śniadanku oglądają bajki.
Walczylismy wręcz z małym nad ranem , bo siłował się z nami, ponieważ chciał do Mai ( spała) , specjalnie krzyczał i płakał bez łez, Łobuz jeden.
Zaczynam się już bać tej wizyty w szpitalu, juz mam wizję, że cały czas mały na moich rękach i cały czas ryczy.......... Boże pomóż.......
Asiu no to kurcze pecha mieliście z tym aparatem, ale dobrzez że wyjazd sie udał , wspomnienia zostaną w sercu.
U nas noc do 4:30 piękna a potem masakra, młody nie chciał usnąć a i MAja płakała bo jej coś złego się śniło, więc mielismy spacerki. Mały zasnął dopiero po 6 a i Maja została w domciu bo nie wyspana i przez 3 dni ( chyba) mnie nie będzie to chciała zostać. Teraz po śniadanku oglądają bajki.
Walczylismy wręcz z małym nad ranem , bo siłował się z nami, ponieważ chciał do Mai ( spała) , specjalnie krzyczał i płakał bez łez, Łobuz jeden.
Zaczynam się już bać tej wizyty w szpitalu, juz mam wizję, że cały czas mały na moich rękach i cały czas ryczy.......... Boże pomóż.......
no oferta super, miejsce też tak dla rodziny czyli do nas wszystkichPewnie że moge powiem tylko że dostaliśmy pokój 5 osobowy w sobote przynieśli nam cały gar ciepłego rosołu a w niedziele pomidorówkę - baaardzo gościnni Państwo
oto link na ich stronke Kostrzyca - Agroturystyka JĘDREK - oferta i ceny za pokoje
Dodam tylko ze jest 1 kuchnia i 4 łazienki wszystko ładnie wyremontowane
Anetasa, ale Agulka coś mówiła o środzie (?)
No a jutro przecież środa
Asiu bardzo fajne miejsce aparatu faktycznie szkoda ale tak jak pisałaś gorsze rzeczy się ludzią zdarzają i nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem
reklama
Anetasa Może zrobią mi prezent urodzinowy i wypuszczą w dniu urodzin do domku czyli w piątek.
No to będę trzymała kciuki i za zabieg i za to byś urodzinki w domku spędziła zresztą chyba przez wekend niepotrzebine Was trzymać nie będą
Podziel się: