reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

witam:-)
dzień mi dziś tak zlecial że nawet nie mialam kiedy do was zajrzeć:zawstydzona/y::no:ale już jestem:tak:powiedzcie mi jak wychodzicie z dziećmi na dwór na śnieg to jak dlugo z nimi jesteście?bo mi dziś teściu powiedzial że ja przesadzam bo jestem z dziećmi za dlugo na dworze a jestem 2 razy dziennie po 1 godzinie:baffled:on to uważa że 15 min jest wystarczająco:sorry2:
Cariorcia trzymam kciuki za Ciebie i za Kruszynkę i to bardzo bardzo mocno:tak::tak:

reklama
:tak:powiedzcie mi jak wychodzicie z dziećmi na dwór na śnieg to jak dlugo z nimi jesteście?bo mi dziś teściu powiedzial że ja przesadzam bo
przeważnie do godziny a jak na zakupach to około 1.5

Majandra śliczne zdjęcie wstawiłaś Maciusia do podpisu, a jak zrobiłaś ten napis????

Ostatnia edycja:
Monia - jak pada...to nie wychodze ale wylacznie z wygody:zawstydzona/y::-(
Mialam sie uaktywnic ale boli mnie jajnik ze az skreca:baffled: i ledwo widze na oczy...:baffled:
Dobranoc Marianny:-)

My wychodzimy na ok 30 minut :) jednak kiedy widzę, że Kuba ma przemoczone rękawiczki to zaraz wracamy do domu.

Majandra śliczniutkie to zdjęcie Maciusia w podpisie :)

witam:-)
dzień mi dziś tak zlecial że nawet nie mialam kiedy do was zajrzeć:zawstydzona/y::no:ale już jestem:tak:powiedzcie mi jak wychodzicie z dziećmi na dwór na śnieg to jak dlugo z nimi jesteście?bo mi dziś teściu powiedzial że ja przesadzam bo jestem z dziećmi za dlugo na dworze a jestem 2 razy dziennie po 1 godzinie:baffled:on to uważa że 15 min jest wystarczająco:sorry2:
Cariorcia trzymam kciuki za Ciebie i za Kruszynkę i to bardzo bardzo mocno:tak::tak:

Mam nadzieję, że się tym nie przejmujesz :sorry2: przynajmniej ja w ogóle nie biorę pod uwage tego co mi mówi teść lub teściowa :dry: . Ty jesteś mamą i to są Twoje dzieci i to Ty jesteś za nie odpowiedzialna co się równa z tym, że to Ty podejmujesz decyzje :wściekła/y: jeny jak ja nielubię wtrącających się ludzi

A co się dziej z Nuśką coś jej ostatnio brak na forum a co za tym idzie mnie jej brak:-( Nuśka kiedy znów jakaś imprezka winkowa:-D a na poważnie jak tam Twoja mama już doszła do siebie?

Ta na zamkniętym wtrąciła jedno zdanie i zniknęła:-p oj zbiera się jej przynajmniej u mnie:-) jak nie będzie miała solidnego usprawiedliwienia to dostanie nagane:-)

Ok zgadzam się na naganę ;-) i bardzo mi miło że tęskniłaś kochana jesteś a jak mi się miło zrobiło jak to czytałam a tak się uśmiechałam:-):-):-):-):-)
Już się tłumaczę z mojej nieobecności (tzn czytałam ale juz brak siły na pisanie) a to za sprawą imprezowania :zawstydzona/y::-) w piątek goście i mała imprezka z okazji urodzin męża w sobotę ostatki czyli wieczorne spotkanie ze znajomymi a do południa szaleństwa na śniegu z Igorkiem a niedziele nie wiem kiedy zleciała

nie martwcie się, Nuska nadrobi jutro w pracy wszystko:tak::tak:;-):-D:-D:-D i się tu zjawi:tak::tak::tak:
Właśnie taką mam nadzieję że nadrobi w pracy :-p tylko gorzej bo uż chyba szefostwo wróciło i może mieć problem:baffled:

Oj nadrobiłam w pracy :tak:ale szefostwo w komplecie więc czasu brak na pisanie :-)

A teraz z mniej przyjemnych rzeczy ostatnio kupiliśmy czujnik "czadu" w mieszkaniu i dzisiaj się załączył i wył przeraźliwie co oznacza że w mieszkaniu jest szkodliwe dla zdrowia stężenie więc zaczęliśmy wietrzyć i w końcu ustało na razie jest spokój na jutro wezwalismy kominiarza i będziemy sprawdzać co to :-:)baffled: a małego na wszelki wypadek zawiozłam do mamy na noc i teraz bardzo bardzo tęsknie i mi go brakuje ale jego zdrowie ważniejsze to taki malutki organizm że się bałam o niego . A my otworzymy okno w kuchni do sypialni zamkniemy dzrzwi no i w razie czego jest ten czujnik. Trzymajcie się pa pa

MAjandra Maciuś nadaje się do rekalamy taki śliczny chłopczyk super zdjęcie

Carioca
trzymam kciukaski będzie dobrze

Mam nadzieję, że się tym nie przejmujesz :sorry2: przynajmniej ja w ogóle nie biorę pod uwage tego co mi mówi teść lub teściowa :dry: . Ty jesteś mamą i to są Twoje dzieci i to Ty jesteś za nie odpowiedzialna co się równa z tym, że to Ty podejmujesz decyzje :wściekła/y: jeny jak ja nielubię wtrącających się ludzi
nie nie przejmuje się tym tylko juz sama nie bylam pewna czy ja mam racje czy nie:confused:teściów mam wporządku nic zlego na nich nie mogę powiedzieć tylko niekiedy maja dziwne myślenie i podejście do życia ale tak to są ok:tak:

reklama
To dobrze, że teściowie ok :) ale chyba prze moją sytuacje z teściami wszelkie opowieści o "doradzających" teściach mnie wkurza :/

Nuśka no nareszcie!!! Wyobrażam sobie jak tęsknisz za małym, ale masz racje jego zdrowie wazniejsze a to tylko jedna noc :) oby wyjaśnilo się pozytywnie z tym czadem. Ale wiesz co dalaś mi do myslenia z tym czujnikiem.

Do góry