reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Justynka własnie chodziło mi o kaszel :) dzieki za odp !!!!! W sobotę - chyba - miałam czas zalamania myślałam, że zamiast lepiej jest gorzej :( ten kaszel był straszny pierwszy raz przechodzimy coś takiego :( ale dziś widzę, że te problemy z oddychaniem ten świszczący kaszel mial cel bo dziś się pieknie odrywa i Kuba wypluwa tą flegme

reklama
Kasia to z Kuby dzielny chłopak,bo Mateusz cały czas ją łykał,az nazbierało mu się tyle,że wymiotował przy kaszlu.
Carioca my caly czas trzymamy mocno kciuki i myślimy o Was. A balon nie powinien być różowo-zielony;-):-p

Justyna - ale pięknie to napisałaś, że matka musi mieć nadzieję, aż mi się łzy zakręciły :sorry2: zwłaszcza, że mam dobrą wiadomość - wg piątkowego wyniku z krwi - ciąża rozwija się jak burza! Tylko, ze w niedzielę znowu krwawiłam, ale moja nadzieja powiększyła się z takiego skapcałego balonika w wielgachny zielony balon.
Z hormonami masz pewnie wszystko ok, naczytałaś się tu o naszych problemach i od razu widzisz u siebie. Pewnie pijesz dużo kawy albo herbaty, wypłukujesz sobie minerały. Pij kakao, mówię Ci :nerd:

Wybaczcie dziewczyny, że nie pisze do każdej, ale staram się na krótko do kompa zasiadać. Trzymajcie z mnie kciuki i za tą moją kruszynkę bidulkę, jeśli jesteście wierzące to proszę też o modlitwę.
Trzymamy cały czas :tak::tak::tak:

Justyna ale musiał byc widok, baba męczy się o 22 z bałwanem. Nasz jeszcze stoi , tydzień temu go ulepiliśmy, tylko marchewka-nos ciągle odpada
U nas też od wczoraj na plusie, śnieg - mazia i na dodatek deszcz pada, Nie lubię takiej pogody
nienawidzę takiej aury:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: chwila moment i całe nogawki mokre

A ja przychodzę do domku po pracy a tu moje dwa maleństwa lulają, ze aż świszczy. Młody odsypia nockę a tatusko pracę:) Zgrali sie :))

Witam mamuski:-D
my już wróciliśmy z gór, generalnie było fajnie gdyby nie jeden wypadek ale o tym to jutro napisze....
miłego wieczorku

CARIOCA TRZYMAM KCIUKI BARDZO MOCNO:tak::tak::-D:-D

Witam
Juz w domu. Ogarnelam katy a obiadek na jutro sie dusi...Stas znow jeczy. Przez tydzien byl spokojny a u rodzicow mimoze za nie byl specjalnie zabawiany samodzielny i radosny...a teraz buczy i wrzeszczy...wrrrr:crazy::baffled:
Carioca - my tez mamy wielkie zielone - nie balony tylko cepeliny:tak::-)
Kasia - a na powrot malza szykuje...nogi za 15 trzecia:-p;-):rofl2::-)

Pozniej wpadne jak uspokoje wyjca:baffled:

Witam wieczorową porą ale tylko na chwilkę bo jakaś śnięta jestem:baffled: chyba mi te porzadki zaszkodziły:-D nawet M jak wrócił z pracy to pytał czy się dobrze czuję bo coś nie wyraźnie wyglądam:nerd: i na poprawę humory kupił mi wieczorkiem piwko i stoi w kuchni a mi się nawet piwa nie chce :confused: chyba poprostu zaraz położe się spać tym bardziej że jutro do pracy:crazy:
Carioca cieszę się że wszystko w porządku i trzymam kciuki żeby było tak dalej:tak:

reklama
Do góry