Justynka własnie chodziło mi o kaszel dzieki za odp !!!!! W sobotę - chyba - miałam czas zalamania myślałam, że zamiast lepiej jest gorzej ten kaszel był straszny pierwszy raz przechodzimy coś takiego ale dziś widzę, że te problemy z oddychaniem ten świszczący kaszel mial cel bo dziś się pieknie odrywa i Kuba wypluwa tą flegme
reklama
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
Kasia to z Kuby dzielny chłopak,bo Mateusz cały czas ją łykał,az nazbierało mu się tyle,że wymiotował przy kaszlu.
Carioca my caly czas trzymamy mocno kciuki i myślimy o Was. A balon nie powinien być różowo-zielony;-)
Carioca my caly czas trzymamy mocno kciuki i myślimy o Was. A balon nie powinien być różowo-zielony;-)
Trzymamy cały czasJustyna - ale pięknie to napisałaś, że matka musi mieć nadzieję, aż mi się łzy zakręciły zwłaszcza, że mam dobrą wiadomość - wg piątkowego wyniku z krwi - ciąża rozwija się jak burza! Tylko, ze w niedzielę znowu krwawiłam, ale moja nadzieja powiększyła się z takiego skapcałego balonika w wielgachny zielony balon.
Z hormonami masz pewnie wszystko ok, naczytałaś się tu o naszych problemach i od razu widzisz u siebie. Pewnie pijesz dużo kawy albo herbaty, wypłukujesz sobie minerały. Pij kakao, mówię Ci
Wybaczcie dziewczyny, że nie pisze do każdej, ale staram się na krótko do kompa zasiadać. Trzymajcie z mnie kciuki i za tą moją kruszynkę bidulkę, jeśli jesteście wierzące to proszę też o modlitwę.
nienawidzę takiej aury chwila moment i całe nogawki mokreJustyna ale musiał byc widok, baba męczy się o 22 z bałwanem. Nasz jeszcze stoi , tydzień temu go ulepiliśmy, tylko marchewka-nos ciągle odpada
U nas też od wczoraj na plusie, śnieg - mazia i na dodatek deszcz pada, Nie lubię takiej pogody
A ja przychodzę do domku po pracy a tu moje dwa maleństwa lulają, ze aż świszczy. Młody odsypia nockę a tatusko pracę Zgrali sie )
Witam
Juz w domu. Ogarnelam katy a obiadek na jutro sie dusi...Stas znow jeczy. Przez tydzien byl spokojny a u rodzicow mimoze za nie byl specjalnie zabawiany samodzielny i radosny...a teraz buczy i wrzeszczy...wrrrr
Carioca - my tez mamy wielkie zielone - nie balony tylko cepeliny:-)
Kasia - a na powrot malza szykuje...nogi za 15 trzecia;-):-)
Pozniej wpadne jak uspokoje wyjca
Juz w domu. Ogarnelam katy a obiadek na jutro sie dusi...Stas znow jeczy. Przez tydzien byl spokojny a u rodzicow mimoze za nie byl specjalnie zabawiany samodzielny i radosny...a teraz buczy i wrzeszczy...wrrrr
Carioca - my tez mamy wielkie zielone - nie balony tylko cepeliny:-)
Kasia - a na powrot malza szykuje...nogi za 15 trzecia;-):-)
Pozniej wpadne jak uspokoje wyjca
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
Zwiałyście na zamknięty?
Ja szukm dobrego wina...w Toskanii...i podgaldam BB;-):-)Zwiałyście na zamknięty?
Witam wieczorową porą ale tylko na chwilkę bo jakaś śnięta jestem chyba mi te porzadki zaszkodziły nawet M jak wrócił z pracy to pytał czy się dobrze czuję bo coś nie wyraźnie wyglądam i na poprawę humory kupił mi wieczorkiem piwko i stoi w kuchni a mi się nawet piwa nie chce chyba poprostu zaraz położe się spać tym bardziej że jutro do pracy
Carioca cieszę się że wszystko w porządku i trzymam kciuki żeby było tak dalej
Carioca cieszę się że wszystko w porządku i trzymam kciuki żeby było tak dalej
reklama
Podziel się: