reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Witam sie i ja.
Maz nadal chory lezy w lozku,ale juz z nim lepiej.Niestety w srode musi jechac do pracy bo mu wolnego nie dadza.Dzisiaj z wielkim fochem menadzerka poscila go po 3 godzinach do domu bo sie wstawil zanim glowny kucharz.

Gabidis witaj spowrotem,widzialam zdjecia na NK,sliczne.

Anetasa mala czy nie mala,niewazne,chcemy obejrzec to cudo ktore bedziesz miec w kuchni.

reklama
Witam sie i ja.
Maz nadal chory lezy w lozku,ale juz z nim lepiej.Niestety w srode musi jechac do pracy bo mu wolnego nie dadza.Dzisiaj z wielkim fochem menadzerka poscila go po 3 godzinach do domu bo sie wstawil zanim glowny kucharz.

Gabidis witaj spowrotem,widzialam zdjecia na NK,sliczne.

Anetasa mala czy nie mala,niewazne,chcemy obejrzec to cudo ktore bedziesz miec w kuchni.

ODDAJCIE DZIS GLOSIKI NA NAOMI,

Dobra dobra zobaczycie obiecuję skoro już poczyniłam postęp i udało mi się wkleić jakieś zdjęcia to czemu nie miałabym Wam kuchni pokazać skoro tak bardzo chcecie:tak:

No i się stało. Przyszło dzis pismo, że J ma do końca tygodnia oddac prawo jazdy.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::-:)-:)-(

Dzis robilismy Adasiowi rentgen paluszka a jutro jedziemy do Piły do chirurga dziecięcego.:tak::-(

MAM DOŁA, chyba dziś się nawalę:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::rofl2::eek::sorry::sorry::sorry:

Donkat zdjecia sa na NK
Naomi dziekuje za mily komentarz.
Aguka kijowo jednym slowem.A te psiarskie mogli w oczy powiedziec co zrobia a nie klamac dziady wstretne.A za Adaska mocno trzymam kciuki:tak:

Agulka to qrna kiepsko:-( Już widzę jaka wściekła jesteś,a J podwójnie zważony:confused2:
Donkat ja jak miałam maść sterydową to było napisane w ulotce.
Moje cudo przeszczęśliwe nauczylo się zdejmować bambosze i łazi jak baletnica z poduszką i kula się po podłodze i chwali się jak ładnie chrapie:-D

No i się stało. Przyszło dzis pismo, że J ma do końca tygodnia oddac prawo jazdy.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::-:)-:)-(

Dzis robilismy Adasiowi rentgen paluszka a jutro jedziemy do Piły do chirurga dziecięcego.:tak::-(

MAM DOŁA, chyba dziś się nawalę:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::rofl2::eek::sorry::sorry::sorry:
Agulka kiepska sprawa ż tymi prawo jazdami:wściekła/y:a na dlugo mu je zabrali?
za Adasia trzymam kciuki:tak:jedziecie już na zabieg czy tylko ustalić termin?

Agulka kiepska sprawa ż tymi prawo jazdami:wściekła/y:a na dlugo mu je zabrali?
za Adasia trzymam kciuki:tak:jedziecie już na zabieg czy tylko ustalić termin?

jesli do końca stycznia 2009 roku nie zrobi kursu to zabiorą mu na zawsze:no:
Ja mówię, że Bóg wiedział i dlatego dostał ta premię :tak::-D;-);-)
Z Adasiem jedziemy ze zdjęciem sie umówić:tak:

Przyszła dzis koszulka świecąca z Leona, ale tandeta, gdybym wiedziała to bym za darmo nie wzięła ( a była za darmo). Do zwykłej koszulki przyklejona plakietka na rzepy. Podłańcza się do niej kabelek na końcu , którego jest akumulatorek na 4 baterie małe paluszki. A pod ta plakietką dziura zrobiona normalnie nożyczkami i tam sie przekłada ten kabelek pod bluzkę. A do tego źle się wkłada ten kabel do zasilacza ( nie utrzymuje sie i cały czas wychodzi) i do tego kopie prądem.

Ostatnia edycja:

oj, nawalenie sie na dluzsza mete nic nie pomoze. ale chociaz na chwilke zapomniesz o klopotach!!!
doigral sie, nie ma co!!!
jak teraz bedzei pracowal?

Moje cudo przeszczęśliwe nauczylo się zdejmować bambosze i łazi jak baletnica z poduszką i kula się po podłodze i chwali się jak ładnie chrapie:-D

chodzi w bamboszach? nie spadaja mu? a nie za maly na takie ciapki? mam na mysli dobro nozek

jesli do końca stycznia 2009 roku nie zrobi kursu to zabiorą mu na zawsze:no:
Ja mówię, że Bóg wiedział i dlatego dostał ta premię :tak::-D;-);-)
Z Adasiem jedziemy ze zdjęciem sie umówić:tak:

Przyszła dzis koszulka świecąca z Leona, ale tandeta, gdybym wiedziała to bym za darmo nie wzięła ( a była za darmo). Do zwykłej koszulki przyklejona plakietka na rzepy. Podłańcza się do niej kabelek na końcu , którego jest akumulatorek na 4 baterie małe paluszki. A pod ta plakietką dziura zrobiona normalnie nożyczkami i tam sie przekłada ten kabelek pod bluzkę. A do tego źle się wkłada ten kabel do zasilacza ( nie utrzymuje sie i cały czas wychodzi) i do tego kopie prądem.

a to niby koszulka do noszenia na czlowieku???:szok::szok::szok:

reklama
Donkat zdjecia sa na NK
Naomi dziekuje za mily komentarz.
i

juz widzialam:tak::tak: ciesze sie, ze wam sie wyprawa udala.:-) tylko chyba pogoda moglaby byc ladniejsza, bo wygladasz na zdjeciach na zmarznieta:sorry:

Donkat ja jak miałam maść sterydową to było napisane w ulotce.

z tego co pamietam na tej masci julitki nie ma takiej informacji, wiec mam nadzieje,ze nie jest sterydowa:no:

mam dzis fajny dzien. po dlugim czasie dziwnych stosunkow z P ( nie mylic ze stosunkami plciowymi:zawstydzona/y:) juz sie unormowalo. :-):tak: oby na jak najdluzej;-)

Do góry