reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

No i się stało. Przyszło dzis pismo, że J ma do końca tygodnia oddac prawo jazdy.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::-:)-:)-(

Dzis robilismy Adasiowi rentgen paluszka a jutro jedziemy do Piły do chirurga dziecięcego.:tak::-(

MAM DOŁA, chyba dziś się nawalę:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::rofl2::eek::sorry::sorry::sorry:
Bardzo wspolczuje Ci i J...czyli teraz badzie od nowa zdawal prawko???
A ten zabieg Adas bedzie miala na bank? czy rentgen pokaze co i jak?
A nawalic sie mozemy razem bo mnie chyba jakas depresja dopadla...

Gabids - widzialam fotki na NK - piekne a ty wygladasz bardzo elegancko w bialym plaszczu:-):tak:

Mam dosc tych dni...nie wiem czy to nowe zeby, czy brak smoka czy katar - Stas jest nieznosny. Dzis od 17.30 przez godzine wyl i sie darl lacznie z pokladaniem sie i tupaniem na ziemi...i co tu poczac?
A rondo do kapieli okazalo sie porazka bo Stach zrecznie je sobie zrywal do glowy...wiec ostatecznie skonczylo sie na tym ze po calosci lalam prysznic:zawstydzona/y::baffled:. Nie mam pomyslu jak mu czulej myc glowe...:-(

reklama
A rondo do kapieli okazalo sie porazka bo Stach zrecznie je sobie zrywal do glowy...wiec ostatecznie skonczylo sie na tym ze po calosci lalam prysznic:zawstydzona/y::baffled:. Nie mam pomyslu jak mu czulej myc glowe...:-(

hruda, ja nie uzywam prysznica. julitka sie go boi. dlatego tez splukuje glowe reka woda z wanienki. troszke jej sie poleje na oczka, ale nie marudzi, bo zaraz wycieramy.
myjemy glowke 2 razy w tyg.
jesli chcesz splukiwac czytsa woda, to moze nalej sobie w maly garnek i delikatnie splukuj - tak robila moja siostra, gdy Kamilek sie bal.

Agulka, przykro mi, czyli J robi prawko teraz na szybko?

Hruda, no to daje Stasiu popalić... Ja też już nie mam siły,Oski też dziś był jakiś rozmarudzony przeokropnie.DObrze że już śpi.

Ja tak spłukuję głowę jak pisze Donkat - garnuszek z czystą wodą i leci. Inaczej Oski mi płacze. A jak to robi P który go praktycznie zawsze myje, tego nie wiem, ale jakoś sobie radzi.

Carioca, skąd Ty wytrzasnęłaś test chmurkowy?:szok: Jakoś w niego nie wierzę. Skąd taki pomysł na wynik?

Zaplanowałam dziś wielką depilację nóg pastą cukrową, właśnie robię tą pastę, ciekawe czy mi wyjdzie. Raz mi już wyszło, a teraz nie mam cytyny...

jak teraz bedzei pracowal?

będzie siedział za biurkiem, bo tak na prawdę to jego praca, a jeździł, bo chciał i mógł, diety, srety, i te inne sprawy........:tak:;-)
Bardzo wspolczuje Ci i J...czyli teraz badzie od nowa zdawal prawko???
A ten zabieg Adas bedzie miala na bank? czy rentgen pokaze co i jak?
A nawalic sie mozemy razem bo mnie chyba jakas depresja dopadla...
na razie nie b ędzi od nowa zdawał prawką tylko musi teraz taki skrócony egzamin zdac czyli kurs

Chirurg ostatnio mówił, że będzie napewno zabieg, ale nie widział czy tylko zabieg czy operacja. Jutro będziemy wiedzieli, wizyte mamy dopiero około 16

Mój adasko też nienawidzi mycia głosy i robie tak jak Donkat pisała, czyli polewam kubkiem, ale i tak się drze:sorry::-:)-:)wściekła/y::wściekła/y::no:

jesli dokońca stycznia 2009 roku nie zrobi kursu to zabiorą mu na zawsze:no:
Ja mówię, że Bóg wiedział i dlatego dostał ta premię :tak::-D;-);-)
czyli wystarczy że zrobi kurs i mu oddadzą prawko czy musi też zdawać?
Gabids Paryż i wy cudowni tylko pozazdrościć:tak:no i WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W DNIU URODZIN
Kwiatów nie dam, mimo szczerych chęci. Lecz słowa, które zostaną w pamięci, życzę szczęścia, dużo radości i długiej szczęśliwej przyszłości. Niech los Tobie z oczu łez nie wyciśnie, niechaj się wszystko wiedzie pomyślnie. Wszystko co piękne i wymarzone. W dniu Twych urodzin niech będzie spełnione.:tak::tak::tak::tak:

Cześć dziewczyny
Agulka przykro mi z powodu prawa jazdy męża mam nadzieje że uda mu się skończyć ten kurs w terminie
co do mycia główki to u nas nie ma problemu (myjemy codziennie) pewnie przez basen bo tam od małego przyzwyczajali ją do zanurzania główki
U nas wszystko ok dzisiaj się dowiedziałam że prawdopodobnie przedłużą mi umowę :-) i generalnie szefowa chyba uważa że jestem bardziej inteligentna niż jestem w rzeczywistości :sorry:bo chce mie wdrożyć w zupełnie nowe obszary
Muszę się wam pochwalić że od jakiegoś czasu Zuzia mówi na mnie mamusia a na W tatuś :-)
przyszła już ta kuchnia z kubusia puchatka ale na razie jej nie rozpakowaliśmy ale pewnie jutro to zrobimy troche jestem zła bo muszę w najbliższy weekend jechać do Wa-wy w dodatku z Zuzią bo moja mama wyjeżdża i nie mam jej z kim zostawić więc z Mikołaja nici a byłam już umówiona z koleżanką że przyjdziemy do niej bo kolega miał się przebrać za Mikołaja
Doti jak robisz tą pastę?

hruda, ja nie uzywam prysznica. julitka sie go boi. dlatego tez splukuje glowe reka woda z wanienki. troszke jej sie poleje na oczka, ale nie marudzi, bo zaraz wycieramy.
myjemy glowke 2 razy w tyg.
jesli chcesz splukiwac czytsa woda, to moze nalej sobie w maly garnek i delikatnie splukuj - tak robila moja siostra, gdy Kamilek sie bal.

Ja tak spłukuję głowę jak pisze Donkat - garnuszek z czystą wodą i leci. Inaczej Oski mi płacze. A jak to robi P który go praktycznie zawsze myje, tego nie wiem, ale jakoś sobie radzi.
Stas nie boi sie prysznica...ale, co zupelnie zrozumiale, wnerwia go lecaca do oczu woda. Zawsze plukalam mu wlasnie kubkiem ale moj synalo w wannie stoi, nie siedzi wiec opcji odchylenia glowki nie ma.I koniec koncow nawet najdelikatniej lana woda i tak poleci do oczek i wtedy jest wrzask:crazy:
Ale wkrotce to J bedzie go kapal wiec moze nie powinnam sobie glowy zawracac:eek:

Widze ze Wasze dzieciaczki nie lubie mycia glowki.Ja Angelinie myje na lerzaco kiedy splukam to moze sobie usiasc i nie protestuje.
Donkot bylam zmeczona moze dlatego wygladalam na zmarznieta:sorry:A pogode mielismy wymarzona.Mialy byc ulewy a wyszlo sloneczko:-)
Monia dziekuje za zyczenia tylko ja mam urodzinki w styczniu:tak:Dzisiaj swietuje Xeone.

reklama
Monia dziekuje za zyczenia tylko ja mam urodzinki w styczniu:tak:Dzisiaj swietuje Xeone.
ups ale gafa:zawstydzona/y:no to ja już tak te życzonka na przyszłość jakbym zapomniala w styczniu:sorry:no to teraz życzonka dla Xeone:
Z okazji urodzin życzę ci aby jedynymi łzami, które pojawią się w twoich oczach, były kryształowe łzy szczęścia, Aby radosnego uśmiechu na twej twarzy, nie zakryły chmury smutku, aby płatki róż wyścielały drogę Twego przeznaczenia,
a szczęście, radość i i miłość były przeznaczeniem Twych dni!
:-)

Do góry