reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Mam pytanie znacie jakąś fajną stronę gdzie możnaby podpatrzyć wnętrza chodzi mi konkretnie o sypialnie którą mam zamiar radykalnie zmienic bo jakaś taka zupełnie bez wyrazu jest i nawet nie chce się w niej zbytnio przebywać
:-(Są dość duże skosy i trzy pary drzwi więc nie łatwo coś dobrać chyba że umieszcze na zamkniętym parę zdjęć i wy mi coś doradzicie :-p

Może się przyda:

DEKORATORNIA - www.dekoratorniatv.pl
;-)

reklama
Na prawdę tak się przejmujecie tym co kupić dzieciom na gwiazdkę :szok:moja Zuzka to jeszcze mało kuma i chyba jest jej wszystko jedno czy coś dostanie
niczego jej nie brakuje zabawek też więc nie wiem w czym problem ja kupie Zuzi ten stolik z krzesełkami bo mama dała mi pieniądze żebym jej coś kupiła
a od nas chyba nic nie dostanie

A myslałyście o Mikołaju. Ja zamówiłam Mikołaja - faceta, który przyjdzie w Wigilie dac dzieciom prezenty. Niestety w tym roku mój brat nie będzie robił za Gwiazdora, bo jedzie do teściowej, więc zostało mi tylko wynająć. Tylko za 15 zł a pamiątka będzie.:tak::tak::tak:

A myslałyście o Mikołaju. Ja zamówiłam Mikołaja - faceta, który przyjdzie w Wigilie dac dzieciom prezenty. Niestety w tym roku mój brat nie będzie robił za Gwiazdora, bo jedzie do teściowej, więc zostało mi tylko wynająć. Tylko za 15 zł a pamiątka będzie.:tak::tak::tak:

u nas Mikołaj będzie ale 6 grudnia nie w wigilię:no:standardowo D się przebierze a w wigilię prezenty będą pod choinką:tak:
no i teżsię nie przejmuję prezentami(jeszcze:baffled:) Oli mamy zamiar kupić domek do lalek bo w liście do świętego napisala że chce domek a Mateuszowi kombinuję nad zestawem narzędzi

Na prawdę tak się przejmujecie tym co kupić dzieciom na gwiazdkę :szok:moja Zuzka to jeszcze mało kuma i chyba jest jej wszystko jedno czy coś dostanie
niczego jej nie brakuje zabawek też więc nie wiem w czym problem ja kupie Zuzi ten stolik z krzesełkami bo mama dała mi pieniądze żebym jej coś kupiła
a od nas chyba nic nie dostanie
Nie przejmuję się,ale nie chce kupić kolejnego traktora, choć z tego cieszyłby się jak wariat.
U nas przebranie odpada,bo jak bylismy w Makro to minkę mial nietęgą na widok Gwiazdora. Może w przyszłym roku, zobaczymy jak będzie z Wigilią, tzn, czy będzie szwagierka z Mikołajem i wtedy pomyślimy.

u nas Mikołaj będzie ale 6 grudnia nie w wigilię:no:standardowo D się przebierze a w wigilię prezenty będą pod choinką:tak:
no i teżsię nie przejmuję prezentami(jeszcze:baffled:) Oli mamy zamiar kupić domek do lalek bo w liście do świętego napisala że chce domek a Mateuszowi kombinuję nad zestawem narzędzi
u nas Mikolaj przychodzi w nocy i wklada upominki do wystawionych, czystych kozaków. Ja mam 3 pary:-p

Oj z tymi mackami to chyba cos jest na rzeczy heheh :-)

Ja to mówię że mam dwie małe ośmiornice a nie synów :-D

A Nie pamiętam nazwy więc jak pojadę do domu to napiszę. Taki psikacz homeopatyczny jest, AsiaKC też tego używa, to może będzie szybsza i mnie wspomoże
Euphorbium compositum S

Asia jak Pawełek dalej ma tą wysypkę?byliście u lekarza?

Paweł lepiej. Wysypkę jeszcze ma ale już blednie. Na policzkach (tam miał najpierw) już jest zupełnie ok! Reszta jeszcze kiepska. u lekarza nie byliśmy.

Zajrzałam doczytałam i uciekam
Dobranoc!

reklama
Dzien Dobry...dobry bo slonce ...ogrzewa niestrudzenie zimne niebieskie przestrzenie:-)
Moj tato ma sie przebrac - od dawna snul takie marzenia - dla wnusia. Choc wiemy ze zainteresowny moze wybuchnac placzem a nie entuzjazmem:eek:;-)
u nas Mikolaj przychodzi w nocy i wklada upominki do wystawionych, czystych kozaków. Ja mam 3 pary:-p
:laugh2::-D:laugh2::-DTy cwaniaro!!!! To po to tyle butow kupujesz hehehe

Ide dzis na spacer, nad morze chocby grad i sniezna burza...bo nie wyrobie kolejnego dnia z jeczacym wynudzonym malym lobuzem:crazy::tak:

Ostatnia edycja:
Do góry