Hrudzia, szkoda słówOj jak milo, poalkoholizujmy sie razem , siostro!:-) Jak nastroje? z eM jak u mnie z Jot? lipa?

Masakra, jestem już zaprocentowana- po ciąży zrobiłam się bardzo ekonomiczna

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hrudzia, szkoda słówOj jak milo, poalkoholizujmy sie razem , siostro!:-) Jak nastroje? z eM jak u mnie z Jot? lipa?
Ja mam sanki ale śniegu za mało :-(No to i ja się witam wieczorową porą!Melduję że Kłodzko zasypana i nadal padawięc jutro bałwanki ale nie sanki bo jeszcze ich nie mamy:-(
Poszłyśmy do moich rodziców bo tato dziś wrócił po tygodniowej nieobecności wcześniej zadzwoniłam i co wchodzę a tu znów moja siostra ze swoim małym który jest chory. Wściekłam się bo specjalnie dzwoniłam żeby uniknąć takiego spotkania co by Tuśka nie podłapałana koniec
Ja po 4 latach abstynencji też jestem taka ekonomicznaMasakra, jestem już zaprocentowana- po ciąży zrobiłam się bardzo ekonomicznai jedna lampka wina a ja ululana
Muszę troszkę potrenować
![]()
Oj żebyś wiedziała kochana po środowej przygodzie z wiaderkiem myślałam że już koniec bo w czwartek było lepiej a tu okazało się wczoraj że jednak nie i powtórka z rozrywki
Luandzia a ty jak się czujesz wirus dalej cię trzyma?