reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

hey bbonki!

hyhy zaczelam pisac, a zjadlo mi pare literek i wyszlo hey baki hehe, ale poprawilam sie :-) dzien minal szybko, jutro jade saaaaaaaaama na zakupy ciuchowe a M zostaje w domu z dzieckiem. yupi :-D

reklama
Siemanko:-)
A co ja widze pierwsza dzisiaj jestem:szok:
Od dzisiaj postaram sie byc z Wami na bierzaco, kto sie cieszy reka do gory:-D

:huh:ręki nie szŁo więc spróbowaŁam oczy:tak::-):happy2:

widze że tu dzis pustki:sorry2:
u nas też spadło troszkę śniegu i Ola była zachwycona a Mati zdziwiony że jakoś biało jest:-D:rofl2:teraz sobie smacznie śpi , Ola ogląda bajki, D sprząta garaż a ja idę kończyć obiadek:tak:a dziś mamy ziemniaczki i podudzia z kurczaka z sosikiem jak to Ola mówi mięsko na ptyku:-)
no a po obiadku musimy jechac do jakiegos sklepu po piżamkę dla maŁego bo nie mamy żadnej porządnej a jak w tym tygodniu dostaniemy się do szpitala to piżamka musi być:tak:
Asia jak Pawełek? widać już jakąś poprawę?
Luandzia a ty jak się czujesz wirus dalej cię trzyma?
Larcia zakupy udane?

Ja podnosze taaaak wysoko...druga reka dierży kawusie, w koncu popijana w spokoju bo Stasiek zasnal...jakis nerwowy dzis jest:crazy:
Ale mu sie nie dziwie bo ja tez wstalam lewa noga, albo i dwiema lewymi gdybym je miala Ha! Wszytsko mnie drazni:crazy::wściekła/y:i ogolnie wqurwia!
Agulka - a jak twoje nastroje? jak impreza?
Larcia - pochwal sie zdobyczami? czy w Nextecie albo innym Ir czy UK sklepie mozna kupic ciepla kurtke typu alaska dla malucha? Nie rzucila sie na oczy?

Monia po co idziecie do szpitala:szok::szok::szok:Przepraszam ale jeszcze nie doczytalam wszystkiego.
Hruda chyba o mnie piszesz.Ja tez mam ogromniastego wqrwensa od wczoraj.Wszystko mnie drazni i jeszcze waga od tygodnia stoi w miejscu mimo ze sie nie obzeram.A jak wyglad kurtka Alaska?Z futerkiem na kapturze? W uk chyba takich nima:no:

.
Hruda chyba o mnie piszesz.Ja tez mam ogromniastego wqrwensa od wczoraj.Wszystko mnie drazni i jeszcze waga od tygodnia stoi w miejscu mimo ze sie nie obzeram.A jak wyglad kurtka Alaska?Z futerkiem na kapturze? W uk chyba takich nima:no:
Wlasnie widzialam na ulichach dzieciaki w takowych - kurtka z kolnierzem z futerkiem koloru khaki - nawte w porze letniej (jak to angole) ale moze one nie sa ocieplane:baffled:

Hruda zaraz idziemy z rodzina na wycieczke po sklepach:happy:wiec bede sie rozgladac na dzialy chlopiece.Jak gdzies cos takiego zobacze to dam znac.

00270500.jpg

Paweł lepiej. Nie gorączkował w nocy. Widać anty działa :tak:
Łukasz marudzi, krzyczy, wyje.

Zaraz ucieknę z domu :no:

reklama
Monia po co idziecie do szpitala:szok::szok::szok:Przepraszam ale jeszcze nie doczytalam wszystkiego.
Mateuszek ma mieć zabieg podcinania języczka(w znieczuleniu ogólnym:-() w sumie to nic poważnego jak pójdziemy we wtorek to w środe popołudni juz powinniśmy wyjść:tak:jednak przerażona jestem tym znieczuleniem:-(

nie przejmuj się tą wagą ja też tak miałam ważne że nie idzie w góre:tak:

uuuuuuuu Ola spadla z kanapy i uderzyła głową o podłogę ................

Do góry