reklama
monia_l
Wrześniowe mamy'07
ręki nie szŁo więc spróbowaŁam oczy:-)Siemanko:-)
A co ja widze pierwsza dzisiaj jestem
Od dzisiaj postaram sie byc z Wami na bierzaco, kto sie cieszy reka do gory
widze że tu dzis pustki
u nas też spadło troszkę śniegu i Ola była zachwycona a Mati zdziwiony że jakoś biało jestteraz sobie smacznie śpi , Ola ogląda bajki, D sprząta garaż a ja idę kończyć obiadeka dziś mamy ziemniaczki i podudzia z kurczaka z sosikiem jak to Ola mówi mięsko na ptyku:-)
no a po obiadku musimy jechac do jakiegos sklepu po piżamkę dla maŁego bo nie mamy żadnej porządnej a jak w tym tygodniu dostaniemy się do szpitala to piżamka musi być
Asia jak Pawełek? widać już jakąś poprawę?
Luandzia a ty jak się czujesz wirus dalej cię trzyma?
Larcia zakupy udane?
Ja podnosze taaaak wysoko...druga reka dierży kawusie, w koncu popijana w spokoju bo Stasiek zasnal...jakis nerwowy dzis jestSiemanko:-)
A co ja widze pierwsza dzisiaj jestem
Od dzisiaj postaram sie byc z Wami na bierzaco, kto sie cieszy reka do gory
Ale mu sie nie dziwie bo ja tez wstalam lewa noga, albo i dwiema lewymi gdybym je miala Ha! Wszytsko mnie draznii ogolnie wqurwia!
Agulka - a jak twoje nastroje? jak impreza?
Larcia - pochwal sie zdobyczami? czy w Nextecie albo innym Ir czy UK sklepie mozna kupic ciepla kurtke typu alaska dla malucha? Nie rzucila sie na oczy?
gabids
styczeń 2002, Wrześniowe mamy'07
Monia po co idziecie do szpitalaPrzepraszam ale jeszcze nie doczytalam wszystkiego.
Hruda chyba o mnie piszesz.Ja tez mam ogromniastego wqrwensa od wczoraj.Wszystko mnie drazni i jeszcze waga od tygodnia stoi w miejscu mimo ze sie nie obzeram.A jak wyglad kurtka Alaska?Z futerkiem na kapturze? W uk chyba takich nima
Hruda chyba o mnie piszesz.Ja tez mam ogromniastego wqrwensa od wczoraj.Wszystko mnie drazni i jeszcze waga od tygodnia stoi w miejscu mimo ze sie nie obzeram.A jak wyglad kurtka Alaska?Z futerkiem na kapturze? W uk chyba takich nima
Wlasnie widzialam na ulichach dzieciaki w takowych - kurtka z kolnierzem z futerkiem koloru khaki - nawte w porze letniej (jak to angole) ale moze one nie sa ocieplane.
Fajna wycieczka, luuuubie takie:-) I czekam na znaka - thanks czy chears jak to Oni mowia hehe .Moze J by cos kupil nakierowany co i gdzie!Hruda zaraz idziemy z rodzina na wycieczke po sklepachwiec bede sie rozgladac na dzialy chlopiece.Jak gdzies cos takiego zobacze to dam znac.
reklama
monia_l
Wrześniowe mamy'07
Mateuszek ma mieć zabieg podcinania języczka(w znieczuleniu ogólnym:-() w sumie to nic poważnego jak pójdziemy we wtorek to w środe popołudni juz powinniśmy wyjśćjednak przerażona jestem tym znieczuleniem:-(Monia po co idziecie do szpitalaPrzepraszam ale jeszcze nie doczytalam wszystkiego.
nie przejmuj się tą wagą ja też tak miałam ważne że nie idzie w góre
uuuuuuuu Ola spadla z kanapy i uderzyła głową o podłogę ................
Podziel się: