A ja dzisiaj szybciutko, bo jestem po całym intensywnym dniu urodzinowym Lilki, mieliśmy topienie Marzanny, huśtawki, popołudniu impreza, (pierwsza- druga nas czeka w niedzielę w Krakowie) i uff..wreszcie dziecko poszło spać.Nie mogę uwierzyć,że to już dwa lata, strasznie zleciało, zobaczycie,jak Wam te dzidziuszki w brzuchu szybko wyrosną na spore dzieciaczki
.
A chciałam Wam się pochwalić,że wczoraj po raz pierwszy poczułam ruchy dzieciaczka! Leżę sobie wieczorem w łóżku a tu nagle jakieś łaskotanie :-):-):-). Śmiałam się,że chciał na imprezę do siostrzyczki przyjść.
Xeone-dzięki za wiadomości o basenie. Jeździłam tam kiedyś do Skawiny, fajny basen, chociaż w Proszówkach fajnieszy,ale to niestety też dość daleko, no może ode mnie obwodnicą trochę bliżej.Ale jak będziesz sprawdzać jakieś nowe to dawaj znać.
Tygrysku-mam nadzieję,że z Szymkiem będzie wszystko ok.
Gosik-cieszę się,że wszystko ok na USG.
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
A chciałam Wam się pochwalić,że wczoraj po raz pierwszy poczułam ruchy dzieciaczka! Leżę sobie wieczorem w łóżku a tu nagle jakieś łaskotanie :-):-):-). Śmiałam się,że chciał na imprezę do siostrzyczki przyjść.
Xeone-dzięki za wiadomości o basenie. Jeździłam tam kiedyś do Skawiny, fajny basen, chociaż w Proszówkach fajnieszy,ale to niestety też dość daleko, no może ode mnie obwodnicą trochę bliżej.Ale jak będziesz sprawdzać jakieś nowe to dawaj znać.
Tygrysku-mam nadzieję,że z Szymkiem będzie wszystko ok.
Gosik-cieszę się,że wszystko ok na USG.