reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówki u lekarza.

Dzięki dziewczyny ja nie panikuję póki co ale wolałabym tego nie mieć. Największe ryzyko zarażenia dziecka jest przy porodzie sn a ja może tego uniknę ale dziecko może się tak naprawdę w pewnych sytuacjach zarazić już w macicy ale to już jakiś odsetek dzieci. Tylko, że ja wiem jak będę potem reagować na jakiekolwiek dziwne reakcje dziecka, nawet te naturalne i doszukiwać się oznak sepsy. Na styczniówkach 2011 dwoje dzieci przeszło sepsę chociaż teraz nie wiem czy akurat powodem była ta bakteria ale nie chciałabym przez to przechodzić. W piątek pogadam z ginem i zobaczymy co on na to.

reklama
Doti właśnie, że nie, bo ona od razu powiedziała, że z pewnych względów preferuje wizyty ciężarnych z rana:szok: jak teraz pójdę to się dowiem:szok::szok:!! Za dużego wyboru to ja nie mam, języka nie znam, a ta chociaż jest blisko.
Alebur i Lotka&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za pozytywne wieści jutro!!!!!

Witam się po wizycie :-)
Filipek zdrowiutki, waży 2266g wręcz idealnie co do tygodnia ciąży :tak:
Zbytnio nie dało się go podejrzeć bo wiercił się i cały czas do głowicy wypinał dupkę i dumnie prezentował swoje jajeczka :-D poźniej się buntował i kopał w głowicę i daliśmy mu spokój ;-)
U mnie też wszystko oki, pozamykane, badania dobre.
Następna wizyta 23 sierpień godz 18:40

ALEBUR 25 lipca &&&&&
LOTKA 25 lipca &&&&&

reklama
Doti właśnie, że nie, bo ona od razu powiedziała, że z pewnych względów preferuje wizyty ciężarnych z rana:szok: jak teraz pójdę to się dowiem:szok::szok:!! Za dużego wyboru to ja nie mam, języka nie znam, a ta chociaż jest blisko.
Alebur i Lotka&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za pozytywne wieści jutro!!!!!

dziwna babka
ciekawe jak ustawia pracujące ciężarne
byle była dobra

Witam się po wizycie :-)
Filipek zdrowiutki, waży 2266g wręcz idealnie co do tygodnia ciąży :tak:
Zbytnio nie dało się go podejrzeć bo wiercił się i cały czas do głowicy wypinał dupkę i dumnie prezentował swoje jajeczka :-D poźniej się buntował i kopał w głowicę i daliśmy mu spokój ;-)
U mnie też wszystko oki, pozamykane, badania dobre.
Następna wizyta 23 sierpień godz 18:40

ALEBUR 25 lipca &&&&&
LOTKA 25 lipca &&&&&

super że wszystko u ciebie ok i z dzieciaczkiem też

ja dziś byłam na badaniach i znęcał się nade mną praktykant :baffled::no: nie umiał sie wbić. Potem próbowała pielęgniarka i było drugie wbicie. Dawno tak nie bolało :no::wściekła/y:

jutro wyniki

kciuki za dziś &&&&&&&&&&:-)

Do góry