reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówki u lekarza.

Gorgusia ojeju jaki słodziak :-) cudaśny!!! śliczny pyzolek:-)foto mega wyrazne
Lotka no to synek duzy, Ty nam w sierpniu nie rodz:-):-) najszybciej na koniec:-p a co do czego to wszystkie bedziemy sierpnioweczki a nie wrzesnioweczki:-D:-D trzymamy kciuki &&&&&&&

reklama
Gorgusia Twoja fotka mnie powaliła , jest cudna !!!!

Wszystkim gratuluję udanych wizyt

Pajeczko zapisz mnie na 25.07

Lotka ja też dostałam tardyferon 2 x dziennie , a duphaston kazał mi całkiem już odstawić.

Dziewczyny na zaparcia polecam kiwi , wypróbowany sposób nie tylko przeze mnie , ale pomogło to kilku dziewczynom w szpitalu , które mają z tym problemy w związku z ciągłym leżeniem (brak ruchu), trzeba zjeść naraz przynajmniej 4sztuki .

Pajka no to supcio ze masz takiego wypasionego Syneczka w brzusiu:-D i widze nowe suwaczki jakie kolorkowe:)z tymi datami tez zauwazylam nasi gin chyba sie zsynchronizowali:-D

ryba super ze z Dzidziem wsio oki:) a co do cukru i cisnienia lepiej niech poobserwuja bedziesz i Ty spokojniejsza, tez mi sie wydaje, ze to na patologie pewnie zalezy w ktorym tc bo moja Bratowa z cisnieniem wyladowala na porodowce ale to byl 37 tc, bedzie dobrze sprawdza wsio i wrocicie spokojniejsi do domku, tulam 3majcie sie cieplutko:*

doti wiec &&&&& zeby Fasolinka byla grzeczna i sie ladnie o czasie ustawila glowka do "wyjscia":-D

gorgusia tak jak piszesz przeslodki az sie chce za te paculeczki zlapac i wytarmosic hihih ciesze sie ze wszystko gra coraz wiecej dobrych wiesci im blizej wrzesnia extra:)

Lotka ojjj tak zdecydowanie na foto widac ze to MAciek:-D

malenstwo jak tam wizyta??

jumbabe i *martusia &&&&&&&&&&&&&& za Wasze wizyty piatkowe
bo ja dopiero w niedziele wieczorkiem beda na bb z owodu jakby ktos jeszcze nie zdrazyl przeczytac przyjazdu Mka:-)

Asiu dziękuję, byleby ci łapki nie zdrętwiały do tego czasu :D

Jestem :)
Wszystko jest w najlepszym porządku. Pozamykane i szczelne jak trzeba :) I możemy spokojnie ruszać nad morze :-D
Syncio to przesłodki Pucuś :D
Zobacz załącznik 480304

Kolejna wizyta 19.07.

Trzymam kciuki za inne wizyty :)

no super wieści
i super fotka
ale słodziak :)

gorgusia, cudna fotka :-)

ja wlasnie wrocilam, Maciek nadal zostaje Mackiem ;-)
Zobacz załącznik 480317

termin mi sie coraz bardziej przybliza, lekarz obmacał szyjke i, cytuje: "jeszcze miesiac wytrzymamy" ;-) hehehe smieszne ;-)
maly nie taki wcale maly, wazy 2001,24g :-) wiec kawal chlopa. dostalam nadal luteine i tardyferon na anemie. poskarzylam sie tez na zaparcia, mam sobie kupic syrop Lactulose-MIP - specjalny dla ciezarowek :-)

ogolnie jestem zadowolona, ale nie spieszy mi sie jeszcze az tak... zeby za miesiac rodzic ;-)

no super, że wszystko ok
miesiąc - ale żartowniś z tego lekarza
pamiętaj po 37 :)

Gorgusia Twoja fotka mnie powaliła , jest cudna !!!!

Wszystkim gratuluję udanych wizyt

Pajeczko zapisz mnie na 25.07

Lotka ja też dostałam tardyferon 2 x dziennie , a duphaston kazał mi całkiem już odstawić.

Dziewczyny na zaparcia polecam kiwi , wypróbowany sposób nie tylko przeze mnie , ale pomogło to kilku dziewczynom w szpitalu , które mają z tym problemy w związku z ciągłym leżeniem (brak ruchu), trzeba zjeść naraz przynajmniej 4sztuki .

dzięki za sposób
ale ja mam uczulenie na kiwi :(

trzymam kciukasy za jutro &&&&

Trzymajcie i za nas jutro kciuki trochę sie denerwuje bo maluszek mało się dziś rusza no te skurcze które miałam w ostatnich dniach .. no nic zobaczymy co powie

reklama
Do góry