reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówki u lekarza.

reklama
ja ostatnia na NFZ 6 lipca. z zapisami nie mialam problemow, chyba ze sie zgapilam ;). mam juz polecona pani doktor w LuxMedzie, pozostaje odebrac karte i sie zapisac :)

&&& za nastepne wizyty :)

miq jak poprosze to daje moja P chodzila do tego samego gina i nic nie mowila o usg to wlasnie miala chyba 4 razy no i nie prosila o zdjecia na usg to tez nie dostawala mi inna kumpela powiedziala zeby za kazdym razem pytac czy da wiec pytam i dostaje:) coprawda kiedy bylam na nieplanowanej wizycie z powodu skurczow u innego gina w tej samej przychodni i dostal moja karte to sie burzyl po co tyle usg, wszystko zalezy od lekarza ktory daje skierowanie moj jesli chodzi o prowadzenie ciazy jest naprawde swietny dlatego sa do Niego takie kolejki i przewaznie jak mam wizyte to caly dzien w przychodni:-)

Pajka luzik ja teraz jestem +9 wiec za tydzien kiedy bede w tym tc co Ty teraz to bewnie tez dobije do +10 kg:p a na poczatku cicho liczylam ze nie przytyje wiecej jak 14 kg ale to chyba nierealne w obecnej sytuacji:-D

ja mam plus 10kg ale przez ostatnie 3 tygodnie przytylam tylko 0,5kg wiec jest nadzieja, ze nie ebdzie trzeba mnie toczyc do porodu heh, w pasie mam 94cm

Do_it no jak sie spotkamy to musimy poważnie pogadać :p obysmy sie tylko nie spotkaly na Bogucicach :-Da czy lekarka nie zaproponowąla Ci własnie sprawdzenia przeplywów w pępowinie?

trzymam kciuki za jutrzejsze wizyty
ANSURE 29 czerwca

z przyjemnością
nie proponowała, bo mieszczę się w dolnej granicy
zobaczymy co na prenatalnych
a na Bogucicach też miło będzie Cię spotkać ;)

melduje sie po wizycie, nic sie nie pogorszylo od ostatniej wizyty, nadal mam brac luteine i no spa forte, usg dopiero po 32 tygodniu

ansure i reszta &&& za jutro

super, że wszystko ok

byłam dziś u ginki z NFZ, według niej wszystko ok, jak zwykle....
dostałam skierowanie na ostatnie usg w ramach NFZ, mocz i morfologię
wspominałam,że bolą mnie ostatnio łydki to kazała mi łykać magnez z wit B6

wszystko ok więc to najważniejsze ;)

zalapalam dzisiaj doła :-Djestem +10 kg do przodu i obwód brzucha sie zmniejszył do 97 cm:baffled:

teraz to ja Ci zaserwuje kopniaka :D
ja mam ponad 10 i ponad 100 w pasie
dobrze, że mam 175 więc rozchodzi się po kościach :)

trzymam kciuki za jutro &&&&

to mnie pocieszylyscie kobietki... ja nie jem dużo, ale strasznie puchnę nie mogę ściagnąć obrączki a jakoś muszę bo mi sie wcina w palec...w sandały nie wchpdze wiec pewnie woda sie zbiera...

martusia jak to zrobilas ze przez 3 tyg przytylas tylko 0,5kg:szok:zdradz prosze:-)

sa jutro jakies wizytacje??? jesli tak &&&&&&&&&

ja też chcę wiedzieć :D

to mnie pocieszylyscie kobietki... ja nie jem dużo, ale strasznie puchnę nie mogę ściagnąć obrączki a jakoś muszę bo mi sie wcina w palec...w sandały nie wchpdze wiec pewnie woda sie zbiera...

no my tu jesteśmy od pocieszania
ja kochana obrączkę dawno ściągnęłam jak razu pewnego miałam problem ze ściągnięciem
więc postanowiłam ściągnąć, a teraz to już odcinaliby mi palca :D
w większość butów i sandałów nie wchodzę - mam jedne, gdzie musiałapozostało mi chodzićm dorobić dziurki u szewca
a dziś zakupiłam w deitchmanie klapki o rozmiar większe i pozostało mi chodzić w klapkach

reklama
Do góry