reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówki u lekarza.

Ciesze sie,że wizyty udane:-)oby tak do końca. A ja mam juz 12kg na plusie ale juz sie nie martwie tak jak kiedys jeszcze troszke i sie rozpakuje hihi, a w pasie na wysokosci pępka mam 115cm

reklama
Dziękuję za kciukasy :)) Relacjonuję piątkową wizytę.
"Ciąża sama się prowadzi"- tak mówi moja gin., wszystko dobrze się rozwija i brzusio wcale nie jest mały :)
Córcia zdrowo rośnie, już ma 1600 g. (jest o tydzień do przodu), ułożona już w kanale rodnym główką w dół, pępowina obok :)). Bardzo jesteśmy zadowoleni..mimo, że plamka na serduszku nadal jest (ale malutka i mamy o niej zapomnieć)
Musimy uważać..no i wypad nad morze raczej odpada :( Za długa droga samochodem. Już planuję urlop w kwietniu z 8 m-czną córcią :)))

Ansure gratuluję udanej wizyty.
Mi też wakacje zapowiadają się na kanapie :)
A może gdzieś wyjedziemy w następne wakacje tylko problemem będzie transport z malutką, bo my raczej autka nie będziemy mieć.
Mam nadzieję, że do 10.07 malutka zacznie się obracać w prawidłową stronę oraz że będzie miała trochę więcej wagi niż ledwo ponad 1000g

maluszek ale Ty jestes ode mnie prawie 3 tc dalej wiec ja za 3 tyg mysle ze tez cos kolo tego bede miala na plusie, centymentra nie moge znalesc wiec zyje w slodkiej niewiedzy ostatnio bylo 92 cm ale to bylo kilka tyg temu:-D

Ansure to super, ze Corcia sama o siebie dba zabiera co potrzebuje i zdrowo rosnie a nawet ponadprogramowo:-D gratki a o tej plamce skoro gin mowila ze zapomniec tzn ze to pewnie zaniknie albo nie jest niczym niepokojacym :*

Ansure gratuluję wizyty :):) super, ze córcia rośnie ja mam cichą nadzieję, ze dowiem sie kto rośnie u mnie w brzusiu na 100% :tak:we wtorek...

trzymma kciuki za jutrzejsze wizyty
jejku już lipcowe :szok:

DEMETRIOS 2 lipca godz.15:15

reklama
Do góry