reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówki u lekarza.

reklama
BUBUS super no i szansa na dziołszke czyli byłaby pierwsza forumowa :D dobrze ze się wyjaśniło co z tymi bólami...

Bubuś super! :)) o rany to w 13t3d już ma ponad 7cm, to teraz rozumiem czemu ledwo zyję, skoro wczoraj w odp 13t wyszło 6,3 cm haha, Fasolka pobiera cała energię na rośnięcie! :))
Fajnie, że wizyta udana, u nas to nie było widać to tam między nóżkami, bo skrzyżowało :D haha Bubiś czekam na fotki!

Dziękuję Wam Kochane :) Może kiedyś zbiorę się i wytnę kawałek z filmu jak się Dzidzia drapie pogłowie... A to zdjątka (starałam się wybrać jak najlepsze kadry z filmu):
dzidzia1.jpgdzidzia3.jpgdzidzia2.jpgdzidzia4.jpg

Ostatnia edycja:
Dziewczyny weszłam tylko na chwilkę opowiedzieć co ja dzisiaj przeżyłam :no:
Poszłam na wizytę, badanie ginekologiczne ok, gin mówi, że zajrzy usg dopochwowym...i nie bije serduszko:szok: Ja już praktycznie w ryk, ona mówi, że może sprzęt jest już na te wymiary zły, bo ma jakąś tam rozdzielczość i żebym jutro pojechała do szpitala, ale jak zobaczyła, jaka już bliska jestem histerii, zadzwoniła do znajomego lekarza ze szpitala i pojechaliśmy z A od razu. Tam od razu miałam usg genetyczne już przez brzuch i okazało się, że wszystko jest ok :-):-):-) CRL 46 mm -> 11,3 tc :-D
Gratuluję pozostałym mamusiom
Mam nadzieję, że te nerwy nie wpłynęły na dzidziusia, który machał do nas rączką i kopał nóżkami i pan doktor określił go mianem strasznego wiercipięty :-D

reklama
Dziękuję Wam Kochane :) Może kiedyś zbiorę się i wytnę kawałek z filmu jak się Dzidzia drapie pogłowie... A to zdjątka (starałam się wybrać jak najlepsze kadry z filmu):
Zobacz załącznik 440449Zobacz załącznik 440450Zobacz załącznik 440451Zobacz załącznik 440452

Zobacz załącznik 440453

a to moje z wczoraj :)) 13t = 6,34 :))

Bubuś te w 3d są mega! wyraźne i w ogóle haha! :))
ale przystojniaczki!!! :-)

Do góry