reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówki u lekarza.

Witam wczoraj byłam na wizycie u mojego ginka, który potwierdził, że Fasolka to Fasolek:-) Z dzieciątkiem wszystko w porządku, jedyne co martwi lekarza to fakt, że krwiak niestety znowu troszkę urósł. W poniedziałek mam się stawić na jakieś badania w szpitalu (bo on ma wówczas dyżur).

reklama
Gratulacje. Jak narazie przewaga chłopców :-) Ale to chyba faktycznie dlatego ze łatwiej ich odróżnić. No cóż mówia, że do trzech razy sztuka, więc może za trzecim razem urodzę dziewczynkę :tak:

Dziewczyny, to badanie prenatalne to robilyscie tylko USG genetyczne, czy mialyscie jeszcze test z krwi? tak sie zastanawiam, czy samo USG nie wystarczy, a z krwi zrobic jak by byly jakies watpliwosci? Troche mnie cena odstrasza :)

Ja miałam samo USG, a że wszystko było ok to już nic więcej nie robiłam. Pewnie gdybym miała 35 lat lub więcej to zdecydowałabym się na dokładniejsze badania (zresztą wtedy są refundowane).

Dzieki :) to ja tez pojde na samo USG - 35 jeszcze nie mam ^^ a za zaoszczedzone pieniazki mozna jakis ciuch kupic :)

Gratuluję chłopa :p ja niestety wczoraj nie dowiedzialam sie co będzie, fikał i fikał :)

Annemase żebyś widziała ,że do 3 razy sztuka :p ja własnie urodziłam sie jako 3 i jako jedyna córka na trzech chłopaków :p i moja przyjaciółka własnie dzis urodziła córe , ma juz dwoch chłopaków i ostatnia im sie udała córeczka :)

reklama
Gratuluję chłopa :p ja niestety wczoraj nie dowiedzialam sie co będzie, fikał i fikał :)

Annemase żebyś widziała ,że do 3 razy sztuka :p ja własnie urodziłam sie jako 3 i jako jedyna córka na trzech chłopaków :p i moja przyjaciółka własnie dzis urodziła córe , ma juz dwoch chłopaków i ostatnia im sie udała córeczka :)

Czyli jest jeszcze nadzieja :-D
A tak poważnie to bardzo się cieszę z drugiego synka, a mąż wręcz pęka z dumy ;-)

Do góry