reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówki u lekarza.

reklama
po genetycznym. dzidź zdrów jak rydz. serduszko mocne i szybkie (ale nie sluchalismy, oni tu mierza serduszko usg), nogi dlugasne, paluszki u rak liczylismy i bylo przeslodko! przeziernosc karkowa w normie. wiercił się gagatek duzo mniej niz tydzien temu, przylapalismy go na 5 minutowej drzemce, po ktorej na chwile pomachal i dowrocil sie do nas plecami :) i glownie sie tak dzis obracal i nozkami fikal
dzidzia ma 51,5 mm :) niezly kawal czlowieka!
a plec powie na nastepnej wizycie za 6 tygodni, bo jego zdaniem wczesniej to nic pewnego ;/ takze na ubrankowe zakupy ruszam po swietach wielkanocnych.

Zobacz załącznik 443077Zobacz załącznik 443078Zobacz załącznik 443079

Witam i za razem żegnam niestety w 12 tyg czyli teraz na wizycie okazało się że moja dzidzia nie żyje od ok 3 tyg. teraz jestem już po indukowaniu poronienia pod narkozą. To już drugi raz więc dzidzia poszła na badania genetyczne i my też będziemy badani dlaczego tracę dzidzie. Żegnam i mam nadzieję że już nie długo będę mogła znów cieszyć się z ciąży pa pa
ps. nie piszcie do mnie ja już nie będę tu zaglądać to zbyt bolesne pa

Witam i za razem żegnam niestety w 12 tyg czyli teraz na wizycie okazało się że moja dzidzia nie żyje od ok 3 tyg. teraz jestem już po indukowaniu poronienia pod narkozą. To już drugi raz więc dzidzia poszła na badania genetyczne i my też będziemy badani dlaczego tracę dzidzie. Żegnam i mam nadzieję że już nie długo będę mogła znów cieszyć się z ciąży pa pa

Bardzo współczuje, wiem jak to jest trzymaj sie .Dla twojego aniołka
[*]

Bardzo mi przykro Matik ;-( [']

Matik bardzo mi przykro :/:/:/:/

dziewczyny gratuluję udanych wizyt

ja jeżeli bedzie wsio ok testu pappa nie bede go robiła

reklama
Do góry