Lilianna no teoretycznie powinnam zrobic betke w piatek bo niby co dwa dni ale w piatek maja zamkniete laboratorium a predzej i tak moge sie dostac do ginka niz odebrac wynik betki( jak ja bym chciala byc w pl i odebrac wynik tego sameo dnia a nie tak jak tutaj moze w po 2dniach a moze dopiero po 5ciu qrczak jak ja sie boje ale moze byc juz widac choc pecherzyk?? była ktoras z Was tak wczesniej na usg?? wiem ze serducha jeszcze nie bedzie ale taak sie boje ze cosik nie tak no a po za tym musze wziac i tak zwolnienie z pracy na 2tyg
reklama
Maja16 - ja byłam w 4tc z Adą i pęcherzyk był, nic poza tym, teraz dzwonię do doktorka w sobotę i wciskam się na wizytę na 8tc, jakoś wcześniej nie chcę iść, chyba, że mnie wezwie. Też się boję, myślałam, że będzie mi łatwiej, ale nie.
Bunny86
mama Patryka i Dominika
Lilijanna wydaje mi sie dostałam lutke ze względu na stracona ciąże bo nie robiłam progesteronu.
Maja z Patim bylam u gina w 33dc (2 dni po zrobieniu testu) i był widoczny pecherzyk. Maja masz możliwość idź do gina. Jesli nie ma u Was lutki to niech Ci ktoś z Pl wysle.
Maja z Patim bylam u gina w 33dc (2 dni po zrobieniu testu) i był widoczny pecherzyk. Maja masz możliwość idź do gina. Jesli nie ma u Was lutki to niech Ci ktoś z Pl wysle.
Bunny mam lutke z polski kiedys dostalam a teraz dziewczyny na staraczkach polecily jako bhp wlasnie wiec biore po 3dziennie choc pewno jak pojde do mojego ginka to da mi tutejsza bo kiedys sie smial z pl luteiny ze tam tylko laktoza czy coś tam a tu maja wieksza dawke ze niby skutecniejsza , ide do ginka qrcze bo sie martwie jak cholerka Staralismy sie 2lata i mialo nam sie nam nie udać naturalnie a tu taki mega suprajsik @ sie spoznila tyle testow pozytywnych wiec cosik musi byc tam w brzuszku tez chcialam isc dopiero w przyszlym tyg czyli byl by juz 6tydz ale no nie wytrzymam ,chce isc zeby pozniej nie bylo ze nie poszlam i cosik dlatego nie tak a tak moze dostane lutke zwolnienie i polenie sie tydzien i bedziemy wkoncu si ecieszyc
Bunny86
mama Patryka i Dominika
Maja tak jak my po stracie musimy szybciej w razie tfu tfu tfu by zacząć działać i ratować ciąże. Idź do gina bedziesz spokojniejsza. A dlaczego nie mieliście szans na poczecie naturalne?
marudka
Fanka BB :)
Maja, ja dzisiaj idę też tak wcześnie z powodu tych plamień sprzed trzech dni i bólu brzucha też się stresuję czy coś zobaczy, co i czy coś mi da:-( Ale myślę, że skoro i Tobie i mi tyle testów pozytywnych wyszło po raz pierwszy, to znaczy, że będzie dobrze;-)
Bunny gratuluję
Madelaine ja też chodzę prywatnie, ale jakoś mi się nie spieszy do tych wszystkich badań Poczekam na skierowanie
Bunny gratuluję
Madelaine ja też chodzę prywatnie, ale jakoś mi się nie spieszy do tych wszystkich badań Poczekam na skierowanie
Marudka jasne idz plamienia nie ma co bagatelizować a będzie dobrze napewno )) dostaniesz napewno lutke albo duphastonik jako bhp i za 2ty na serduszko
Bunny bo mąż ma baaardzo kiepskie nasienie i walczylismy 2latka , lekarze powiedieli ze nie ma szans na naturalsika i albo iui albo ivf , no i mielismy podchodzic w lutym do iui a jak nie wyjdzie to w marcu zapisac sie do kliniki na ivf bo mieli teraz promocje ivf do skutku ale si eciesze ze nie musimy juz o tym myslec dzis zrobilam kolejny tescik ale juz elektroniczny no i męzulek wkoncu uwierzyl i poszedl szczesliwy do pracy))
Bunny bo mąż ma baaardzo kiepskie nasienie i walczylismy 2latka , lekarze powiedieli ze nie ma szans na naturalsika i albo iui albo ivf , no i mielismy podchodzic w lutym do iui a jak nie wyjdzie to w marcu zapisac sie do kliniki na ivf bo mieli teraz promocje ivf do skutku ale si eciesze ze nie musimy juz o tym myslec dzis zrobilam kolejny tescik ale juz elektroniczny no i męzulek wkoncu uwierzyl i poszedl szczesliwy do pracy))
Witam mamusie! Nie było mnie troszkę, bo zamieszanie małe w pracy:/ Dziś umówiłam się do lekarza, idę w piątek, 13-go!!!!!!!!!!!!!! Zawsze był dla mnie szczęśliwy i mam nadzieję, że tym razem też. Plamień nie mam, bolą mnie piersi i czasem brzuch. Mdłości zero.
Dziewczyny, nie bagatelizujcie plamień, lepiej zgłosić się do lekarza po progesteron.
A czy któraś z Was cierpi na bezsenność? Bo ja od kilu dni budzę się nad ranem i koniec spania.....A dodatkowo, moja trzylatka jeszcze w nocy do nas wędruje... Pozdrawiam!
Dziewczyny, nie bagatelizujcie plamień, lepiej zgłosić się do lekarza po progesteron.
A czy któraś z Was cierpi na bezsenność? Bo ja od kilu dni budzę się nad ranem i koniec spania.....A dodatkowo, moja trzylatka jeszcze w nocy do nas wędruje... Pozdrawiam!
reklama