reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówki u lekarza.

Kciuki za wizyty:))ja dzisiaj również wizytuję na 13:15 :))

AXARAI
tak miał byc wiekszy?bo ja juz nie pamietam...no ale tak to jest z tymi pomiarami lepiej sie nimi az tak nie sugerować a tyle co tak przypuszczać ;)

reklama
trzymam kciuuki za dzisiejsze wizyty

ja już po

mały waży 3571g na dzień dzisiejszy, przepływy ok, lożysko ok, pępowinką nie jest obwiazany w ogół szyi :tak::-)w poniedziałek kolejna kontrola

Dużo mas ztych wizyt:)bo byłas nie dawno a tu dzisiaj i jeszcze poniedziałek...no ale to dobrze bynajmniej jesteś spokojna:))

Ja mam nadzieję ze mi tu gin podwozie zbada a nie jak ostatnio na klozetkę i brzusio sobie tylko pomacał(no tetno tez badał ale wiecie o co chodzi)najwyżej sama o to poprosze :p

Patrysia tak ze względu na to, że w 34 tc spadąło tętno dziecka i nie wiedzą dlaczego... dlatego moja gin jest ostrożna :tak:ja tam wolę jechać i sprawdzić :tak:

Po wizycie jestem i wsio ok :)tyle ze mam rozwarcie na palec(w "cm" nie wiem jak to patrzec bo i nie wiem w sumie jakie ma gin palce hehe)i ogólnie mówi że szyjka przygotowana do porodu gdzie mam byc spakowana ale tez moze i być dopiero w terminie;)mam 24 przyjść na KTG i to wsio ;)

Patrysia Rysia gratki udanych wizytek !!!:)
ja tez dzis bylam podgladnac Malego u ginka bo nie moglismy wytrzymac:) Maly nie jest maly ma 3650 wiec pewno cos kolo 4albo i ponad bo ten lekarz zanirza wage , Dłoń mu zmierzył bo chcial mamie mojej pokazac ze teraz w tych czasach mozna wszystko sprawdzic wiec maluszek ma łapkę po tacie aż 6cm , paluszki grubaśne ,brzuszek ogromny wiec bedziemy mieli kluseczke :)))) lezy glowka w dol widzielismy twarzyczke jest cuuuudna :) , lozysko zaczyna sie 3stopien , serdusio ładnie bije, i szyjka ma 19mm ,powiedzial ze w ciagu tyg sie rozpakuję napewno już :) wiec mam nadzieje ze sie nie myli:)

Kasiaczek ja mam takie same wrażenie :))) że jeszcze tylko 12miesięcy :)))))))))))))))))

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry