reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówki u lekarza.

Kciuki za wizyty:))ja dzisiaj również wizytuję na 13:15 :))

AXARAI
tak miał byc wiekszy?bo ja juz nie pamietam...no ale tak to jest z tymi pomiarami lepiej sie nimi az tak nie sugerować a tyle co tak przypuszczać ;)

reklama
trzymam kciuuki za dzisiejsze wizyty

ja już po

mały waży 3571g na dzień dzisiejszy, przepływy ok, lożysko ok, pępowinką nie jest obwiazany w ogół szyi :tak::-)w poniedziałek kolejna kontrola

Dużo mas ztych wizyt:)bo byłas nie dawno a tu dzisiaj i jeszcze poniedziałek...no ale to dobrze bynajmniej jesteś spokojna:))

Ja mam nadzieję ze mi tu gin podwozie zbada a nie jak ostatnio na klozetkę i brzusio sobie tylko pomacał(no tetno tez badał ale wiecie o co chodzi)najwyżej sama o to poprosze :p

Patrysia tak ze względu na to, że w 34 tc spadąło tętno dziecka i nie wiedzą dlaczego... dlatego moja gin jest ostrożna :tak:ja tam wolę jechać i sprawdzić :tak:

Po wizycie jestem i wsio ok :)tyle ze mam rozwarcie na palec(w "cm" nie wiem jak to patrzec bo i nie wiem w sumie jakie ma gin palce hehe)i ogólnie mówi że szyjka przygotowana do porodu gdzie mam byc spakowana ale tez moze i być dopiero w terminie;)mam 24 przyjść na KTG i to wsio ;)

Patrysia Rysia gratki udanych wizytek !!!:)
ja tez dzis bylam podgladnac Malego u ginka bo nie moglismy wytrzymac:) Maly nie jest maly ma 3650 wiec pewno cos kolo 4albo i ponad bo ten lekarz zanirza wage , Dłoń mu zmierzył bo chcial mamie mojej pokazac ze teraz w tych czasach mozna wszystko sprawdzic wiec maluszek ma łapkę po tacie aż 6cm , paluszki grubaśne ,brzuszek ogromny wiec bedziemy mieli kluseczke :)))) lezy glowka w dol widzielismy twarzyczke jest cuuuudna :) , lozysko zaczyna sie 3stopien , serdusio ładnie bije, i szyjka ma 19mm ,powiedzial ze w ciagu tyg sie rozpakuję napewno już :) wiec mam nadzieje ze sie nie myli:)

Kasiaczek ja mam takie same wrażenie :))) że jeszcze tylko 12miesięcy :)))))))))))))))))

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry