reklama
no to to też, ale skoro po chwili przechodzi - jak sie troszkę rozchodzę - to to chyba nie to?Cały czas boli przy wstawaniu z łóżka przy obracaniu się na boki nawet przy ubieraniu spodni bo nie idzie na jednej nodze stanąć
w spodniach w ogóle nie chodzę bo nie chcę sie właśnie męczyć, skarpety mi mąż ubiera jak jest a mi zimno;p
Ostatnia edycja:
na ortopedę to już raczej za późno, ale trochę poczytałam i chyba jeśli nawet to byłoby rozejście to raczej w małym stopniu bo pomimo że boli to jednak chodzę normalnie (ból po wstaniu przechodzi po przejściu 5-10metrów) i jak trzeba to te spodnie ubiorę Dzięki za informacje
*martusia*
Fanka BB :)
dziewczyny kciuki za Was trzymam mocno!
gratuluje tez udanych wizyt bo takowe byly
gratuluje tez udanych wizyt bo takowe byly
HEj Dziewczyny
Ja dziś byłam u mojej gin i to była ostatnia wizyta. Fenoterol mam wziąć do końca, czyli jutro ostatni dzień. Byłam przestraszona, że zaraz przez to urodzę. Ale moja gin zbadała mnie i stwierdziła, że szyjka super. Dzidziuś wysoko, nie napiera na szyjkę, tylko opiera się na kościach miednicy (chyba dobrze piszę) więc raczej przenoszę, chyba, że pęcherz mi sam pęknie. Jeśli nic się nie będzie działo, to mam skierowanie do szpitala na 20 września, moja gin. będzie miała wtedy dyżur więc stwierdziła że postara się żebym urodziła w tym dniu. Zobaczymy co z tego będzie?
Jak na razie to dobrze by było jeszcze poczekać, bo wg obliczeń dzidziuś ma 2800g czyli maleństwo. Przez ostatnie 2 tygodnie przybrał ok. 400g więc jak poczeka to jest szansa, że przekroczy wagę 3000g. Poza tym jeszcze chyba chętnie pochodzę ze Starszakiem do szkoły, żeby się przyzwyczaił i nauczył, zanim trafię do szpitala.
Dobra to tyle o sobie.
Gratuluje wszystkim Wam udanych wizyt!!!! I powodzenia dla tych, które są przed!
Ja dziś byłam u mojej gin i to była ostatnia wizyta. Fenoterol mam wziąć do końca, czyli jutro ostatni dzień. Byłam przestraszona, że zaraz przez to urodzę. Ale moja gin zbadała mnie i stwierdziła, że szyjka super. Dzidziuś wysoko, nie napiera na szyjkę, tylko opiera się na kościach miednicy (chyba dobrze piszę) więc raczej przenoszę, chyba, że pęcherz mi sam pęknie. Jeśli nic się nie będzie działo, to mam skierowanie do szpitala na 20 września, moja gin. będzie miała wtedy dyżur więc stwierdziła że postara się żebym urodziła w tym dniu. Zobaczymy co z tego będzie?
Jak na razie to dobrze by było jeszcze poczekać, bo wg obliczeń dzidziuś ma 2800g czyli maleństwo. Przez ostatnie 2 tygodnie przybrał ok. 400g więc jak poczeka to jest szansa, że przekroczy wagę 3000g. Poza tym jeszcze chyba chętnie pochodzę ze Starszakiem do szkoły, żeby się przyzwyczaił i nauczył, zanim trafię do szpitala.
Dobra to tyle o sobie.
Gratuluje wszystkim Wam udanych wizyt!!!! I powodzenia dla tych, które są przed!
miq
Fanka BB :)
ojoj u mnie też coś może być ze spojeniemja dzis po wizycie. szyjka zamknieta, dziecko wazy 3800, mało wod, a więc jutro o 8.30 mam być w szpitalu, na czczo, ponieważ być może będzie cc, mam podejrzenie rozchodzenia się spojenia i od ortopedy tez mam skierowanie na cc, ale jak sie okaze, ze spojenie sie rozchodzi, a mysle , ze tak bo bardzo mnie boli, ledwo chodze to jutro mnie potną, bardzo się boje, trzymajcie za mnie kciuki
dzisiaj o 17 mam wizytkę, trzymajcie kciuki;-)
reklama
axarai
dziecioholiczka......
Miq i Pauline trzymam kciuki!!!!!!!!!
Anmika moja ważyła tydzień temu 3430, wcale bym nie chciała, żeby była za duża, no ale jak mam mieć CC, to w zasadzie dam radę. Ale te pomiary tez czasami się nie zgadzają. Polisia miała mieć wielkiego synka, a normalnie się urodził, 3300 o ile pamiętam:-)
Anmika moja ważyła tydzień temu 3430, wcale bym nie chciała, żeby była za duża, no ale jak mam mieć CC, to w zasadzie dam radę. Ale te pomiary tez czasami się nie zgadzają. Polisia miała mieć wielkiego synka, a normalnie się urodził, 3300 o ile pamiętam:-)