reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówki u lekarza.

reklama
anusienka więc powodzenia życzę żeby dzidzia jak najszybciej i bezboleśnie wyszła na świat:-)

Ja już też po wizycie i umówieni jesteśmy na 13.09 na cc chyba że skurcze które mam się rozkręcą to mam się wcześniej pojawić:-) Z bobo wszystko ok więc znowu człowiek spokojniejszy:-)

my dziś tez wizytowaliśmy w szpitalu , ciśneinie w normie ,w moczu paseczek nic nei wykrył wieć giciorek ale od 6rano do 9miałam skurczybyki co 10min i pozneij po poludniu zamieniły sie w bóle i tak sobie chodze i czekam co by sie zaczeły regularniej to moze wkoncu Adaśka zobaczymy :))) ehhh moze bedzie w terminie :p
aha a jak nie wyjdzie to za tydz w czwartek kolejna wizyta
Tygrysku no to trzymamy kciukasy zza Was juterko !!!

Gratki udanych wizyt i poznania terminów CC:)

Maja a masażu szyjki ci nie zaproponowali żeby samo poszło, bo ty już termin masz??
Ja byłam we wtorek na wizycie w szpitalu i babka do mnie czy chce przyspieszyć troszkę bo szyjka na palec. Ja w szoku że w ogóle badanie ginekologiczne przeprowadziła ale może nowe standardy wprowadzają :szok::-D Zgodziłam się i nic to nie dało krocze obolałe przez cały dzień a mała dalej siedzi w brzuchu. To już drugie podejście bo tydzień temu mój gin tez tak coś pogmerał i czop odszedł ale na tym się skończyło. Młoda się zaparła i nie chce wychodzić. Uparciuch po rodzicach:tak::-D

reklama
Ja po wizycie:) na ktg w końcu jakies skurcze się pojawiły (do 60%), w badaniu pani dr oceniła że szyjka już trochę luźniejsza niż ostatnio, więc coś tam drgnęło;) położna zleciła pomaganie dziecku w wychodzeniu czyli dużo spacerowania i miłości:D a jak coś się będzie działo to od razu do szpitala;) Jeśli przez weekend nie urodzę to w poniedziałek na 9 do szpitala na test oct - i albo mnie zostawią na patologii/poród albo wypuszczą na 3 dni i w czwartek prowokacja;) czyli najpóźniej za tydzień powinnam mieć maleństwo w ramionach:)

Do góry