reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówki u lekarza.

Fasolka te ostatnie wizyty to ogólnie są dość bolesne ale najważniejsze że wszystko ok;)

Ja już też po, lekarz mówi że wyniki mam bardzo ładne - tylko się cieszyć;) szyjka miękka, wg niego dotrwamy w dwupaku do września, ale nigdy nie wiadomo;) Wagę dziecka ocenił na 3 kg (z badania ręcznego i usg) ;) wody w porządku, łożysko II-III stadium. Jeśli nie urodzę w ciągu tygodnia to mam się kontaktować z przychodnią przyszpitalną i robić ktg. Skierowania faktycznie nie trzeba ale wypisał żeby było elegancko;)

reklama
Ja już też po wizycie. RODZIMY 11.09.2012r !!!!!!!!! tzn na ten termin mam się zgłosić na CC. Tabletki na ciśnienie dalej brać , żelazo też , chorobowe dostałam tylko do 10. Przepływy w porządku. Mała waży 3080gr , ale lekarz mówi, że na jego USG to jest +-400gr i on bardziej skłania się u mnie na ten +. Jeśli się zacznie coś szybciej to złosić się na oddział. Więc nasza księżniczka będzie z nami najpóźniej 11.09 :-D:-D:-D:-D:-D

Gratuluję udanych wizyt!!!!!!!!!!!!!
Alebur no szczęściara termin ma:-) ja się zawsze zastanawiałam, jak to jest wiedzieć, że jutro CC i dzidziuś będzie, jak się człek wtedy boi:-) Ja zawsze naturalne miałam, nie wywoływane, z zaskoczenia:-)

reklama
Do góry