reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówki u lekarza.

Fasolka te ostatnie wizyty to ogólnie są dość bolesne ale najważniejsze że wszystko ok;)

Ja już też po, lekarz mówi że wyniki mam bardzo ładne - tylko się cieszyć;) szyjka miękka, wg niego dotrwamy w dwupaku do września, ale nigdy nie wiadomo;) Wagę dziecka ocenił na 3 kg (z badania ręcznego i usg) ;) wody w porządku, łożysko II-III stadium. Jeśli nie urodzę w ciągu tygodnia to mam się kontaktować z przychodnią przyszpitalną i robić ktg. Skierowania faktycznie nie trzeba ale wypisał żeby było elegancko;)

reklama
Ja już też po wizycie. RODZIMY 11.09.2012r !!!!!!!!! tzn na ten termin mam się zgłosić na CC. Tabletki na ciśnienie dalej brać , żelazo też , chorobowe dostałam tylko do 10. Przepływy w porządku. Mała waży 3080gr , ale lekarz mówi, że na jego USG to jest +-400gr i on bardziej skłania się u mnie na ten +. Jeśli się zacznie coś szybciej to złosić się na oddział. Więc nasza księżniczka będzie z nami najpóźniej 11.09 :-D:-D:-D:-D:-D

Gratuluję udanych wizyt!!!!!!!!!!!!!
Alebur no szczęściara termin ma:-) ja się zawsze zastanawiałam, jak to jest wiedzieć, że jutro CC i dzidziuś będzie, jak się człek wtedy boi:-) Ja zawsze naturalne miałam, nie wywoływane, z zaskoczenia:-)

reklama
Do góry