reklama
Ja dzisiaj też wizytuję o 14 Idę z wynikami ale mam nadzieję że lekarz mnie przebada i usg zrobi też to może się dowiem kiedy to moje maleństwo planuje wyjść i jakie już duże jest To nasza ostatnia normalna wizyta przed urlopem lekarza, jeszcze w czwartek mam jechać do niego do innej przychodni na ktg ale mam nadzieję że jej nie doczekam
Mam pytanie, czy lekarz powinien mi wypisać jakieś skierowanie w razie przekroczenia terminu? kompletnie nie wiem co w takiej sytuacji robić a strasznie się tego boję (synek szwagierki ma już 3 tygodnie a ciągle jest w szpitalu przez zachłyśnięcie smułką;( )
Wydaje mi się że powinien Ci wypisać skierowanie na ostatniej wizycie Tym bardziej że go później nie będzie:-)
I powodzenia dla wszystkich wizytujących dzisiaj &&&&&&&&&&&:-)
maluszek2012
Fanka BB :)
FASOLKA &&&&&&&&&&&&&&
Kasieczek zebys podejrzala dzis dzieciatko przez USG &&&&&&&&&&&&
ALEBUR &&&&&&&&&&&&&&&
TYGRYSEK1985 nooo wkoncu bedziesz miec USG:-) fajnie!!! &&&&&&
Kasieczek zebys podejrzala dzis dzieciatko przez USG &&&&&&&&&&&&
ALEBUR &&&&&&&&&&&&&&&
TYGRYSEK1985 nooo wkoncu bedziesz miec USG:-) fajnie!!! &&&&&&
Ja juz po wizycie :-) krazek odszedł do przeszłosci zakładanie nie bolało ale sciaganie juz owszem leki mam odstawic nareszccie co prawda nie powiedział mi na ile rozwarcie itp ale wizyte wyznaczył mi nastepna na 6.09 ale zyczył mi powodzenia bo watpi czy sie zobaczymy,a i kazał nie szalec zabardzo miałam tez ktg serduszko u dzidzi ok a szalała i kopała az sie połozna smiała.... brzuszek mnie troche boli po tym badaniu...
R
RiSiA
Gość
Kasiaczek u mnie nie trzeba mieć skierowania
Fasolka gratuluję wizyty
Fasolka gratuluję wizyty
reklama
D
Doloress
Gość
Ja juz po wizycie :-) krazek odszedł do przeszłosci zakładanie nie bolało ale sciaganie juz owszem leki mam odstawic nareszccie co prawda nie powiedział mi na ile rozwarcie itp ale wizyte wyznaczył mi nastepna na 6.09 ale zyczył mi powodzenia bo watpi czy sie zobaczymy,a i kazał nie szalec zabardzo miałam tez ktg serduszko u dzidzi ok a szalała i kopała az sie połozna smiała.... brzuszek mnie troche boli po tym badaniu...
super, że po
i gratuluję udanej wizyty