reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówki u lekarza.

reklama
Ja dzisiaj też wizytuję o 14:) Idę z wynikami ale mam nadzieję że lekarz mnie przebada i usg zrobi też to może się dowiem kiedy to moje maleństwo planuje wyjść i jakie już duże jest;) To nasza ostatnia normalna wizyta przed urlopem lekarza, jeszcze w czwartek mam jechać do niego do innej przychodni na ktg ale mam nadzieję że jej nie doczekam:D
Mam pytanie, czy lekarz powinien mi wypisać jakieś skierowanie w razie przekroczenia terminu? kompletnie nie wiem co w takiej sytuacji robić a strasznie się tego boję (synek szwagierki ma już 3 tygodnie a ciągle jest w szpitalu przez zachłyśnięcie smułką;( )

Wydaje mi się że powinien Ci wypisać skierowanie na ostatniej wizycie:) Tym bardziej że go później nie będzie:-)

I powodzenia dla wszystkich wizytujących dzisiaj &&&&&&&&&&&:-)

Ja juz po wizycie :-) krazek odszedł do przeszłosci :-pzakładanie nie bolało ale sciaganie juz owszem:no: leki mam odstawic nareszccie:-D co prawda nie powiedział mi na ile rozwarcie itp ale wizyte wyznaczył mi nastepna na 6.09 ale zyczył mi powodzenia bo watpi czy sie zobaczymy:-p,a i kazał nie szalec zabardzo:szok::-D miałam tez ktg serduszko u dzidzi ok a szalała i kopała az sie połozna smiała.... brzuszek mnie troche boli po tym badaniu...

reklama
Ja juz po wizycie :-) krazek odszedł do przeszłosci :-pzakładanie nie bolało ale sciaganie juz owszem:no: leki mam odstawic nareszccie:-D co prawda nie powiedział mi na ile rozwarcie itp ale wizyte wyznaczył mi nastepna na 6.09 ale zyczył mi powodzenia bo watpi czy sie zobaczymy:-p,a i kazał nie szalec zabardzo:szok::-D miałam tez ktg serduszko u dzidzi ok a szalała i kopała az sie połozna smiała.... brzuszek mnie troche boli po tym badaniu...

super, że po
i gratuluję udanej wizyty :D

Do góry