D
Doloress
Gość
gratuluję udanych wizyt ))))))))
Asiu co u Ciebie???
kciuki za jutro &&&&&&&&&&&&&
Asiu co u Ciebie???
kciuki za jutro &&&&&&&&&&&&&
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
moja wizyta:
usg nadal nie mialam robione, mam przyjsc za tydzien to zobaczy jakie terminy ma na wrzesien,
na szczescie mam na pon umowione usg u innego gina ale nie wiem czy pojde bo to prywatnie
mialam dzis tez pobierany wymaz na paciorka i z pochwy i z odbytu, tez mialyscie z tych obydwuch miejsc?
musialam sama dostarczyc wymaz do szpitala, w pon wyniki i zeby je odebrac musze zaplacic 30zl bo badanie jest u nas platne, Wy tez mialyscie platane?
no i lekarz powiedzial ze moge juz rodzic jak chce heh
RiSiA- gratki udanej wizyty
gocha84- super, że po wizycie wszystko oki :-)
maja16- trzymam &&& za szybkie rozpakowanie
Ja również po wizycie:
Moja waga +13kg
Synuś waży 2850g, ma wszystko dobrze rozwinięte więc możemy się rozpakowywać
ale jeszcze nic nie zapowiada porodu, więc napewno sobie jeszcze poczekamy... ;-)
Termin z OM mam na 9 września i jak nie urodzę do 13 września mam się zgłosić do gina i da mi skierowanie do szpitala prawdopodobnie na 15 września...
Wiem jedno, najpóźniej za niecały miesiąc będę tuliła Filipka :-)
Lekarz opowiadał mi jak wygląda poród u nas w szpitalu, jakie są symptomy porodu, kiedy powinnam jechać do szpitala, od dziś kazał zwracać szczególną uwagę na ruchy Małego. I powiedział że jak będę jechała do szpitala rodzić mam pamiętac jego słowa: że pod żadnym pozorem mam w tym momencie nie myśleć, że jadę tam aby mnie bolało i że napewno będzie bolało, tylko mam myśleć o tym że jadę urodzić moje cudowne, wspaniałe dziecko... mówi że kobiety mają później taką blokadę psychiczną i ciężej jest im urodzić...