R
RiSiA
Gość
Axarai no to szkoda, ze mała nadal siedzi uparta dziewuszka:-) ale najważniejsze, że wsio ok
Ansure gratuluję udanej wizyty
Ansure gratuluję udanej wizyty
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
My już po KTG wszystko ok, nic się nie rozwiera, Malutka szaleje, no i................ siedzi dalej!
Doktorka powiedziała, że do szpitala mam zabrać jakiś dresik, albo koszulkę taką dłuższą, kosmetyki, papcie, i co lubię, cała reszta jest w szpitalu, dla dziecka absolutnie nic, i dla siebie ze szpitalnych rzeczy też nic Dobrze, że poczekałam i za dużo nie kupowałam:-)
Trzymam kciuki za pozytywne wieści dzisiaj!!!!!!!!!!!
jestem juz po wiizycie
no wiec tak waga moja 76,2, opuchnięcia, mrowienia to wynik najprawdopodobniej pogody, ale mam obserwować dziecko i w razie mniejszej ilości ruchów udać się do szpitala...mialam robione ktg, na którym wyszły dziwadła... znowu... ale lekarz powiedzial, ze obserwujemy...
usg nie miałam, ale badanie gin. szyjka krótka, rozwarcie na 1 palec, miękka... porodu nie zapowiada
moja wizyta:
usg nadal nie mialam robione, mam przyjsc za tydzien to zobaczy jakie terminy ma na wrzesien,
na szczescie mam na pon umowione usg u innego gina ale nie wiem czy pojde bo to prywatnie
mialam dzis tez pobierany wymaz na paciorka i z pochwy i z odbytu, tez mialyscie z tych obydwuch miejsc?
musialam sama dostarczyc wymaz do szpitala, w pon wyniki i zeby je odebrac musze zaplacic 30zl bo badanie jest u nas platne, Wy tez mialyscie platane?
no i lekarz powiedzial ze moge juz rodzic jak chce heh
moja wizyta:
usg nadal nie mialam robione, mam przyjsc za tydzien to zobaczy jakie terminy ma na wrzesien,
na szczescie mam na pon umowione usg u innego gina ale nie wiem czy pojde bo to prywatnie
mialam dzis tez pobierany wymaz na paciorka i z pochwy i z odbytu, tez mialyscie z tych obydwuch miejsc?
musialam sama dostarczyc wymaz do szpitala, w pon wyniki i zeby je odebrac musze zaplacic 30zl bo badanie jest u nas platne, Wy tez mialyscie platane?
no i lekarz powiedzial ze moge juz rodzic jak chce heh
jestem juz po wiizycie
no wiec tak waga moja 76,2, opuchnięcia, mrowienia to wynik najprawdopodobniej pogody, ale mam obserwować dziecko i w razie mniejszej ilości ruchów udać się do szpitala...mialam robione ktg, na którym wyszły dziwadła... znowu... ale lekarz powiedzial, ze obserwujemy...
usg nie miałam, ale badanie gin. szyjka krótka, rozwarcie na 1 palec, miękka... porodu nie zapowiada
Więc my już po wizycie i było dobrze:-) Mały jak ta lala jak to powiedział mój doktorek ma 2800 g i jest wszystko w normie) No może nogi ma za długie ale to podobno po mamusi:-) ktg mi nie robił a jak mu powiedziałam że mnie bóle łapią na wieczór to oznajmił że jak się staną regularne to mam do szpitala jechać co by mnie o razu pocieli bo cc mam mieć:-) Jak dotrwam to następna i ostatnia wizyta 06.09 i wtedy się umówimy na poród:-)