reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówki u lekarza.

Bunny, ja też na fotelu nie byłam badana od chyba 12 tc i też nie wiem, co tam w dole się dzieje, ale ufam mojemu lekarzowi, że wie co robi. Jeśli chodzi o morfologię, to ja jak dotąd miałam dwa razy robioną a ostatnio w czerwcu. Trochę się dziwię, że na ostatniej wizycie w lipcu nie kazał mi na sierpień wyników zrobić, może teraz każe, tylko, że teraz, to ja do kolejnej wizyty we wrześniu to mogę już nie doczekać. Fakt, czuję się dobrze, ale nie wiem, czy to wystarczające, żeby stwierdzić, że krew pewnie też ok. Może zrobię sobie sama wyniki i dam mu przy wizycie, jak będzie coś nie tak, to wtedy jakieś tabletki, ale jak dotąd przez całą ciążę oprócz kwasu foliowego to nic nie brałam.

reklama
I ja juz wróciłam.
bunny oj faktycznie wnerwiajacy doktorek,łaske robi ze pracuje a ze pensje za to bierze to chyba nie pamieta:crazy: No ale mam nadzieje ze z misiem wszystko dobrze ,jakby były jakies nieprawidłowosci czy zagrożenia to moze by zauważył.
patrysia gratki wizyty:-)
U mnie wszystko ok,badania dobre,zwolnienie dostałam juz do końca,zaswiadczenie do becikowego juz mam,skierowanie do szpitala z opisem ze jest duzy płód,stan po cieciu i zdjatko z potwierdzeniem wielkosci co by od razu mi termin na cc ustalali.A wielkosc mojego dziecia to juz 3951g:eek:jak bym miała go urodzic po terminie to by było z 5 kg.No i jest strasznie wysoko prawdopodobnie i tak by nie zszedł w kanał i bym go naturalnie nie urodziła

reklama
Do góry