reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówki u lekarza.

reklama
ryba - ja rodzę na Polnej:) Mam co prawda mieszane uczucia co do tego szpitala, ale tam pracuje mój lekarz, więc będę rodzić tam.

Mój lekarz tez tam pracuje właśnie. Czy myslałaś o wykupieniu opieki połoznej? O szpitalu, jak o wszystkich innych różne krążą opinie, ale chyba nie da się zaprzeczyć, że mają najlepsza opiekę neonatologiczną, świetny sprzęt. A żeby uniknąć (w miare mozliwości) "taśmowego" traktowania, to właśnie myslałam o wykupieniu opieki połoznej, żebym miała pewnośc, że się ktoś mna odpowiednio zajmie.

Ja rodziłam na Polnej synka ponad 4 lata temu, a teraz jeszcze nie zdecydowalam gdzie. moim lekarzem prowadzacym tez jest dr Grotowski, a i mialam oplacona polozna przez niego polecona.:-)

Byłam dzisiaj na wizycie. Mała ruchliwa, codziennie ją czuję siedząc, leżąc, stojąc. Szyjka ma niespełna 5cm, jest zamknięta. Wyniki badań ok, za tydz muszę zrobić glukozę. Nadal muszę pić wodę Jana. Za 2tyg kolejna wizyta:)
Lekarz powiedział, że jest zadowolony :p

reklama
U mnie na wizycie w ubiegły wtorek powiedziała że wszystko dobrze. mały bardzo ruchliwy.

dała skierowanie na glukozę i mam ją zrobic w ciągu dwóch tyg. idę we wtorek idę zrobić. kazała mi w domu rozpuścić i po godzinie zgłosić sie na badanie.
mówiła że troszkę soku z cytrynki bym sobie dodała. i jeszcze krew i mocz mam zrobić sobie.
Glukozę dostałam 50g. ciekawa jestem wyników co będzie ale pewnie ok.

w ten piątek idę po odbiór innych wyników u genetyka ale moich osobistych i troszkę się boję mimo że wiem co w nich jest. po prostu takie lekkie obawy mam.ale co tam miną.

Do góry