reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówki u lekarza.

Szysza jak lekarz jest zadowolony to ja też ;) super. Ważysz tylko 70kg.

Pauline super, że po wizycie wszystko ok :D

Maleństwo dobrze, że po wizycie wszystko ok. Trzymam kciuki za wyniki. Już ważysz 62kg??? ja przed ciążą tyle nie ważyłam ;)

I już nie komentuję Waszych wag piórkowych ;p

ja przed ciążą waga 55-57kg ale nie było po mnie tego widać. wszyscy się dziwili że aż tyle ważę.

reklama
Co do wagi to ja powoli dobijam do 50 kg (waga startowa 42 kg).

Maleństwo trzymam kciuki za dobre wyniki wszystkich badań &&&

Pauline gratki udanej wizyty i dobrych wyników :)

Szysza gratki udanej wizyty :)

Trzymam kciuki za wizytujące w najbliższym czasie &&&&&&&&&&&&&

Witam :-) ja juz po wizycie ....wiesci mieszane:dry: krazek trzymie jest na swoim miejscu aczkolwiek szyjka miekka...łozysko sie podniosło:tak: i choc myslałam ze dzis nie bedzie ale miałam usg i malenka dalej jest dziewczynka:-D ale malutka jest wazy 1037dkg ,wymiary ma dobre proporcjonalne ale według wagi to wychodzi na 26 tyd wiec troszke mała jest:dry:,i siedzi po ''turecku'';-) czyli ułozona posladkowo:dry:do 34 tyg ma czas zeby sie odwrocic..... przed nastepna wizyta badania musze porobic zas lista cała:szok: a nastepna wizyta za trzy tyg....a w miedzyczasie znowu diabetolog....

Witam :-) ja juz po wizycie ....wiesci mieszane:dry: krazek trzymie jest na swoim miejscu aczkolwiek szyjka miekka...łozysko sie podniosło:tak: i choc myslałam ze dzis nie bedzie ale miałam usg i malenka dalej jest dziewczynka:-D ale malutka jest wazy 1037dkg ,wymiary ma dobre proporcjonalne ale według wagi to wychodzi na 26 tyd wiec troszke mała jest:dry:,i siedzi po ''turecku'';-) czyli ułozona posladkowo:dry:do 34 tyg ma czas zeby sie odwrocic..... przed nastepna wizyta badania musze porobic zas lista cała:szok: a nastepna wizyta za trzy tyg....a w miedzyczasie znowu diabetolog....

moja 2 tygodnie temu miała prawie identyczną wagę i lekarka powiedziała że jest w sam raz - więc się nie martw że jest mała. W różnych opisach też widziałam że w tym czasie dzieciaczek ma mieć około 1kg:) Po za tym to jest przecież tylko szacunkowa waga, normy są różne i maluszki też różnie rosną:)

demetrios z Ciebie to chudzinka musi byc-tylko 50 kg-ja na samym starcie mialam 61:) a teraz to ani nie mysle:-D
fasolka35 ciesze sie ze krazek trzyma i z malenka wszystko wporzadku... a waga sie nie przejmuj... roznie lekarze mowia-jeden powie ze ok -drugi ze za malo... troszke tych badan bedziesz miala-ale czego sie nrobi dla swojego dziecka ;)

Ja mam jutro wizyte- i tak mi szybko minal ten miesiac ze prawie bym zapomniala ze to juz jutro :)

reklama
a ja nie wiem ile teraz mój waży.
6 czerwca według USG ważył 492g.
ile teraz może mieć?? już 25tyg i 5 dni. więc chyba powinien coś koło kg??
4 lipca następne dokładne USG. we wtorek u gin jak byłam to serduszko i szyjka, cisnienie i waga badana bez USG.
Waga już u mnie 62,2kg

Do góry