reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówki u lekarza.

reklama
gratuluję udanych wizyt:)

Misia, Palemka dopisalam do listy ;)

kto jeszcze chętny na listę głowną podawać terminy bo coś malo ich w czerwcu :-)

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Aby wszystko było dobrze!!!! lepiej!!!

FASOLKA

GORGUSIA

Misia
wow gratuluje miec w brzusiu blizniaki a schudnac az 10kg:-D szacun

Witam.
U mnie wszystko w porządku, wizyta była standardowa, badanie, ciśnienie, waga. Schudłam 10 dkg, pewnie przez dietę cukrzycową :-p. Następną wizytę mam 26.06 i będę miała robione ktg, a na jeszcze kolejnej (ok. 17.07) usg. Więc dopiero za ponad miesiąc dowiem się, kim jest drugi dzidziol
Wow schudlas 10 kg z dwojeczka w brzusiu to ja poprosze taka dietke po porodzie:p a atak serio to gratki uadnych wiesci:)

kochane ciężarówki gratki udanych wizyt i abysmy tylko takie już miały!!!!
Pajeczko dopisz mnie na 14czerwca ,ale tez pewno tylko macana bedzi ebo w szpitalu:(

Ja bylam wczoraj na wizycie. Szyjka taka sama jak ostatnio wiec trzyma dzielnie oby juz tak zostalo (29mm). Dominis jest glowka w dol odwrocony. Na twardnienia luteina 2X2, nospa, magnez. Niestety lapia mnie czesto:( . Jedziemy na echo serca bo jakas mala nieprawidlowosc jest ale lekarka kazala sie nie martwic po prostu lepiej sprawdzic i jakby co wiedziec. Takze na razie nie panikuje. Bedziemy to robic w stolicy naszego wojewodztwa 80 km od naszego miasta wiec rozejrzymy sie za wozkami a dzis pewnie zlozymy lozeczko:) Mam tez zdjecie twarzy Dominika w 4d - Wypisz wymaluj ojciec:)

maybebaby mocno zaciskam za Was kciuki, na pewno pomodle sie dzis za Twojego synka. Wierze ze wszystko skonczy sie dobrze!

reklama
oki ja po wizycie - wyniki krwi poprawiły sie, mocz ok, toksoplazmozy brak i cukier dobry...szyjka ok, serduszko maluszkowi dzielnie biło,łożysko umieszczone bardzo wysoko, chyba jakoś synek jest główką do dołu ..Wygląda na to ze jest lepiej - trochę mniej stresu więcej spokoju i wyniki poprawiły sie ech... to takie ważne jednak jest..
No ale dziś niestety wróciło kucie w prawej nerce - powiedziałam mu o tym no i kazał jednak brać profilaktycznie 1 tabletkę nospy dziennie :/ a już myślałam ze bedę mogła do nie wracać tylko doraźnie ale tak to powiedział ze moze juz być za słaba żeby szybko zareagować na ból jak mnie trafi .. No i najprawdopodobniej ból wrócił bo właśnie synek sie przekręcił (kolejny raz - wiercipięta zupełnie jak rodzice w miejscu nie usiedzi) no i powiedział zebym nie jadła szpinaku i czekolady - a jadłam wczoraj a to ponoć właśnie zatrzymuje mocz w nerkach - musze poczytać co jeszcze tak działa ...

Kciuki za pozostałe wizyty i obyście też miały dobre wyniki

Do góry