reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówki u lekarza.

reklama
Gratuluję wszystkim kobietkom udanych wizyt.

Pajka to ja jej od razu powiem, że nie ma takiej opcji, bo mnie nie stać.
A chodzisz do Katowic na wizyty??? Gdzie jak mogę spytać ;)

stokrotka.af- gratuluję udanej wizyty :tak:
Lotka- super, że wszystko dobrze, oszczędzaj się ;-)
Joasia_85- gratuluję :tak: śliczna dziewczynka :tak:

Tak jak mówiłam nie wytrzymałam i poszłam do innego lekarza.
Na początku powiem, że z Dzidzikiem wszystko dobrze :tak: Słoneczko waży już prawie 900g ;-)
Maluszek znów nie chciał się ujawnić :dry: cały czas zciśnięte uda (tak jak na ostatniej wizycie) patrzyliśmy, patrzyliśmy, ginka drapała się po głowie mówiąc, że nie chce mi głupot naopowiadać dlatego tak się przygląda i przygląda po czym mówi, że jest chłopiec :-) wiedziałam, że jednak Synuś :tak: fakt powiedziała, że nie powie mi na 100% bo dzidzia nie chce współpracować aczkolwiek bardzo się zdziwi jak to będzie dziewczynka ;-)
Powiem Wam kochane że uspokoiłam się :tak: myślę, że raczej mój Synuś nie zmieni się już w dziewczynkę :tak: ale potwierdzimy to 26 czerwca :-)
Dodaję zdjęcie mojego Filipka na pierwszym widzimy buźkę a na drugim podobno dowód na syneczka (jest to wypięta dupeczka, strzałką zaznaczone jest prącie a później "ciemna przestrzeń" i widać mosznę) troszkę naświetlone i mało widoczne :-(
Fifi.jpg dowód.jpg

Stokrotka mój synuś też taki bezwstydnik :-D, pokazuje siusiaka bez problemu. Byłam u dwóch różnych lekarzy i też oboje potwierdzili, więc u mnie pewne na 200%. A u Ciebie na 300%. A masz już imię, bo u mnie brak pomysłów.

Gratuluję udanych wizyt :)
Ja swoją mialam też całkiem udaną ale bez USG jedynie z słuchaniem serduszka.
U mnie wszystko OKI, skurczami mam się nie przejmować bo to normalne, z bólem prawej nogi zalecono konsultację u ortopedy. Badania: glukoza, krew,mocz-OKI.
USG i następną wizytę mam dopiero 29.06 - jak ja wytrzymam! Zastanawiam się czy nie umówić się do innego lekarza na samo USG..ech! NIby szybko zleci...a jednak..

Byłam u okulisty (wada -2,5) - po zaświadczenie o braku przeciwskazań do porodu naturalnego mam sie zgłosić w 34-35 TC (badanie dna oka)

Byłam u ortopedy - cóż bóle prawej strony wynikają też z tego, że mam troszkę wyższe prawe biodro i miednica jest inaczej ułożona- tzn bardziej na prawo...może pomoc basen. A na dalekie spacery w bardziej zaawansowanej ciąży mam się nie wybierać bo "mogę nie wrócić" :o. Oczywiście z powodu dolegliwości bólowych! Zobaczymy.

To na tyle :)

reklama
Jeszcze udało mi się włączyć kompa, bo muszę się ruszyć o 8:30 na kardiologię

dzień doberek

popracowałabym sobie trochę, ale po przejściu kilkudziesięciu kroków szybszym, no dobra normalnym ;), tempem mi się odechciewa :))))

miłego dnia kochane kobietki

Zanetka super fotki

Ansure cieszę się z udanej wizyty, to teraz planuj krótkie spacerki :)

Do góry