reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówki u lekarza.

reklama
Ja ide w poniedzialek na glukoze, mialam dzis ale nie wstalam ;-)
u nas niestety podaja "bez dodatkow"... czyli samiutki cukier bleeeee..... mam nadzieje ze nie zwymiotuje, bo jakby tak bylo, to dzien pozniej powtorka... i tak do skutku :-)

Kochana, ale sama mozesz sobie wziąć cytrynę i poprosić o dodanie jej :) na pewno się zgodzą a jest o niebo lepsze niż samo:)

Marzyłam o córeczce! Zmiana jest nie możliwa bo lekarz wyraźnie pokazał nam wargi sromowe Małej :) jutro wrzuce zdjęcia, sama zobaczysz :D

oj nie takie przypadki sie czytalo tutaj na BB, ze lekarz pokazal wargi sromowe a siurak wyszedł:-D

Gratuluję udanych wizyt. :tak:

Szysza - gratuluję Córeczki. :tak:

A ja idę dzisiaj na 15, dzieć kopie, jestem pełna nadziei, że wszystko ok. :tak:

zaciskam kciuki:)

Nie było mnie długo na tym wątku ale nadrobiłam.

Ciesze się, że Wszystkie jesteśmy nadal w dwupaczkach :)
Gratuluję udanych wizyt oraz poznania płci albo jej zmiany :)))

Trzymam kciuki za Lilijannę :)

Moja relacja z wizyty ;-)

- nadal dziewczynka
- waga 730g
- ruchliwa bestia
- miałam teraz połówkowe robione, wszelkie parametry cycuś glancuś
- Córcia podczas USG liczyła paluszki, zamykała piąstki i otwierała po kolei paluszki, żebyśmy mogli wszystkie również policzyć
yes2.gif

- termin porodu bez zmian - 13.09
- moja waga 2kg do przodu, ale to wiedziałam, bo sobie w tym miesiącu sporo pofolgowałam, w każdym razie i tak pochwalił mnie
yes2.gif

- mam fotki, ale to muszę dorwać się do skanera, więc uzupełnię później

Jestem szczęśliwa!
laugh.gif

No i oczywiście na wizycie nie mogło u nas zabraknąć żartów, rozmowa A. z dr:

A: To jakaś rada jak zrobić chłopaka?
Dr: Nie mam zielonego pojęcia, mam 3 córki.
A: Acha.
Dr: No nie pomogę.
A: Kochanie musimy koniecznie zmienić lekarza!
Wszyscy kwiczeli, a mi brzuch tak skakał, że dr nie mógł USG zrobić. :-D:-D:-D

Potem byliśmy u moich rodziców i wyszła taka rozmowa, że podobno płeć różna w przeciągu 5 lat to loteria, a najlepiej teraz zrobić przerwę 5 lat i dopiero to organizm w kobiecie coś tam się zmienia i zmienia się również płeć. Ktoś takie badanie gdzieś robił i jak mama zaczęła po swoich znajomych szukać "dowodów" to sporo ich znalazła. ;-) Zaczynając od siebie. :-p

Dziękuję za kciuki! :tak:

Liljana gratuluje wizyty! ten twoj M to niezly jajcarz :-D:-D:-D:-D:-D A co do tych 5 lat hmm... Moja Alicja ma 5 w sierpniu 6 a w brzuszku i tak nosze dziewczynke. Na to nie ma reguly :eek:

reklama
Do góry