reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówki u lekarza.

no to ja się może też tak wybiorę w 3 tygodniu po spodziewanej @ , nie będę się wtedy tak stresować. U mnie to wychodzi 31.01.2012, więc tak też się umówię. Mam nadzieję , ze nie będę już wtedy słyszeć , że nie widać nic jeszcz ;), choć trudno będzie tak dłuuugo czekać ...

reklama
Nasza kruszynka mierzy dziś 4 mm:) było widać nawet tętniący punkcik - przyszłe serduszko:) lekarz powiedział, że wszystko jest ok - strasznie mi ulżyło po tym jak ostatnio prawie nic nie było widać :)

Ja wlasnie tez mam zamiar umowic sie fo gina tak 2 tygodnie po spodziewanej @. Termin niby wypada jutro, wiec umowie sie na 3 lutego i mam nadzieje ze juz wtedy wszystko bedzie ladnie widac:-)
Pajkaa nie denerwuj sie, wszystko bedzie dobrze. Tak mysl!! I wypoczywaj duzo!:tak:

Pajkaa właśnie o to mi chodziło, tak jak piszą dziewczyny, jak na tak wczesnym etapie ciąży lekarz mógł powiedzieć, że puste jajo jest, u mnie też by musiał tak powiedzieć, bo nic nie było widać!!! Ty lepiej zmień lekarza, bo ten jest do niczego!!!
Pok mamy tą samą datę wizyty u lekarza:-D
Alebur jak obliczyłaś datę porodu, jak na suwaczku masz różnicę 3 dni ode mnie, a termin mamy taki sam?:-D

Ostatnia edycja:
axarai sorki bo nie do mnie pytanie ale moze byc roznica bo np macie inne dlugosci cykli:p
Pajka kochana nie przejmuj sie kochana choc wiem ze latwo sie mowi a w rzeczywistosci prawie nie wykonalne ale moglo byc za wczesniej !!!&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&zeby za tydz juz byl piekny kropek w tym jaju!!!
misiaczek nie masz sie przejmowac bo to roznie bywa u jednych jest szybko zaplodnienie u innych poziej najwazniejsze by po 2dniach byl piekny przyrost tej betki:)&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
a ja jutro mam wizyte i nasze byc albo niebyc ale mam mega nadzieje ze jednak to pierwsze!3majcie kciukasy please:-(

Axarai ja to nazwalam puste jajo bo tak jest nie ma zarodka to jest puste jajo...lekarkę mam dobrą :) prowadziła moją pierwsza ciaże także nie mam do niej zastrzeżen:)

dziekuje dziewczyny za wsparcie:*

Dziewczynki gratuluje serduszek i fasolek

Pajka wszystko bedzie dobrze fasolka ma jeszcze dużo czasu by sie ujawnić. A krwiaczek zniknie jak będziesz grzecznie leżała i odpoczywała.

Byłam dziś u lekarza! Dzidzia ma 17,5 mm(nie wiem czy dobrze usłyszałam) i serduszko bijące jak dzwon. Następna wizyta znowu za 2 tygodnie. Wy też macie tak często?
Termin mi sie zmienił na 29 sierpnia czyli 8t+2dni.

Byłam dziś u lekarza! Dzidzia ma 17,5 mm(nie wiem czy dobrze usłyszałam) i serduszko bijące jak dzwon. Następna wizyta znowu za 2 tygodnie. Wy też macie tak często?
Termin mi sie zmienił na 29 sierpnia czyli 8t+2dni.
:-D No, jeśli termin na 29.08, to może już Dzidź tyle mieć :tak: Co do wizyt to ja mam następną dopiero 14 lutego (czyli z częstotliwością comiesięczną chodzić będę). Po co masz iść za dwa tygodnie? Już na genetyczne Ci ten termin gin podał?

reklama
Bunny, to już całkiem spory jest twój dzidziuś. Ja też mam wizyty co 2 tygodnie, może ze względu na to jak poprzednio potoczyła się ciąża, a poza tym mam 2 spore torbiele na obu jajnikach, jedna 3 cm a druga 4,5. Lekarz mówi że one znikną, no zobaczymy. Trochę mnie te jajniki bolą. W każdym razie mam ochotę na usg chodzić codziennie, ale się powstrzymuję :-D

Pajkaa, będę trzymać kciuki żeby wszystko u Ciebie było ok.

Do góry