reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówki u lekarza.

reklama
marta super ze wszystko oki

witam sie po lekarzu, ze wzgledu na poranne zatrzymanie moczu dostalam skierowanie na szereg badan moczu i na cukier, ale lekarz stwierdzil ze jak sie unormowalo to na razie ok, poza tym to jestem slon z wielka traba juz 50kg od zeszlej wizyty, ktora byla 1,5 tygodnia temu przytylam 2,5kg, jak weszalm na wage w przychodni to sobie normalne przeklnelam w przychodni heh az polozna sie pytala kto to heh

Jestem i ja :D
Wizyta pozytywna w sumie. Malec zdrowo i bardzo szybko rośnie- od początku nadrobił już na tyle,że jest 2tyg starszy. Według lekarza to już 26tc i zaczynamy III trymestr :D
Ja mam anemie i dostałam żelazo w tabletach :( Szyjka zamknięta, łożysko jak trzeba i ogólnie jest super :)
A to mój Syncio :D
IMAG0205.jpg
IMAG0206.jpg

Po wizycie: U mnie wsio OKI - macica, szyjka :). Słuchałam serduszko Amelci - bije 140/M. Za 2 tygodnie badania: mocz/krew/ test glukozy brrrr no i kolejna wizyta ustalona na 30.05.
Trzymam kciukasy za jutrzejsze wizyty :)

reklama
Merlin gratki zdrowego Syneczka:)

szysza gratki udanej wizyty:)

doti ok ale Ty stawiasz:p

marta suuper gratki zdrowego Syneczka:*

martusia nie przejmujmy sie waga zdrowie Kruszynek ponad wszystko:)

gorgusia no to bajka:)a Syncio jak marzenie:)

Ansure ciesze sie ze wsio oki:)

&&&&& za jutrzejsza wizyte doti i innych ktore wizytuja a zapomnialy sie zapisac:)

Do góry