reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówki u lekarza.

Asiu biedactwo dmucham na Twoje zbolałe kciukasy :))))))))))))))))))))))))))))))
co za tekst ;)
dopiero wróciłam

melduję, że od poniedziałku nic się nie zmieniło :)
pani doktor nie chciała zrobić ugg, bo po co, ale dziubas nie chciał inaczej pokazać tętna więc miałam mały wgląd
a moja niunia nóżki w górze, dynda paluszkami, a rączki za głową
no ta to ma wakacje w pełni :D

z dzieciaczkiem super
gorzej z inkubatorem :D czyli mną
wyniki poniżej granicy normy i pilna konsultacja kardiologiczna, ale cóż... byle z dzidzią było ok :)

Pajeczko nadal Tobie terminy wizyt na priv???

reklama
uffff doti normalnie zdarzylas w ostatniej chwili z tym dmuchaniem:p
ciesze sie ze z Malenstwem wsio oki i ze sobie wczasuje w brzucholku, &&&& za wizyte u kardiologa specjalista na pewno cos inkubatorkowi poradzi:*bedzie miodzik musi byc!!!

gratki za wszystkie udane wizyty
3mam kciukasy za następne
a ja niechcący też wylądowałm u lekarza...poszłam po przedłużenie zwolnienia i załapałam się nadprogramową wizytę u mojej "kochanej" ginki :no:
mierzyła tętno płodu i stwierdziła,że małe jest strasznie ruchliwe...
szyjka ok według niej
kazała mi brać ten Duphaston już tylko 1 dziennie do konca listka i potem koniec, zostaja same witaminki póki co
kolejna wizyta 31 maja
aaaaaaaaaaaa nie obeszło sie bez glupich komentarzy...jak to nam się w głowach poprzewracało,że takie ważne czy różówy czy niebieski kaftanik a ważne żeby z goła pupą nie latało...
a jak ją pytałam co zrobić jak mi puchną nogi -nie chodzić :wściekła/y:

Stokrotka no niezbyt miła jest Twoja ginka, nie wiem czy wytrzymałabym. Bierz tabletki. Dobrze, że dzidzia jest ruchliwa. A co do nóg to powinnaś chodzić. Większości kobiet w ciąży puchnął nogi, mi też. Nie martw się mi też. Jakoś musimy sobie z tym poradzić. Wytrzymamy :)

czesc dziewczyny, ja mialam w czwartek połowkowe.. wszystko dobrze z dzidzią.. Bede miala córeczke.. 17cm i 440gram a wasze pociechy jakie mają wymiarki?

stokrotka Ty to sie biedna zawsze od niej nasluchasz....ale dobrze ze z Dzidzia oki i ze juz Ci tylko witaminki do lykania zostana:*

emilka gratuluje Corci a Ty jestes tu pierwszy raz czy juz pisalas cos o sobie jesli nie zapraszamy na glowny watek wrzesnien 2012

czesc dziewczyny, ja mialam w czwartek połowkowe.. wszystko dobrze z dzidzią.. Bede miala córeczke.. 17cm i 440gram a wasze pociechy jakie mają wymiarki?

gratulacje!
ja nie mam pojecia jakie wymiary :) jak ostatnio pytalam to sie dowiedzialam, ze w drugim trymestrze tu nie mierza, bo to na razie nie ma znaczenia, dopiero w trzecim sa znaczne roznice miedzy dziecmi a w 20 tygodniu wszystkie maja ok. 20 cm.

reklama
na bb jestem juz dluzszy czas ale na tym wątku chyba jeszcze nic nie pisalam albo z raz:-) no to ide tam naskrobac cos o sobie:-)

Do góry