reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówki u lekarza.

reklama
Dziękuję Kochane! Jeszcze do mnie nie dociera:szok: Ten moment kiedy doktor zapytała się "a co mam w domku" a później, że pipunia był po prostu kosmiczny! Mój M spojrzała na mnie a ja nie mogłam przestać się smiać:-D

I najważniejsze DZIEWCZYNKA!!!! Jestem w szoku do teraz i nie wiem kiedy mi przejdzie, pipunia na 100%, pięknie pokazała co ma między nóżkami:-D

Zobacz załącznik 454524
Gratuluję udanych Wizyt!!!!

Nie, no, zdjęcie pierwsza klasa :-D:tak::-D W sam raz, by dziecku wstydu za kilka lat narobić przy kolegach :tak::-D;-):-D Żartuję, ale zdjęcie naprawdę rewelacja! :-D

Hallo Kobitki!!! Trochę mnie nie było, ale przed szpitalem zatrzymali mnie w szpitalu, bo mnie brzuch bolał, a oni taccccy ostrożni! Brzuch przestał boleć po kilku godzinach, a w szpitalu leżałam 3 dni:szok:
Dziękuję za trzymanie kciuków, przydały się!! Dzidzia śliczna, zdrowa, 12 cm do pupci długa i waga ok 205 g.
I najważniejsze DZIEWCZYNKA!!!! Jestem w szoku do teraz i nie wiem kiedy mi przejdzie, pipunia na 100%, pięknie pokazała co ma między nóżkami:-D

Zobacz załącznik 454524
Gratuluję udanych Wizyt!!!!

Gratuluje córeczki :-D piekna fotka:-)

reklama
axarai GRATULACJE!
tylu facetow w domu, to albo bedzie slodko umiala swoj urok wykorzystac albo waleczna zostanie :-D:-D

fajna fotka! mam nadzieje, ze w poniedzialek moj "Ktos" sie dobrze do zdjecia ustawi i sie w koncu dowiemy. nie moge sie doczekac!

Do góry