reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówki u lekarza.

reklama
cyniczna dobrze ze "chlopak"(;)) sie dobrze rozwija a jezeli chodzi o Twoje wyniki to lekarze sa po to zeby leczyc takze skoro juz wyniki porobione czekaj grzecznie na zalecenia, bedzie dobrze:*

RYBA92012,AXARAI ,LENKAA ,PAJKAA ,JUMABE

mnostwo &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za jutrzejsze wizyty czekamy na pozytywne wiesci:)

Ja proszę o dopisanie na USG połówkowe 23 kwietnia i wizyta 25 kwietnia:-D

Mi też okrutnie puchną nogi, nie tylko same stopy, ale też łydki, aż skóra mnie ciągnie na nich. Siedzenie cały dzień przy stole z rodzinką zrobiło swoje, nogi cały czas w jednej pozycji...Jeden mały spacer co prawda był, ale i tak nogi spuchły nieziemsko, musiałam się wymościć na sofie, żeby opuchlizna trochę "puściła" :)

melduję się ")

a więc tak z dzidzią wsio dobrze:):) taki spokojniutki :):) ogólnie pani doktor powiedziała, ze prawdopodobnie chlopak, ale wsacdzil sobie pępowinę miedzy nogi i kicha :-D wszystkie wymiary wskazują zgodnie co do daty na suwaku, wiec wychodzi, ze poród 11 wrzesnia - planowany oczywiscie:) pobrala cytologię, powiedziała, ze mam o siebie dbać bo szyjka jest troszkę za miękka i moze się skracać, ale jest ok :):) l4 dala bez problemu :):)

melduję się ")

a więc tak z dzidzią wsio dobrze:):) taki spokojniutki :):) ogólnie pani doktor powiedziała, ze prawdopodobnie chlopak, ale wsacdzil sobie pępowinę miedzy nogi i kicha :-D wszystkie wymiary wskazują zgodnie co do daty na suwaku, wiec wychodzi, ze poród 11 wrzesnia - planowany oczywiscie:) pobrala cytologię, powiedziała, ze mam o siebie dbać bo szyjka jest troszkę za miękka i moze się skracać, ale jest ok :):) l4 dala bez problemu :):)

gratuluję udanej wizyty :)

melduję się ")

gratuluje udanej wizyty :-)
ja juz sie swojej doczekac nie moge, bedzie w nast tygodniu, ale dopiero jutro sie umowie konkretniej :-)

aaaa Pajkaa, moze daj to zestawienie wizyt do pierwszego posta? bedzie łatwiej je znalezc :-)

Paulina, Maja, Ayni i Pajkaa gratki z powodu udanych wizyt :)))
Misia gratuluję bliźniaków :)))

Pajkaa wpisz mnie na zwykłą wizytę 7 maj 16.00 .

Trzymam kciuki za wizytujące dzisiaj &&&&&&&&&&&&&&

reklama
dziekuje dziewczyny L):) lista jest w pierwszym poscie:):) usupełniona:):)

RYBA92012 10 kwietnia

AXARAI 10 kwietnia godz.14:40

LENKAA 10 kwietnia

JUMABE 10 kwietnia

zaciskam kciuki dziewczyny dajcie znać jak po wizyutach:)

Do góry