reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówki u lekarza.

Dziewczyna i Kasieq &&&&& za jutrzejsze wizyty:-)

Oj w czwartek to bedzie mega kciukomania zobaczcie ile nas bedzie mialo w tym dniu wizyty:szok:ja pewnie znowu spedze pol dnia najpierw w kolejkach a pozniej w koncu u lekarza takze bede miala wolne raczki do ich trzymania:-D

Krakowianka gratki wizyty i pieknego Malenstwa w brzucholku:-)

monaliza super wiesci gratulacje oczywiscie:))

Pajkaa cholera niby mowia ze lekarz tez czlowiek wiec co to za d..ek:(ja chodze na NFZ i jedyne co mnie wkurza to kolejki, ale fakt ze oni uwielbiaja zapisywac na wizyty bo od kazdej maja placone...cholera, ze tez nawet ciezarnym nie moga ustapic:/moj dal L4 od poczatku bez problemu, zalezy na kogo sie trafi:(wlasnie doczytalam,ze ten dupek lekarz prywatnie przyjmuje to sie dopiero nadaje do tv ja pier..... oszusci!!!!

mantezowa 3mamy kciuki zeby wszystko bylo dobrze daj znac jak bedziesz cos wiedziala

maybebaby gratki Corusi supcio ze wszystko z Wami dobrze oby tak dalej:)

Jeszcze raz &&&&& za jutrzejsze wizyty dobrej nocki :***

reklama
maybebaby gratuluje córci!!!!!!!!!!! :) ciesze sie,że z Wami wszystko okej:)
mantezowa trzymam kciuki,żeby z Wami wszystko było dobrze

Ja ze swojej gin jestem zadowolona w 100%, wiec jesli sie znajdzie lekarza który nam odpowiada to nie ma co zalowac kasy kiedys myslalam inaczej ale zycie uczy.

Mnie na kazdej wizycie bada na fotelu, robi usg dzidzi ze zdjeciami, wszystko pokazuje i tlumaczy, wazy,mierzy cisnienie, gada ze mna, wypisuje leki i L4 i zawsze czy przyjmuje o 14 czy 22 zawsze jest usmiechnieta i taka ciepla z niej kobietka :) fakt ze mimo tego ,że ide prywatnie i na godzine to przewaznie ma opoznienie i czekam ale ma tyle babek i spokojnie wszystko robi przy Tobie,że warte to wszystko poczekania :)

Milej nocki, powodzenia jutro wizytującym !!!

Pajka - współczuję tej wizyty, też bym się WKURZYŁA. Ja chodzę do prywatnej przechodni z którą zakład pracy ma umowę podpisaną (za co płacę!), prowadząca gin. jest OKI ale na te najważniejsze USG i tak robię prywatnie w innej klinice (jak i test PAAPA). I musze przyznać,że to USG w 2 klinice było o wiele lepsze. Lekarz poświęcił mi 40 minut, USG było również w 3D...zapłaciliśmy 200 PLN ale było warto. Teraz też tak zrobimy.
12.04 - mam wizytę u mojej ginko. Liczę,że bez problemu wypisze mi L4 - zresztą powiem prawdę, ze jestem zmęczona i zestresowana :o
maybebaby - gratuluję córeczki :)

Dziewczyny trzymam kciuki za kolejne, udane wizyty :)

Moje kochane.
Wczoraj wieczorkiem poczułam pierwsze ruchy mojego Bąbelka ;)
A tak mnie dzidzia gilgotała w kilku miejscach :)
Niesamowite uczucie :))))))
i nie mogłam się nawet podrapać, bo gilgotało mnie od środka :D

Monaliza cieszę się z Twojej udanej wizyty i z tego, że jest wszystko ok ;) A Twoim rodzicom szybko przejdzie rozczarowanie :)))

Pajkaa tych niektórych lakarzy to trzebaby dożywotnio pozbawiać zawodu. Jak tylko masz taką możliwość to zmień lekarza i to szybko. I nie denerwuj się tak słońce: wdech-wydech, policz do 100, podziwiaj piękno przyrody...
Co za lekarz do d...
I kochana dopisz mnie na 7 maja mam prenatalne połówkowe :)

Maybebeby córunia - to super. I super, że wszystko jest ok ;)

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty ;)

Babydoll, Krakowianka, Monaliza i Maybebaby gratuluję udanych wizyt i zdrowych fasolinek :)))

Pajkaa współczuje tej wizyty, a tego lekarza to bym w d... kopnęła. Dobrze, że masz tą swoją zaufaną ginkę i możesz do niej wrócić. Trzymam kciuki coby następna wizyta była bardziej udana :)

Kasieczek ja zapisałam się na połówkowe USG do dr Agnieszki Nocuń Fertility Centre Kraków, Plac Szczepański 3 Rejestracja tel. 12 422 57 74. Znajoma tam chodzi i jest zachwycona :)

Trzymam kciuki za wizytujące w najbliższym czasie (za siebie też :)))

Pajeczko proszę dopisz mnie do listy - 18 kwiecień godz. 11.00 - USG połówkowe :)

demetrios, bardzo dziękuję za namiary:) zapisałam się do tej samej placówki ale niestety inny lekarz - mam nadzieję, że też wszystko dobrze posprawdza bo nie znalazłam złych opinii na jego temat:) data ta sama:) jeszcze zauważyłam że mamy prawie takie same daty ślubu - dokładnie 2 tyg różnicy i w ciąży też prawie tydzień :-D

Proszę o wpisanie mnie na listę : 18 kwiecień godz. 16.45 - USG połówkowe :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry