reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówki u lekarza.

To mnie lekarz nastraszył,że mały ten nasz Dzieć,a to był na moje oko gdzieś 4-5 tydz... teraz chodzę i płaczę,bo za mały,a tu sie okazuje,że on jest chyba ok :) oby tak było.

ja miałam Usg w 4t2d i była tylko plamka widoczna, ale jestem dobrej myśli, Ty tym bardziej powinnaś ;)

a hcg 344 czyli 4-5 tydzien

reklama
ja w 34dc tylko 174 ale chyba byla poooozna owulka ,a teraz nei moge powtorzyc bo nakaz lezenia:-(
Gorgusia nie martw sie kochana bedzie dobrze ja swojej nie widzialam wcale bo nie bylo jeszcze pecherzyka:wściekła/y:wiec głowa do góry bo bedzie dobrze wszytko!!!

ja wlasciwie to jeszcze nie wiem czy jestem sierpniowka czy wrzesniowka... Poniewaz ostatnia miesiaczka byla 20 listopad... 1 wizyta byla tydzien temu,.. i lekarz widzial pecherzyk ale stwierdzila ze powinien wg okresu byc 6 tydzien a plod wyglada na 4.... zrobila mi badania i jutro mam wizyte to sie okarze jak ja mam to liczyc i czy wszystko jest wporzadku... Jestem dobrej mysli....gorzej jak sie rozczaruje... Dziewczyny trzymcie kciuki za mnie i malenstwo :tak:

ja wlasciwie to jeszcze nie wiem czy jestem sierpniowka czy wrzesniowka... Poniewaz ostatnia miesiaczka byla 20 listopad... 1 wizyta byla tydzien temu,.. I lekarz widzial pecherzyk ale stwierdzila ze powinien wg okresu byc 6 tydzien a plod wyglada na 4.... Zrobila mi badania i jutro mam wizyte to sie okarze jak ja mam to liczyc i czy wszystko jest wporzadku... Jestem dobrej mysli....gorzej jak sie rozczaruje... Dziewczyny trzymcie kciuki za mnie i malenstwo :tak:

witam:)
ja też miałam ostatnią miesiączkę 20.11.
.31.12.zrobiłam 2teściki-pozytywne:)16.01 idę na 1 wizytę do lekarza bo sadziłam że teraz jest za wczesnie:)mam nadzieję że wszystko będzie ok
pozdrawiam

jest wynik mój poziom hcg 1194 :) w we wcześniejszej ciąży tą którą straciłam to w tym samym czasie miałam 120 więc różnica ogromna jest super mam nadzieję że dzięki temu będzie silniejsza

reklama
Dziewczyny tydzień temu beta była 324 a dzisiaj(lekarka kazała powtórzyć) 7543, chyba prawidłowo przyrasta??

Do góry