Demetrios skoro stwierdziłą anemie to musiałaś miec niskie HGB czyli hemoglobine ,ja tez sie nastawiam ze jutro po morfologi sie oficjalnie z nia przywitam bo 3/4 życia ją mam i w ciązy jest bardzo czesto wystepująca wredota wiec nei odpusci mi , a nie wiem co Ci tam jescze wyszło ale sa nei ktore czynniki jak jakies neutrofile i inne gadzety ktore ciezko by byly w normie a tym bardziej ze masz jakies bakterie wiec sie nei martw bo to nic powaznego ,poprostu jesli jest stan zapalny w organizmie to w morfologi to wychodzi ,a to nie jest nic powaznego więc kochana głowa do góry bo nic sie nei dzieje zmieni Ci lek na te bakterie w moczu i wsio sie ureguluje
maybebaby w ja mam niskie cisneinie od zawsze ale wiecie co mi je swietnie reguluje wizyta u lekarza
wchodze n awizyte to jest zawsze idealne
) sie smialam ostatnio ze powinnam codziennie chodzic do lekarza to by bylo idealne
choc raz w szpitalu mialam 198/ 106 i kazali mi lerzec i si enei ruszac przyszedl jakis lekarz zmierzyli jeszcze raz po 10min i juz bylo 150 na iles tam wiec stwierdzili ze to nerwy ale kazali mierzyc codziennie cisnienie i co w domu 90/ 50 i dopiero kawa go podnosi
a nei chce jej złopać codziennie bo rece mi si etrzesa i serce wali jak oszalale do tego watroba dochodzi
maybebaby w ja mam niskie cisneinie od zawsze ale wiecie co mi je swietnie reguluje wizyta u lekarza