reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówki intymnie...

Basia to właśnie na niego ma działać ta bielizna! albo po prostu stań przed nim jak Bóg stworzył i niech Cię bierze w obroty i nie wymyśla!

reklama
Basia to właśnie na niego ma działać ta bielizna! albo po prostu stań przed nim jak Bóg stworzył i niech Cię bierze w obroty i nie wymyśla!

Na niego juz nic nie dziala, myslisz ze nie probowalam z rozpaczy? WSZYSTKO juz probowalam, molestuje go codziennie, codziennie sie naginam, preze, tu majteczki, tu nago... nic ;(
"Bo ginek zabronil i musimy wytrzymac"-.... normalnie mam ksiedza anie meza w domu... :D

Mononoke a z jakich powodow giinek zabrobil???

Mnie sie tez dzis snil seks...i od rana mam ochote, oby do wieczora ta ochota nie znikla...bo wczoraj wieczorem to sie ledwo co ruszalam...a mezus ma dzis urodzinki to trzeba milo wieczor spedzic:-)

Mononoke a z jakich powodow giinek zabrobil???

Mnie sie tez dzis snil seks...i od rana mam ochote, oby do wieczora ta ochota nie znikla...bo wczoraj wieczorem to sie ledwo co ruszalam...a mezus ma dzis urodzinki to trzeba milo wieczor spedzic:-)

Bo ja we wrzesniu poronilam, i to tak dla ostroznosci do konca 1 trymestru nie wolno, zeby skurczy nie powodowac za duzo. Nawet szalwi nie moge uzywac do inhalacji bo skurcze moze powodowac a co dopiero seks :/

mononoke dziwne, bo ja też poroniłam koniec lipca i nie było mowy o zabronieniu seksu, jeśli chcę i dobrze się potem czuje, nic nie boli, brzuch sie nie spina itd.. to nie ma przeciwskazań..przy ciąży zagrożonej zabraniają..a Twoja nie jest przecież zagrożona..

Mononoke a masz jakieś skurcze czy plamienia, żeby było się czym martwić? Bo jak nie, to też wydaje mi się, że nie ma się czego obawiać.

U mnie ochota jest, tylko Męża brak:-( Zobaczymy się dopiero 10 marca... Ale wtedy to się będzie działoooo:evil: No a z tego braku, to też mam sny erotyczne i też nie zawsze z M.:zawstydzona/y::-D

Ciesze się, że takich oziebłych jest więcej. I to chyba to dziwne lenistwo mnie tak ogranicza. Bo jak juz się zacznie to ochota jest:)Ale zmusić sie.... Wczoraj nawet miałam ochotę, wykąpałam się, zrobiłam, ale wieczór skończył się awanturą i koniec końców już ponad tydzień nic....:(

Każda ciąża po poronieniu jest ciążą podwyszonego ryzyka i lekarze raczej nie polecają sexu w takim wypadku do zakoniczenie pierwszego trymestru.

Ja natomist straciłam ochote na przytulanki wprawdzie raz sie kohalismy ale było dziwnie i M też jakos chyba nie jest do tego przekonany ,musze z nim pogadac czy mu nie brakuje sexu:sorry2:.

Ja nie mam ochoty na sex, przede wszystkim dlatego,ze boje sie o moja fasolke. Długo się o nią staraliśmy i tylko inseminacja nam mogła pomóc, więc od tego czasu zdeydowałam,że nie będziemy ryzykować. Przeczekamy do końca pierwszego trymestru.

reklama
ja się nie dziwię szczególnie tym, które się martwią. Nie ma dowodów na to, że może zaszkodzić. Ale jakby tak coś się stało, to wyrzuty sumienia byłyby straszne. Ten pierwszy trymestr nie trwa wiecznie- jakoś wytrzymamy my i te nasze chłopy :)

Do góry